Höga elpriser väntar i vinter: ”Dags att byta värmesystem”

ENERGIPOLITIK. Nya chockkostnader för energi kan komma nästa vinter, varnar energiminister Khashayar Farmanbar (S). ”Nu är det tid att byta värmesystem i stället för att bygga ut sin altan eller sitt badrum”, skriver tidningen Ny Teknik.

-Pettersson är inte så bra på energiteknik men undrar om det inte är bättre och billigare att byta energiminister med tillhörande regering?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Höga elpriser väntar i vinter: ”Dags att byta värmesystem”

 1. Det som var rätt för 5 minuter sedan är fel innan det gått i gång !!
  Vad är rätt just nu ? vindsnurra på alla tomter ??
  se till å få igång kärnkraften en gång för alla,
  det är bara ett jädrans tramsande oavsett vilken ” Energiminister” det än sitter från den sossevänliga sidan.

  12
 2. Bor man i stan är det bara olika typer av elvärme och man inte har fjärrvärme som finns som alternativ. Det skrivs om minikärnkraftverk, är såna vi ska byta till?

  11
 3. En nickedocka med hög lön utan förstånd..
  Snälla åk ditt du kom från

  24
 4. Farmanbar en importerad tokstolle han ska fan inte tala om vad vi ska göra utan han ska åka hem!

  24
 5. Bättre resultat om du kan byta elsystem än vad en ny regering kan åstadkomma. Med luff-luft värmepump spar du minst 30 % med luft-vatten minst 50% med jord, sjö eller bergvärme ännu mer men investeringskostnaden är högre.
  En ny regering ger en liten del tillbaka och ökar inflationen med högre levnadskostnader som följd.

  28
  2
 6. Lägg energin på att byta regering, låt sophämtaren göra en runda på sveavägen o sen direkt till SAKAB för omhändertagande av högriskavfall!

  61
 7. Det är skönt att veta att vi har folk som talar om för oss vad vi ska göra och inte göra ,ena dagen ska vi inte dammsuga och nästa ska vi eventuellt byta värmesystem man känner sig som en lobotomerad idiot utan möjlighet att få tänka fritt , vad blir nästa steg äta kall mat varannan dag vore väl en önskedröm för dessa förmyndare .

  63
 8. Att denna urblåsta virrpanna till Farmanbar ens kan komma på tanken att utdela pekpinnar och ägna sig att försöka fostra det folk som sedan länge varnat för konsekvenserna av tokskallens förda politik. Han har ljugit, visat prov på hiskelig inkompetens och medvetet saboterat en möjlig återhämtning från den energimässiga härdsmälta vi nu befinner oss i. Och nu när verkligheten har kommit ifatt dumskallen, så har han alltså mage att skriva folket på näsan i stället för att erkänna sina egna gigantiska misstag. För trots att mupparna har lämnat regeringen , så kör förrädaren ändå mupp-politik. Bort med faanskapet. Tål inte att se honom. Därefter återstarta de i förtid stoppade reaktorerna.

  72
  1
 9. Så går det när hyperemotionella, okunniga flickor och deras manliga lakejer bestämmer över energiteknologien.

  59
 10. Du har så rätt Pettersson.
  DÅ gör vi det i septembervalet.
  Tummis på det .

  85
  3

Kommentera