Elon Musk har gått över till Republikanska partiet

USA. Caroline Älvebrink Calais, föddes och växte upp på Gräsö i Roslagens skärgård, Sverige. Hon flyttade till Venezuela 1992 och bor nu i Dallas, Texas, USA där hon rapporterar om olika händelser i USA, presenterat enkelt, lättfattligt och kort.

Elon Musk, född 1971 i Pretoria, Sydafrika, är en sydafrikansk-amerikansk entreprenör och industrimagnat. Han är VD och CTO på SpaceX, VD, produktarkitekt och teknikkung på Tesla Motors och VD på Neuralink. Han är grundare av SpaceX, Neuralink samt The Boring Company och en av grundarna till OpenAI och Zip2. Han var en av medgrundarna till företaget X.com som senare slogs samman med Confinity och blev Paypal. Han ligger bakom konceptet till transportsystemet Hyperloop och har även föreslagit ett VTOL-överljudsflygplan med elfläktframdrivning. Musk är en av de rikaste människorna i världen. Han utsågs 2021 av Time Magazine till Person of the Year. Elon Musk gick med på att köpa Twitter år 2022 för 44 miljarder dollar.

Elon Musk kan inte längre stödja Demokratiska partiet i USA trots att han röstat på dem hela sitt liv. Musk tycker demokraterna blivit ett parti av splittring och hat.

Gilla gärna min Facebook sida Hänt i Veckan med Caroline Älvebrink Calais, där jag kommer att posta dokument jag baserar mina poddar på eller annan information som inte alltid ryms i podden.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

1 thoughts on “Elon Musk har gått över till Republikanska partiet

  1. Han gör helt rätt som lämnar det gamla slavägarpartiet, alla slavägarna var demokrater.

    18
    2

Kommentera