6 thoughts on “Dagens

 1. Det är säkert att runt 20% av väljarna vet och ett parti likaså, men vad hjälper det då resten inte för sitt liv vill erkänna alla raser och framförallt kulturer är lika.

  Att blåögt ta in de som påstod sig förföljda och så fort de kom startade kraven, och de blåögda trodde på alla amsagor och sa ja och amen.

  De som inte kan integreras p.g.a. att deras tro säger tvärt emot våra, de anser sig vara förmer än oss kuffers och deras gud, samma som vår, säger det är ok att slå ihjäl de otrogna eller slavbinda dem med större skattebördor.

  Allt detta såg inte våra styrande utan gjorde t.o.m. en uppgörelse rösta på oss så får ni detta.
  När de nu ser vilken blunder de gjort är de för fega att säga ”hjälp oss att rätta till vad vi gjort fel.” De skyller på allt och alla upptänkliga saker, trångboddhet, dålig ekonomi förhållanden vi haft i århundraden utan att det varit så många krimnella som nu.

  Ansvaret ligger hos de väljare som lagt sina röster på partier som tänkt med hjärtan och om förståndet någon gång sagt emot så har det tystats med ”jag är minsann ingen rasist alla är lika mycket värda, Amen.”

  25
 2. Ett stort ansvar har vi alla som inte ville ha det så här. Vi sa inte ifrån ordentligt från början.
  Vi ville inte stöta oss med vänner o bekanta över middagsbordet med att prata politik. Vi vågade inte stå upp för det som vi alla innerst inne trodde kunde hända… det där som några påstådda rasister gick runt på gatorna och demostrerade mot.
  Vi som nu ser att deras retorik var det enda riktiga, oavsett om att vi egentligen inte tycker illa om andra folk, vi är dom som är skyldiga.

  Spelar ingen roll om vi röstade emot i de allmänna valen, vi gjorde inte tillräckligt.
  ….. och vi gör inte tillräckligt idag heller.

  Men jag skänker i alla fall en tanke till de som försökte och fortfarande jobbar för att ta bort de politiker som är en katastrof för Sverige, och jag kommer att försöka påverka så många som möjligt, även om kommer att betraktas som en idiot vid middagsborden.

  23
 3. Hade vi inte tagit emot invandrare så hade vi inte haft ett enda invandrarrelaterat problem!
  Så enkelt är det faktiskt!

  35
  2
 4. Alla som röstat i allmänna val i Sverige är mitt förslag till frågan i rubriken. Dessa har förstått och tagit ställning till att det är detta samhälle de vill ha och ingen förändring blir det i September det står 100% klart.

  27
  2

Kommentera