Ryska styrkor gräver ned sig

UKRAINA. Ryska styrkor förstärker sina positioner och gräver ner sig i Charkivregionen i norr och längs den södra fronten, uppger Institute for the Study of War i sin senaste uppdatering.

Det kan vara ett tecken på att Ryssland förbereder sig på ett större ukrainskt motanfall där och att konflikten kan bli utdragen.

Ryssland närmar sig också staden Sievjerodonetsk i Luhansk genom anfall norr, väst och söder om staden, enligt den USA-baserade tankesmedjan.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

One thought on “Ryska styrkor gräver ned sig

 1. ja att ukriana har vinni hittils. men nu går ju krget in i nästa fas det är dags för ukriana att strida på rysk mark ! och dörmed sätta ännu störe press på putin.
  i förra kriget stöde ju usa stalin med vapen och krigsmaterial! det gör man inte nu ? och putes förmåga att ersätta sina förluster vekar vara väldigt begränsad. och bästa är att om putte frästas att använda kärnvapen då kommer ryssland att bli utplånade.. putin har redan förlorat kriget men han är för korkad att fatta detta.
  ukriana kommer inte att tillåta att Putte anfaller ukriana vsr sjunde år!

  13
  8

Kommentera