10 thoughts on “Varför i helvete ska vi acceptera att folk kommer hit och beter sig som svin

 1. Inlägg, replik, 16 maj 2022 sv tid ca 14 53
  har inte publicerats, Varför?
  Mvh

 2. Alla åsikter respekteras tillika nämns att av en debattör konstaterat att ”endast några promille av svenskarna läser alternativa media, beror på att läsare skräms bort redan vid rubriksättning och avseende ”vårt folk medvetna bör aktiva försök väcka de som inte vill se och förstå”, är inte på en enda punkt förenligt med yttrande frihet och automatiskt tystas all debatt tillika finns yrkesgrupper som ändå försöker framföra enkelt kontrollerbara fakta men inläggen publiceras inte och nu till replik avseende ett antal debattörer som vilseletts av svenska journalister i en svensk TV dokumentär benämnda njutningsäktenskap.

  Det finns ingenting inom islam som heter Njutningsäktenskap däremot tillåter islam våldtäkter, prostitution och droger när så sker mellan muslimer, tillika nämns att det som sannerligen måste spridas är att när utländska turistande män eller kvinnor blir misshandlade eller våldtagen i en muslimsk stat, ska de under inga omständigheter göra polisanmäla ty då grips de och åtalas. I islamska stater är prostitution förbjudet tillika är det förbjudet att promenera på motorvägar men dem som besökt en islamsk stat förvånas över att ”förkastade” kvinnor tillåts att med eller utan sina barn, stå på motorvägarna för att sälja sin kropp till bilisterna.
  Alla droger är också förbjudet enligt islam men mer regel än undantag är att kvinnor med eller utan barn säljer sin kropp till manlig släkting eller granne för att finansiera drogbruket och eller ägnar sig år prostitution för att bekosta drogerna.

  Andra sätt att är att kvinnor i drogträsket med en enkel ceremoni utförd av imam blir tillfällig inte enligt islam äkta men benämnd ” andra hustru” åt gifta män med enligt islam flera äkta andra hustrur, mot att kvinnan tillfredställer mannen som betalar hennes drogbruk och har den prostituerade kvinnan barn kan de samtidigt som de säljer sin kropp också sälja barnen till sexköpares oskulda söner och här autentiskt exempel. De facto är hur otroligt det än må låta redovisat i en svensk TV dokumentär bland annat innefattande: Journalist, filmare, följde prostituerade kvinnor i en muslimsk stat varav en kvinna som med ett några månader barn jagade sexköande manliga bilister på en motortrafikled varav en taxi stannade, priset gjordes upp, kvinnan lade barnet i baksätet och sålde sin kropp till chauffören.

  I här nämnd svensk dokumentär sänd i svensk TV filmades också en gift mans som i islamsk ceremoni ”erbjöd” den drogberoende kvinnan att mot ”tillfredsställelse” betala hennes droger och barnets försörjning, men dokumentärteamet upptäckte senare kvinnan på en motorvägen med sitt nyfödda barn och när en bil stannade åkte teamet med och kvinnan som berättar att hon liftade till ett tidsbestämt möte med en man och hans son. Nästa sekvens visar att filmteamet följer med till sexköparen, kvinnan lade det nyfödda barnet på ett bord, gick in med mannen i ett rum vars son vaktade barnet som gnydde och den unga pojken berättade för teamet att han var oskuld och ”vilka islamska seder” som gjorde en oskuld ung pojke till man.

  Dokumentären avslutas med att filmteamet sökte upp kvinnan hos mannen som tagit henne till ”inte äkta andra hustru” men han hade kastat ut henne för att hon trotts ”hans försörjning” eskalerat med droger och sålt barnet och visste ta inte var hon nu befann sig men filmteamet hittade kvinnan hos en annan gift man som tagit henne till ”inte äkta andra hustru” och på fråga var hennes nyfödda barn är som de tidigare träffat när hon sålde sin kropp svarade kvinnan att hon sålt flickan till denna sexköparens unga oskulda son och visste inte om barnet levde men hoppades att hon en dag, i livet eller döden skulle möta sin dotter och att hon då förlåtit sin mamma. I svensk filmarkivet finns ovan dokumentär att ta del av i helhet .

  I övrigt nämns att uppfostran är vuxna livets trognaste följeslagare och att som svensk i yrkesutövning se vad som sker i andra stater och i Sverige på grund av religioner och kulturer når inte ut till vårt folk som sannolikt inte kan tro på de facto att inhämtade kvinnor med annan härkomst har krav att inom viss tid ge maken ett barn som vid misslyckande tvingas insemineras med makens bror eller annan släkting sperma vilket skett, (fortfarande sker?) kvällstid på svenska sjukhus av läkare inom dess religion eller han hämtar en ny fru och fru nr ett blir hushållerska eller hon sänds tillbaka vilket drabbar hela hennes familj oavsett att de för det mesta förskjuter dottern vars liv att leva övergår till att existera levande. Här nämnda ogentligheter och i övrigt det synnerligen grova oegentligheter som utländska invånare begår i Sverige kan faktiskt precis som i Canada och Danmark stoppas inom endast någon månad och den redaktör som är intresserad att med underlag skriva artiklar om de facto kan höra av sig via e-mail till oss.
  Mvh.

 3. Att bete sig värre än Svin tycker dessa stenåldersmänniskor är okej, men att
  rynka på näsan ,och inte äta grisens kött känner dom sig för fina för.

  Sen har grisen mer förstånd än många av dessa figurer, Grisen tycker
  visserligen om att vältra sig i gyttja, men det är bättre än att försöka döda
  poliser och enorm förstörelse som en del ägnar sig åt!

  Ät mera Bacon, ät massor av Bacon.

  17
 4. Så sant , så sant.
  Det gäller att rösta bort politiker och partier med denna skeva inställning till Sveriges problem.
  När man ser fotot på en hysteriskt gapskratrande Stenevi , eller hör om Lööf,s breda mitt förstår man bättre hur problemen uppstått .
  Välkommen september , hoppets ,månad.

  26
 5. Njutningsäktenskap i en moske nära dig,dessutom billigare än att köpa en hora och dessutom lagligt.
  Så var det med det.

  43
  • Tja?? Inte lagligt om man skall följa Sveriges lagar. Det spelar ingen roll om man köper sexuella tjänster för en timme eller en månad eller…, olagligt är det i vilket fall som helst. Det är väl mara att vissa grupper i Sverige inte är skyldiga att följa svensk lag

   24
 6. Intressant är att vi har fått godkända och kommun-statsunderstödda religiösa organisationer, eller är de bordeller med hallickar och sexköpare.
  De är smarta våra invandrade, de kallar det tidsbestämt äktenskap från en timme till något år och då är det fritt fram för att använda sig av utsatta kvinnor. Och dessa har kommit hit och talar om sharialagar och moral.

  48
 7. Jönsson tycker att Sverige är Svenskarnas land.
  Vi har rätt till vår fortlevnad.
  Därför skall vi inte acceptera att vi håller på att bli erövrade.

  Jag uppmanar Petterssons läsare att prata med era Medsvenskar för att göra vårt folk medvetet och väcka den försvarsvilja vi hade ända in på 1980 – talet.

  Förstå att endast några promille av Svenskarna läser alternativa media på internätet.

  Var aktiva och försök ständigt väcka de som inte vill se och förstå.
  Vi Svenskar har både rättighet och SKYLDIGHET att försvara oss och våra efterkom-mande.

  Skånska hälsningar ända upp till Treriksröset.

  55

Kommentera