1:a maj i Malmö

ISLAM. Vänsterpartiets första maj affisch när jag var på väg till jobbet. Inte ett ord svenska. Vänsterpartiet vet i alla fall att den svenska kulturen är på reträtt i Malmö. Och ändå vill de ha en invandringspolitik som förvärrar situationen ännu mer, skriver Nima Gholam Ali Pour, SD på Twitter.

-Pettersson undrar om de vänsterblivna inte vet hur det brukar gå för socialister när islamister tar makten?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “1:a maj i Malmö

 1. Skulle inte tro det. Hon har iranska rötter och Afhanistan är Irans grannland. Tror snarare dom skulle utveckla mer grannskaplig förståelse än annat ljud.

 2. Full fart mot Europas Libanon. Sverige är den svagaste länken i Europa för ett övertagande av islamister.

  24
 3. Såzzarna beklagar sig om att vi har integrations-problem med den importerade röstboskapen. Det är bara ljug. Allt går enl. planen. Det totala övertagandet ligger och lurar runt hörnet. Och dessa 1:a maj-plakat talar sitt tydliga språk, för här ska minsann icke ske någon integrering, utan fritt fram för islamisering.

  29
 4. Att använda något annat språk än svenska vid sådana här tillfällen är att spotta oss svenskar rakt i ansiktet.
  Varför någon röstar med V är för mig en olöslig gåta, historien förtäljer vad som hänt länder med sådan ledning.

  32
 5. Det puttrar så in i h-vete bland den livsfarliga medelklassen. Vänta till att räntorna går upp med några procent.

  37
 6. Det ÄR ett folkutbyte enligt resonemanget ”vi har fått för mycket och nu ska vi dela med oss, varsågoda ta svenska nationen” sedan kan vita svenskar bli migranter i jämlikhetens anda.
  Våra svenska partier vill utrota sin ursprungsbefolkning, finns hur många bevis som helst för det!

  37
 7. Regeringen skulle se över kommunernas fördelningsbidrag. Efter som Löfven har lovat att flyktingarna ska bli en vinst för samhället, kan regeringen helt stryka bidrag till Malmö.

  39
 8. Kan inte vänsterpartiet ta sina plakat och åka till ett muslimskt land och prova och se hur deras budskap tas emot , kanske dom skulle komma till insikt att deras ideer kanske inte uppskattas på det sättet som dom hoppades på . Sedan undrar jag hur ABF har för samröre med v , har dom inte hemvist hos S .

  34
 9. Lär av den iranska islamist revolutionen!!!

  VARFÖR HÖR VI INGA IRANIER BERÄTTA OM VAD SOM HÄNDE EFTER REVOLUTIONEN?

  HUR GICK DET FÖR DE NYTTIGA IDIOTERNA?

  V+MP+C+S bör lära av historien

  55

Kommentera