I dag startar SD:s valkampanj

VALET 2022. Söndag den 11 september är valdag för valet till riksdag, region- och kommunfullmäktige 2022. Idag, lördag eftermiddag, startar Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson partiets valrörelse.

Jimmie Åkesson, Sverigedemokraternas partiledare, Foto: News Øresund, Johan Wessman.

Klockan 14:45 håller Jimmie Åkesson tal på partiets kongress på Stockholmsmässan i Älvsjö, en kongress som sägs vara partiets största hittills, enligt ett pressmeddelande.

Det är oklart vad talet kommer att handla om, men en lågoddsgissning är att kampen mot kriminalitet kommer att få stort utrymme.

Tidigare i veckan presenterade Sverigedemokraterna ett åtgärdsprogram mot parallellsamhällen, med förslag om bland annat visitationszoner i kriminellt belastade områden och omedelbar utvisning av personer som inte har rätt att vistas i Sverige.

Sverige plågas av eskalerande grov brottslighet, sade Jimmie Åkesson vid pressträffen i tisdags.

Kriminaliteten lyfts fram även i partiets vårändringsbudget, som kom i onsdags: ”Vi står inför en situation där hela samhällskontraktet utmanas av kriminella, där skuggsamhället breder ut sig och utanförskapet växer”, konstaterar SD i inledningen.

-Pettersson säger att Sverige plågas av en inkompetent och naiv regering. Jag är inte med i något parti eller politiskt aktiv mer än på och med bloggen. Som konservativ nationalist med en grundinställning att samhällsförändringar ska ske så långsamt och försiktigt att man inte råkar slå sönder något som fungerar väl. En så dramatisk demografisk förändring som dagens invandring till Sverige innebär är allt annat än långsam och försiktig, och det vi råkar slå sönder på vägen kan visa sig omöjligt att reparera i efterhand. För det tål jag att kallas hatbloggare, hellre det än att säga ”vi har varit naiva”, jag har inte varit naiv, kalla mig gärna rasist, men det är politiker och journalister som är problemet även om invandrare har ett individuellt ansvar…

TV4 skärmdump, den senaste stapeln är inte helt aktuell men jag hoppas trenden för valresultaten fortsätter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “I dag startar SD:s valkampanj

  1. Nu behövs radikala förändringar, som slår sönder det som fungerar illa!!! Inte långsamma och försiktiga förändringar som bevarar detsamma!!! Den tiden är tyvärr ute, Pettersson, när man kunde tänka så!!! För vänstern har störtat det som varit bra utför stupet, och ersatt det med sin galna skit, och förvända livssyn!!! SÅ VI MÅSTE IDAG BLI LIKA SAMHÄLLSOMSTÖRTANDE, SOM DE EN GÅNG VAR!!! För det är i deras samhälle, vi tyvärr lever i idag!!!

  2. MP UUUUUUUUUUUUUUUUUUt, kommunisterna minskar till 4%, C 4%
    KD 12 %, L 4,1%, S 18%, M22%, SD 28%, och surprise AFS 4,5%??
    Visst hade det varit ett bra resultat för landet,och önska kan man alltid!

    10
    • Och du glömde Stram Kurs!!! Det vore väl bra med ett antislamistiskt parti i svenska riksdagen också, eller hur?

  3. Petterssons egen kommentar ovan om bla att ändringar ska ske långsamt för att inte skada det som fungerar är mitt i prick min åsikt med. Det går inte att ha ett konservativt samhälle på vänsterbliven grund. Därför måste den här dåraktiga och inkompetenta regeringen avsättas i september. Själv röstar jag normalt på SD men skulle KD börja närma sig riksdagsspärren kan jag tillfälligt tänka mig en stödröst åt KD, för att rädda en konservativ regeringsmöjlighet till hösten. Konservativt är bäst för hela samhället.

    12
  4. Kan bli svårigheter att hålla ihop partiet framöver mtp att flera i Stockholm hotar att hoppa av eller till och med byta parti, enligt dagens Bulletin

    6
    1

Kommentera