V-medlem i Lindesberg måste lämna partiet direkt

INRIKES. En medlem i Vänsterpartiet i Lindesberg har delat prorysk propaganda om kriget i Ukraina – och får lämna partiet med omedelbar verkan, skriver Nerikes Allehanda bakom betalvägg.

Det sista Vänsterpartiet vill är att bli förknippat med Ryssland.

Den propaganda som medlemmen har delat är av det grövre slaget. I korthet ges följande bild: Den demokratiskt valda regeringen i Ukraina beskrivs som nazistisk. När Ukrainas invånare gick ut på gatorna och krävde ett närmande till EU år 2014, så var det i själva verket ett nazistiskt maktövertagande. Svenska medier har valt att strunta i de ukrainska nazisternas illdåd, enligt medlemmen.

-Pettersson säger att Putins propaganda är effektiv. Det finns några på bloggen som tror på den också…

Vänstern stödde Hitler…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “V-medlem i Lindesberg måste lämna partiet direkt

 1. Jag följer Petterssons blogg sen länge men håller inte med Pettesson alla gångar, och konflikten Ryssland/Ukraina är en av gångarna.
  Men missuppfatta mig rätt, jag tycker inte att Ryssland på något sätt och vis gör rätt i att starta en konflikt/krig emot Ukraina. Det jag tycker är att all rapportering från denna konflikt är så jävla ensidig att det bara kan kallas propaganda. Vi vet att ryssland har brutit mot krigslagarna och det får vi höra allt om dagarna i ända, vi vet också att Ukraina har brutit mot krigslagarna men det får vi inte säga högt och ”LameStreamMedia” rapporterar så klart inte om sådant. Propaganda är skit oavsätt var den kommer ifrån.
  Men jag fattar ju varför sozzerna har så mycket emot Ryssland och Putin, Putin må så vara en diktator men han styr ju Rysslan bort från kommunismen och det är det sozzerna inte tål, sozzerna vill ju ha kommunistiskt styre världen över och hatar så klart dom som går bort från deras ideologi, som Putin gör.
  Och att kalla Urkrainerna för nazister är nog fel men att säga att Hitler var socialist är helt rätt och när man vet att svenska sozzeregeringen satt med tungan långt uppe i Hitlers röv från 1933 tills att Hitler och Tyskland förlorade kriget så kan man utan problem förstå att folk jämnställer sozzar med nazister.

  22
  15

Kommentera