Det blir helt absurt när alla hakar på SD-retoriken

VALET 2022. Centerpartiets vice ordförande Martin Ådahl har mött kritik, bland annat från sina forna allianskollegor i M, KD och L, efter sin medverkan i SVT:s ”Sverige möts” där bland annat hedersförtryck berördes i veckan, skriver Aftonbladet.

Martin Ådahl Bild: Centerpartiet

Det som enligt tidningen väckt reaktioner är att Ådahl sa att det är en ”pytteliten minoritet” av alla muslimer som bedriver hedersförtryck – vilket fick KD:s Ebba Busch att tweeta att man inte löser problem ”genom att förneka dem”.

På en fråga om hur bilden av att C ”hindrar en ärlig debatt om islamismen” har uppstått svarar han: – Det blir helt absurt när alla hakar på SD-retoriken.

Ådahl säger vidare att ingen annan partiledare kämpat så hårt mot hedersförtyck som Annie Lööf.

Om Martin Ådahl på bloggen…

-Pettersson minns när Ådahl sa att det viktigaste är en statsminister som håller SD borta från makten.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Det blir helt absurt när alla hakar på SD-retoriken

 1. Det var ju han som ljög om Annie Lööf:s uttalande om att utsatta områden och under ramadan, inte borde ha yttrandefrihet.

  Det skulle hon aaaaaldrig ha sagt, sa han, MEN DET FINNS INSPELAT ATT TITTA PÅ, PÅ RIKS FÖR VEM SOM HELST SOM VILL!

  Han är m a o, en bedräglig typ, som säger precis tvärtemot sanningen! M a o har Annie Lööf, arbetat hårt FÖR hedersförtryck!

 2. Han är en jävla pajas för att uttrycka sig starkt, fullt i klass med den som ska va partiets förste man/kvinna? Man kan undra över ifall dom inte kan se det som
  majoriteteten av folket ser dagligen att landet håller på att krackelera?

  Eller skiter dom i det ?

  39
 3. Centerpartiet har ledare som är SD:s bästa valarbetare. Bra jobbat idioter

  38
  1
 4. Svamlet blev inte bättre av att Annie bytte vice ordförande från Federly till Martin Ådahl.

  48
 5. Riksdagens partier har under många års tid fått berättat om hedersförtryck!
  Av mig och säkert många andra. De kan inte ducka, om de gör det ska mina mail med datum påminna dem om det!

  Nedbrytningen av Sverige är viktigare än människor som lever under sin egen familjs förtryck – det bevisar hur blodtörstig kraften är bakom sverigenedbrytningen!

  Och sån dubbelmoral ”vi ska hjälpa människor undan förtryck, fast vi gillar att de förtrycks i Sverige”.

  43
  1
  • Om han hade existerat vill säga. Mer och mer historiska bevis pekar på att han inte funnits överhuvudtaget utan är påhittad av arabiska ledare på 800-talet när de först börjar prata om en sista profet till 1000-talet när de skriver haditherna eller Muhammeds tolkningar av koranen.

   Om han är påhittad, som bevisen idag pekar på, så är det ännu mer oförstående hur någon kan hitta på en sådan avskyvärd person som Muhammed att vara ett mänskligt föredöme som ägde, köpte, tog och sålde slavar, våldtog kvinnor och barn, sög på småpojkars tungor, slog sina fruar och ägnade sig åt pedofili samt torterade och mördade fångar och bedrev terror mot sina grannar samt ljög som en borstbindare.
   Enda anledningen jag kan komma på är att den arabiska klankulturen var och är sådan så därför såg araberna det som att så betedde sig en riktig karl. Inte att en man ska vara en sådan karl som de kristna förespråkade som ska skydda de svaga, säga sanningen och leva i fred med sina grannar.

   32
   1
 6. Ådahl har blivit driftkucku på sociala medier. Han hånas och förlöjligas för sina naiva påståenden. Vilket han också gjort sig förtjänt av. Centerpartistisk fjant!

  82
  2
 7. CENTERN kommer att bli en bra partner till NYANS!!! Kanske är det detta som Annie Lööf (C) menar med den breda mitten.

  Mohammed och hans likar gillar ju ungt kött och peddosar så de passar ihop som hand i handske.

  Skicka ut allah dess perverta barn ”älskare”!

  74
  2

Kommentera