Jag har bara försvarat min heliga bok

ISLAM. Den 34-årige man som är den förste att åtalas efter de muslimska koranupploppen hävdar i förhör att han inte haft för avsikt att attackera polisen. – Jag har bara försvarat min heliga bok.

Det brinner för få koraner

Mannen, som kom till Sverige från Tadzjikistan 2018 och är utvisningsdömd, fångades på film i Stockholmsförorten Rinkeby den 15 april när han kastade flera stenar mot polisen under den dansk-svenske islamkritikern Rasmus Paludans manifestation.

Tadzjikern erkänner att han befunnit sig på platsen och kastat sten, men anser sig inte ha gjort något fel.

-Pettersson undrar vad han gör i Sverige eftersom han är dömd till utvisning tidigare?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Jag har bara försvarat min heliga bok

 1. ”Jag har bara försvarat min heliga bok”

  Meningsbyggnaden är fel!!!

  ”Jag har försvarat BARA min heliga bok”,

  SKA DET VARA,

  fortsättning: ”MED OBEFOGAD OHELIG TERROR OCH VÅLD MOT DET GUDOMLIGA MÄNSKLIGA LIVET, FÖR EN SKETEN SKRÄPBOK UTAN MINSTA VETT”!!!

 2. Nu var det ju inte hans heliga bok, det var ju Paludan’s bok och den får han elda med bäst han vill. Den här figuren får helt enkelt skaffa en egen bok som han kan låta bli att elda med om det nu är så viktigt.

  20
  1
 3. Avislamisering av vårt fosterland tack. Kommun för kommun. Malmö sist.

  21
 4. Han behöver inte en rättegång, han behöver bara skickas hem för gott, permanent utvisad. Det borde vara en självklarhet. Totalt idiotiskt om han skall få gratis fängelsehotell några månader och sedan släppas ut igen.

  22
 5. Min heliga bok är Sveriges rikes lag och den utsätts ständigt för hädelse av de otrogna på Helgeandsholmen som ständigt bryter mot det heliga bud att skydda landet och folket.

  När det gäller de utrikes oönskade skulle vi a) kunna göra som australiensare, danskar och britter, avtala med tredje land. b) själva anordna förvar på exempelvis Svalbard eller annorstädes utrikes ort.

  53
  1
  • TVEKSAMT!!!

   När man ser konsekvenserna av alla uddlösa kringelekroka lagar som feldisponerar straff och friande till PK-folkets fördel!!!

 6. Det finns inga heliga böcker!
  Däremot finns det maktgalna ledare som hittar på märkliga historier. Det finns också vidskepliga stollar som gör allt för att visa de maktgalna ledarna att de tror på de märkliga historierna!
  Därför är det bra att bränna böcker, särskilt de som kallas heliga!

  54
  1

Kommentera