Man hade kunnat skjuta in i folkmassan och med lagstöd kommit undan vem man än hade träffat

Från Peppe Larssons Twitter, Peppe är erfaren polis i yttre tjänst. Nu överväger Peter ”Peppe” Larsson att lämna polisyrket efter 15 års tjänst på grund av politiker och polischefer.

Jag ska lägga mig på rygg. Jag har nu sett filmer från Örebro. Det går inte ens att beskriva hur jävla illa det var på plats. Det jag sett, man hade garanterat kunnat skjuta in i den folkmassan som attackerade och med lagstöd kommit undan precis vem man än hade träffat.

Peppe Larsson

Jag har varit med om mängder med våldsamma upplopp, senast i Malmö. Där har man inte kunnat skjuta vem som helst. Det jag såg, har jag aldrig sett.

Med den förenade kraft o det våld kollegorna utsattes för. Ofattbart. Jag spyr.

Samtliga som stod upp o kvar där, vilket mod!

Att vi inte har ett flertal dödade och mängder med skottskadade ligister är faktiskt helt otroligt.

Jag överdriver inte. Inte ens lite. Jag är nästan i chock. Ord räcker inte till. Ni som inte sett kan inte förstå. Jag har i vart fall inte gjort, tills nu.

Jag kommer inte att sprida det jag sett, av den enkla anledningen att jag inte vill försvaga den förundersökning som pågår.

Skulle en endaste av de här som gjort vad jag sett, gå fri pga. att jag sprider filmen, jag skulle inte förlåta mig själv.

På den nivån är det.

-Pettersson säger att det tog en knapp vecka för PK att förvandla islamistiska terrorister till kvinnor och barn det var synd om…

Den här stenen stack inte ut, uppåt. Så förstår du. Våra bilar hade sin plåt penetrerad, skriver Peppe.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Man hade kunnat skjuta in i folkmassan och med lagstöd kommit undan vem man än hade träffat

 1. En fråga till Peppe:
  Hur många medborgare upplever du vill skada polis, brandkåren och ambulans?
  Det har ju pågått i över 30 år, i många delar av Sverige och media rapporterar om att det bara är några hundra (just därför misstänker jag mångt mycket fler).

 2. Är en så tuff att en vågar ta i samhällets avskrap, trösta utsatta, hjälpa och stötta människor i nöd så ska det synas rejält i lönekuvertet!
  Att utgöra skyddet och tryggheten i samhället är något mycket fint, i Sverige ska vi värna hela blåljuspersonalen!

 3. Paludan var inte ens där. Vilka hade bråkstakarna, bråkat med om polisen helt sonika åkt därifrån.
  Förstört sina grannars hus och bilar?

  11
  2
 4. Peppe Larsson, sluta medan tid är. Hoppas ni är fler i yttre tjänst som tänker som du. Det enda krakarna i regeringen som
  är ansvariga för detta haveri har kvar är den spillra av militärer att sätta in. De kanske själva med Säpo vakterna som skydd skall ställa sig på barrikaderna.

  15
 5. EBBA har mitt stöd!!!

  Situationen är allvarlig och nu måste de styrande förstå allvaret

  25
 6. Läste i Aftonbladet igår att det var en demonstartion mot koranen men polisen i Norge använde tårgasspray och höll tillbaka ”motdemonstaranterna” som AB kallade dom dv,s samma pack som i vårt fall i Sverige men Nore har nog bättre polischefer och Politiker

  32
  • Ja, de har även pepparspray men de hade väl order uppifrån att INTE använda någon form av våld för att inte kränka våra ”nya herrar” och röstboskap.

   Nej, gör som i Norge och tillåt tårgas och..
   SKAFFA VATTENKANONER !

   32
 7. Självklart ska polisen få använda de vapen de faktiskt är utrustade med. Vad ska man annars ha dom till ???

  Eller är det en lika mjäkig inställning när det handlar om det saktfärdiga uppvaknandet gällande den förestående upprustningen av vårt försvar ? Ska då den berömda svenska undfallenheten på samma sätt resultera i att bassarna endast förses med LÖSPLUGG ?

  24
 8. Polisbilar är ett fordon som borde skrotas. In med pansarvagnar istället. Låt utanförskapsområdena se ut som i Ukraina. Vägra ge dem bidrag så flyttar de hem, ty flyktingar har de aldrig varit. BARA PARASITER/TJUVAR/LIGISTER OCH FALSKA LÖGNARE!

  59
  1
 9. Håller fortfarande med Ebba. Om någon använder dödligt våld mot polisen, är det fullt försvarligt att skjuta skarpt. Att stå och ta emot gatsten utan att få försvara dig är vansinnigt. DumMogge får säga vad han vill, han var inte där.
  Inget initiativ för skärpning, kommer före valet. När sossepacket upptäcker att valboskapen, glider över mot islamistpartiet, kan ev problemet diskuteras.

  71
  1
  • Precis och efter några sådana skarpskjutningar så hade ligisterna lärt sig att det inte är värt en kula i benet att få kasta några stenar mot polisen. Och efter några gånger när ordet spridit sig att polisen skjuter skarpt, så hade det blivit betydligt lugnare vida alla tillfällen då poliser är på plats.
   Men visst, det löser ju bara det problemet..

   31
   1
 10. Tårgas och vattenkanoner hade varit på sin plats !

  Men , polisen hade väl fått strikta order från ”högre ort” om att inte kränka eller skada framtida pensionsräddare och röstboskap…

  De var säkert även tvungna att tänka på att Sverigebilden måste bevaras intakt !

  71

Kommentera