Det var vardagsmuslimer som stod för upploppen och kastade sten

ISLAM/INVANDRING. I Stockholmsförorten Rinkeby var det inte gängkriminella islamister som stod för upploppen och stenkastningen i Järva. Det var vanliga vardagsmuslimer säger polisen enligt Aftonbladet, bakom betalvägg. Det borde sjunka in och få mångkulturens förespråkare att fundera på hur berikande invandringen från dysfunktionella kulturer är.

Norges invandringsminister Sylvi Listhaug (Frp) besökte i augusti 2017 Rinkeby och hade viss kritik mot utvecklingen där.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Det var vardagsmuslimer som stod för upploppen och kastade sten

 1. Om detta ska ses som någon typ av vanliga och normala muslimer, en typ av ”genomsnittsmuslimer” så undrar man ju hur dom ”udda och onormala” muslimerna fungerar!?
  Oavsett svaret på detta så är jag tämligen övertygad om att vi inte har något som helst behov av dom!

  13
 2. Om man betänker det faktum att ”stenkastarna” från begynnelsen egentligen var avsedda att leva sina liv väldigt långt borta från vårt land, blir det då inte väldigt konstigt att någon sedan har tagit emot dem, gett dem ett svenskt pass och sedan får se dem stå och kasta sten på svenska poliser!
  Finns det ärligt talat någon som finner detta beslut som vettigt och friskt?

  18
 3. ”Vardagsmuslimer”!?
  Varför denna skillnad på titulerandet?
  Finns det i så fall ”vardagssossar”?
  Varför inte bara säga ”idioter”?
  Det har ju gått bra förr!

  18
 4. Varför flyr alltid muslimer från muslimska länder till de så hatade kristna länderna, för att sedan förstöra dem och förvandla dessa till något som liknar det land dom flytt ifrån?

  21
 5. Jag är fortfarande intresserad av att veta hur många boende i Sverige som polis, brandkåren och ambulans tycker hata dem.
  Förra året pratade jag med två personer som jobbar inom det området, de nämnde tiotusentals, men det vore bra om fler i den branschen kunde bekräfta antalet.
  Jag efterlyser alltså att fler inom ambulansen, brandkåren och polisen berättar om hur många boende i Sverige som uppfattas vilja skada våra blåljusarbetare.
  Med tanke på att våld mot blåljusarbetare förekommit i drygt 35 år (enligt uppgift lämnad till mig, uppgiftlämnaren kan känna sig helt trygg, vänstern ska inte få chansen att förstöra hens liv). Det bör har varit, är och har ökat genom åren.
  Om vi räknar in socialarbetare, bidragshandläggare, tillståndsgivare, förläggningsarbetare, migrationspersonal osv så misstänker jag att vi kan räkna in ett par hundratusen invandrare som aktivt vill skada Sverige och svenskar!

  13
 6. Ja, jag bävar inför framtiden! Om alla dom importerade vardagsmuslimerna nu ställer till med så mycket bråk, våld, vandalism och oreda, hur ska det då bli när helgdagsmuslimerna börjar att välla in i Sverige?

  41
 7. Bra att den informationen kommer från polisen, efter många års mörkanden går det inte längre. Invandrare spränger själva hål på medias bluff om mångkulturens innehåll.

  35
 8. Gärna mångkulturellt men det måste va i hanterbara volymer och med sunda krav. Vi har ju curlat dom här till en helt livsfarlig nivå för oss alla här i landet. Och de som allra helst vill ha hit ännu flera av dessa ohanterbara vill ju för fan inte ens bo i samma områden som invandrarna dom säger sig älska. Det är Södermalm Östermalm och Vasastan med lån upp över öronen där sitter dom i sina elfenbenstorn och sörplar rosévin och klagar på alla ”rasister”

  37
 9. Ytterst vilar allt ansvar för kravallerna på Reinfeldt Stenevi Bolund & Co
  Att muslimer ställer till kaos och elände i samhället är för dom flesta svenskar
  ingen nyhet, tvärtom har många varnat för att detta elände skulle komma.
  Först att varna var nog Jimmie Åkesson, och han fick rätt igen.

  63
 10. Socio-kulturella mönster är mycket svåra att ändra.

  Vi ser nu hur illa det går om man importerar människor från patriarkala kulturer med klanordning och islamism och tillhörande analfabetism.

  Och det kommer att bli värre, mycket värre!

  När skall Sverige vakna och hjälpa de som INTE klarar av att bo i utvecklade/civiliserade länder tillbaka till hemländerna de aldrig lämnat mentalt? Det brådskar!

  61
 11. Fundera på vad muslimerna i Mellanöstern hade gjort med oss kristna eller sekulariserade västerlänningar, om vi hade protesterat på samma sätt som muslimerna gjorde i Sverige.
  ”Jag lovar dig” få hade överlevt, och dom hade fått gräva massgravar. Tänk på det naiva vänsterfeminister. Eller jag ångrar mig. Vänsterfeministerna är inte naiva, dom är mutade.

  61
 12. Det där med kultur förstår de flesta Svenskar . Om de inte är politiker i ledande ställning förståss. När Reinfeld, Sahlin och våra senaste kulturministrar förnekar och förlöjligar Svensk kultur samtidigt som de öser pengar över ”kulturen” förstår man vartåt det lutar .
  Helt utan verklighetskontakt , ständigt på jakt efter klick .
  Jag utgår ifrån att Sahlins barnbarn inte får dansa runt midsommardagen och dansa den töntiga små grodorna.
  Och nu ser jag på morgon TV att Rheinfeldt skall kommentera tillståndet i Ukraina.
  Att kalla in Rheinfeldt som expert visar på dåligt omdöme. En man som försatt Sverige i det allvarliga läge och aldrig haft ett rätt i sina framtidsprofetior är att sätta geten som trädgårdsmästare.
  Så fungerar SVT,s opartiskhet.

  68
 13. Det finns inga moderata muhammedaner. Det finns muhammedaner och det finns avfällingar.

  57
 14. I slutet av 80-talet stod min hustru och väntade på bussen. Det kom en äldre dam som också skulle åka. Förbi gick ett gäng med mörkhyade skränare. Då sa kvinnan, vad inte tänker på när de tar hit dessa människor, är att det inte bara är människan vi får, utan med personen kommer, religion, seder, kultur, helt enkelt ett system. Den gamla damen fick rätt

  75
  2

Kommentera