Centerpartisten och överdriften

Martin Ådahl (C) har fått många att reagera efter framträdandet i veckans Sverige möts. Välbefogade reaktioner när en riksdagsman står i direktsänd TV och ljuger.

Ni minns vad han sa?

Ja Martin. Vi har muslimer i Sverige som är poliser, läkare och säkert också städare. Fast varför denna lögn och överdrift? Är inte lögnen den okunniges bästa vapen?

Författaren och historikern David Lindén tar upp Martin Ådahls lögn i en krönika på Bulletin. Lindén har gått igenom information som finns att beskåda hos den centrala fackliga organisationen SACO, Socialstyrelsen och självaste regeringen. Det visar sig att 2021 var 33 726 personer anställda inom Polisen, 172 000 var yrkesverksamma läkare och sjuksköterskor. Det Martin Ådahl (C) uttryckte i den direktsända debatten är att i princip samtliga poliser, läkare och sjuksköterskor i Sverige är muslimer.

Nej, så är det givetvis inte. Minns att lögnen är den underlägsnes och okunniges bästa vapen.

Martin Ådahl menade också att man inte ska generalisera och döma alla muslimer efter påskupploppen, njutningsäktenskapen, islamistiska friskolor och andra företeelser där muslimer figurerat den senaste tiden.

Huruvida Centerpartiet själva generaliserar när de bemöter politiska motståndare är en annan fråga att ställa. Annie Lööf sade bland annat så här om SD i en intervju. “De skapar misstro och rädsla. Göder främlingsfientlighet, rasism och intolerans”. “De” kan inte tolkas på annat vis än att samtliga företrädare för SD och säkert också deras väljare använder sig av det Lööf uttryckte i intervjun. Är inte det att generalisera så vet jag inte.

26 thoughts on “Centerpartisten och överdriften

 1. “Enpartistaten” är en artikel som belyser hur regeringen missbrukar utnämningsmakten och struntar både i riksdagsmajoritetens vilja och i lagrådets varningar om bristande rättssäkerhet. Regeringen utser statens viktigaste makthavare, så som höga tjänstemän, generaldirektörer, diplomater, ordinarie domare och en mängd andra tjänster, där många har en avgörande makt över statens funktioner. De ska i teorin tillsättas efter kompetens, men i praktiken missbrukas makten för att ge socialdemokrater toppjobb i statens tjänst.
  Om “Enpartistaten”:
  https://timbro.se/allmant/enpartistaten/

 2. Är det denne lille viktigpetter som är tänkt att vara Annie Lööfs efterträdare
  när hon får en fin Tjänst i världen av Sossarna som tack för att dom fått
  hanka sig kvar i maktens korridorer tack vare C ? Jag tycker att C ska gå samma öde tillmötes som MP. Lögnare ska vare sig sitta i regering eller Riksdag

  35
 3. Annie Lööf, Martin Ådahl, Fredrick Federley är och var talespersoner för Centern som grävt sig ner till samma låga faktanivå som Miljöpartiets språkrör. Resultatet är att snabbt byta kanal och bläddra förbi hyllningar i statsmedia.

  40
 4. Klansamhälle är samma som segregering plus att det är motsatsen till integration!

  33
  1
 5. I praktiken är det dock ännu mer genant för Martin Ådahl då ca 14 tusen av poliserna är civilanställda och inte alls poliser. Dessutom räknas även pensionärer in i legitimerade yrken eftersom legitimationen inte dras in vid pension (eller byte till annat yrke). Så siffrorna är några tiotusentals lägre än ovan.

  Vilket innebär att bra precis samtliga verksamma läkare, poliser och sjuksköterskor är muslimer enligt Martin Ådahl.

  29
  1
 6. Nej, inte alla, men övervägande många!!! Därför kan man generalisera!

  Sen finns det ALLTID som bakomliggande latent i alla islamdyrkare att göra ont!

  För att det är en ond satanistisk lära helt enkelt, och ingen Gudstro! Detta, eftersom Gudstro, per definition, ÄR att man hyllar och strävar efter det GODA!

  Och det goda kan ALDRIG vara att göra människor illa!!! Då är det INTE i Guds namn, det GODAS namn, man gör det, därför att destruktion går emot Guds och det GODAS skapandeprinciper!

  FÖR SYFTET MED GUDSTRO, är ju att dyrka och främja de GODA skapande krafterna, INTE de förstörande!

  ALLTSÅ ÄR ISLAM INTE NÅGON RELIGION, UTAN EN DJÄVULSTRO, EFTERSOM MAN DYRKAR DE ONDA PRINCIPERNA OCH GÖR MÄNNISKOR ONT, OCH INTE GOTT, ENLIGT VAD GUDSTRO I SIN SJÄLVA INNEBÖRD ÄR!!!

  Sen tänk bara på såna som Akilov, som enligt utsaga var hur normalt vanlig som helst, men egentligen var en sån satanisk best! Och INGEN SÅG DET! Så det finns i varje islamtroende detta drag av förstörelse, för att läran är så i grunden själv!

  Sen apropå Martins lögner och vanföreställningar, läs vad jag skrev här:

  https://petterssonsblogg.se/2022/05/21/det-blir-helt-absurt-nar-alla-hakar-pa-sd-retoriken/

  24
 7. Blodsven
  Det uttalandet är en lögn, endast ett ytterst litet fåtal är som du beskriver.

  5
  8
  • ??? Ha ha ha!!! Inte inom centerpartiet!!! Eller muminfolk, som Annie och Martin, som lever i den skyddade isolerade mumindalen!!!

   19
   1
 8. “säkert också deras väljare” varför skriver du så? Verkar vara oseriöst, ungefär som att du tror det men inte vet.

 9. Vore bättre om han hade sagt att vi har hundratusentals som springer runt och mördar själ bränner
  bilar och hus våldtar och är otrevliga i största allmänhet,men nu är han en lakej åt Rödtjutet det säger
  väl det mesta.Fy fan.

  38
  1
 10. Hör inte hit, men jag ville bara upplysa er om, att en dokumentärserie om Ultima Thule börjar nu 15.00 på P1!!!

  14
  1
 11. Muslimerna eldar upp och river ner vårt samhälle. Ukrainare bygger upp vårt samhälle. Varför i helvete ska vi ha muslimer här och inte ukrainare?

  73
  • Ett tips kan vara att en viss regering i detta landet ser den ena gruppen som mer röstvillig på denna regering än den andra gruppen .

   12
   1
  • För att sossarna och vänsterliberalismen är förgörare!!!

   Och kaka söker maka!!!

   Se bara hur DE SJÄLVA hittills förstört vårt samhälle, och vår mänsklighet i precis ALLT!!! Jag säger inte mer, men se er omkring bara!

   14
 12. Sådan herre, sådan hund.
  Den meningen hoppas jag alla förstår.
  Det är sorgligt att se de jordnära partiet C förvandlas till ett som svävar llkt en läckande ballong i snårskogen.

  65
  • Grebom
   Jag känner centerpartiet från förr, inte så roliga då heller, utnyttjade fattiga utlänningar på sina gårdar.
   Och deras kommunalråd i kommunerna var ofta dryga.

   13
   5
 13. Islamismens nyttige idiot!

  Blir det valsamverkan mellan CENTERPARTIET och det islamistiskt fascistiska NYANS?? Väljarna borde nog få svar på detta innan valet.

  Han borde läsa på om vad som hände i samband med den islamistiska revolutionen i IRAN

  26
  • “väljarna borde nog få svar på detta innan valet.”

   Hur menar du? Valsamverkan efter valet?

   • Ja, kommer det in Gud förbjude, med gamla centerpartister så…

 14. Tja detta nya förhållande i landet,att allt mer fantasier och rena lögner florerar,kan vi tacka den importerade delen,och deras förespråkare för….
  Har otaliga bevis där framför allt den yngre generationen vill framstå som väl vetande,och gärna författar sina egna sagor !
  Men vad annat kan vi förvänta oss,när Stats-TV o. PK-pressen dagligen fylles med lögner och propaganda ?
  Ett exempel är senaste sensationen kring “Ap-koppor”. Varför förtiger pressen att denna sjukdom är helt föranled av bögarnas sex,liksom i fallet med AIDS ?

  68
  2
  • Ja, med det bevisas det ju att det är emot naturens grund, eller hur?

   För två farsot, p g a detta beteende, är bara en för mycket, för att det ska vara någon slump!!!

   5
   1

Kommentera