Hur blev detta hat mot muslimer så accepterat?

ISLAM. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg har problem. De flesta människor hatar inte muslimer. Personer som sköter sig, inte kastar sten på poliser och gör rätt för sig får inget hat alls. Men idioter som gör kaos, kastar sten, eldar bilar och drar igång kravaller ska straffas hårt även om de är muslimer. Religionen islam som är en ideologi ska skötas privat, börjar man kräva särbehandling, egna lagar, kasta sten och vägrar anpassa sig till Sverige blir man lätt illa omtyckt.

Min uppfattning är att polisen inte bör ge fler tillstånd eller i varje fall reglera tid och plats så att vi slipper fler ordningsstörningar, skriver Andes Lindberg på Aftonbladet Ledare och fortsätter med: Så här kan vi ha det.

Demonstrationsfriheten för någon är inte överordnad alla andra människors fri och rättigheter eller behovet av att upprätthålla allmän ordning. Det är en missuppfattning. Polisen har ingen skyldighet att låta förra helgens katastrof återupprepas, även om arrangörerna tydligen vill ha nya tillstånd.

I andra länder är man inte lika naiv inför säkerhetshot. I Frankrike är Paludan klassad som ett hot mot nationens säkerhet och även Tyskland har slängt ut honom. Belgiens regering har gett honom inreseförbud.

Dyker Paludan upp här kommer vi att eskortera honom ut ur Molenbeek på en gång. Vi står klara och beredda att garantera allas säkerhet i vårt territorium, säger polisen i Bryssel.

I Sverige är vi mer blåögda och de som fick betala priset denna gång blev alla poliser som skadades och vanliga människor i de redan utsatta områden som slogs sönder.

-Pettersson noterar att Frankrike, Tyskland och Belgien har slängt ut Rasmus Paludan enligt Lindbergs uppgifter vilket de är i sin fulla rätt att göra, men menar herr Lindberg att även Sverige ska slänga ut den Svenske medborgaren Rasmus Paludan?

Rasmus har en svensk pappa och en danska mamma och medborgarskap i Danmark och Sverige. Det gör honom till dansk enligt Aftonbladet.

Mohammed som kom hit från Somalia år 2015 och har somalisk pappa och mamma är däremot svensk enligt samma tidning. Det är inte lätt med journalistik.

Aftonbladet ägs av den norska mediekoncernen Schibsted Media Group till 91 procent och Landsorganisationen i Sverige (LO) till 9 procent. I LO:s andel ingår enligt avtal att tillsätta den politiska chefredaktören, alltså är det LO som ger Anders Lindberg hans välavlönade ”opartiska” arbete.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

32 thoughts on “Hur blev detta hat mot muslimer så accepterat?

 1. Svenska lagar och värderingar upphör inte att gälla bara för att här kommer
  hit Muslimer med sin sagobok? I Sverige gäller Svenska lagar, vilka alla ska
  rätta sig efter vita såväl som Svarta, Mulatter, Kinerser, eller vem fan som
  helst, om Muslimer har svårt för detta,res vidare i världen till ett land där det
  passar er Religion.

  Har svårt att förstå mig på folk som reser till ett avlägset land och börjar att
  ifrågasätta deras sätt att leva? Man kan undra vad det är som drar dem hit??

 2. A.L är en av dom som gjort Sverige till ett land där inte kvinnor kan gå och handla utan att bli påhoppad med könsord..
  Tack ditt äckel !
  Ponnsan

  26
 3. Allt handlar bara om makt-höstens val för A.L. och AB.

  Dom säger nu ja till Nato för annars förlorar S valet i höst…
  Dom säger nej till Paludan för fortsätter han bränna så förlorar S valet i höst…

  Detsamma gäller S dom gör vad som helst för makten, inkl. att offra Sverige!

  35
 4. De som ”inte äter fläsk” men beter sig som svin, gömmer sig bara bakom idiom som de inte förstår.
  Det enda positiva, är att de uppenbarligen inte är kannibaler . . .

  25
 5. Anders Lindberg tycker jag kommer alldeles för lätt undan. Frågan han skall svara på är om det finns ett enda välfungerande muslimskt land som inte styrs genom diktatur eller klanstyre?

  Vi vet alla att socialdemokraterna har goda kontakter med klanhövdingar för att få röster i allmänna val. Går maktbegäret så långt för herr Lindberg att han gör vad som helst för att säkra dessa röster.
  Lycka till, när nu partiet Nyans kliver in bland den socialdemokratiska röstboskapen.

  34
 6. Jag tror att Anders är mycket väl medveten om att islamismen är det största hotet mot demokratin och svenska folket men det är inte han som styr över vad som kommer ut ur hans mun utan jag har en känsla av att det finns många bakom honom som väger varje ord som han ska säga, för ingen kan vara så dum så man inte fattar vad det leder till om man släpper islamismen fri att göra vad dom vill utan att bli ifrågasatta. Om detta skulle bli verklighet så är jag säker på att islamismen kommer att vara dom som styr Sverige inom ett halvt decennier.

  36
 7. Med skam och skuld tystas islamismens kritiker. Rasistutpekning lanserades på 70-talet som den värsta skulden du kunde på, det var enklare iom att skuggan från andra världskriget låg närmare då (rasism och nasism var som samma sak då).
  Efteranalysen om hur adolf kunde lyckas med sitt hemska värv var att han hade makten över media. Vänstern passade på att kapa till sig den antirasistiska stämpeln, folkslaget som led mest under adolfs dödsmaskineri sattes att vakta medias maktkorridorer. Därifrån kunde den mångkulturella agendan sätta igång.
  Den vita människan skulle och ska en gång för alla utrotad och det till varje pris!

  33
  • Kerstin
   ”utrotas” vilka belägg för det har du. Visserligen tror jag att de flesta folk kommer att blandas men har inte sett nån plan för det. I mitt tycke är det en konspirationsteorier.
   Ta samerna, de flesta samer är uppblandade med finnar norrmän och Svenskar, inte enligt nån plan utan folk har träffats och gjort varandra med barn.

   5
   22
   • Belägg vet jag inte men om du har en hage med röda nötkreatur som lever efter ett hyfsat överenskommet normsystem, så funkar det mesta bra.
    Släpper du sedan under 50 år in tre fyra eller fem blåa nötkreatur med helt andra normer, ointresse för att anpassa sig och mycket låg respekt för människors liv så ser invånarna i hagen helt annorlunda ut, levnadsreglerna har också påverkats till det sämre (de som var bättre fick anpassa sig istället).
    Det är den vita människans kultur och livsförutsättningar som utrotas, jag tycker det är en utrotning, därför kallar jag det så!
    Det är inte rasism att prata om olika folkslag och deras utseenden när deras normer ska beskrivas, det är ett förenklat sätt att skriva om saken som den bevisligen är.
    Utrotning är ett otäckt ord, men tar man bort en folkgrupp så tycker jag att det är just utrotning det handlar om.

    14
   • Kerstin
    Jag har läst vad du menar, dock känner jag mig inte borttagen. Om tex mina barn fick barn med en kines, skulle nån vara borttagen då?

  • Rasprofilering brukar dom kalla det när tex polisen ”bara” kollar invandrare. Att måla in oss Sverigevänner är inget annat än åsiktsprofilering/svenskprofilering.

   20
   2
 8. Länderna som portat Paludan tar villigt emot IS-krigare.
  Vilket är mest farligt för landet, islamideologin eller Paludan?

  46
 9. Muslimer byggde inte världen. De har bekvämt tagit till sig våra uppfinningar som bilen, datorn och precis allt annat. Men för att köra bilen behövs bensin så de har sålt detta extremt dyrt till oss, trots att det var vi som hjälpte dem utvinna oljan. De är betydligt rikare än oss men arbetar inte. Jag förstår inte att våra politiker inte stoppat den smutsiga handeln med bensin, som i venezuela kostar 20 öre litern (30 öre utan subvention). Du som står vid pumpen och betalar 20 kronor betalar alltså 100 gånger mer än det faktiska priset, resten går till politiker som ger det mesta till invandrare. Dessutom ger du pengar till muslimerna i mellanöstern. Snart blir det samma resa med elen, vänta bara!

  47
  1
  • Mer, i USA där de har betydligt högre kostnader kostar en barrel (fat) 36 dollar att ta upp och utvinna. Ur denna tunna får man:

   72,7 l bensin
   6,4 l LPG
   14,4 Fotogen
   34,9 l Diesel
   13,2 l flygbränsle
   27,6 l annat (för att göra asfalt m.m).

   Tar man bara ut bensin och diesel så blir det 107,8 liter. 107,8 liter gånger 20 blir hårresande 2150 vid pumpen. Men, hela proceduren i väst där arbetskraft är dyrt kostade ju bara 36 dollar = 360 kronor?!?
   I arabvärden ligger produktionspriset på 5.80 USD per fat. Gissa om du blir skäggad!

   16
 10. 2006 sitter vi på en hotellrestaurang i Milano som flygbolaget har betalat vistelse för kost och logi eftersom flyget vidare som vi skulle resa vidare med har gått ifrån oss p g a dåligt vinterväder i Köpenhamn Kastrup där vi påbörjade våra resor. Det är jag min fd sambo och en gemensam vän till oss. På denna restaurang sitter två flickor i 10-årsåldern iförda hijaber i sällskap med två vuxna kvinnor iförda samma huvudbonad samt en medelålders man i deras sällskap. Flickorna börjar att peka finger åt oss och de hånskrattar ivrigt uppmuntrade av de vuxna i sällskapet. Vi är där en natt och den sista dagen innan vår fortsatta resa blir hänvisade av den italienske servitören att sätta oss vid samma bord som en stackars man för att hålla han sällskap. Denne man visar sig vara en muslimsk man förmodligen från den arabiska halvön. Han vägrar ta min hand och tittar på avsmak mot mig när jag smuttar på ett glas vin som jag har beställt. Då börjar det ringa en klocka i mig som det aldrig har gjort för. Varför är de här i Europa???

  43
  2
 11. Hörrudu A. Lindberg…Varför har du ett sånt behov av att dela upp folk i olika sorter. Det är ju inte det som är problemet. Alla normalt funtade individer — alltså din sort, vänsterfolk, övrig PK-media och hycklande politiker undantagna — blir förbannade när omgivningen bär sig illa åt. Sen spelar det ingen roll hur du och andra ”förståsigpåare” alltid måste placera dem i olika fack. Primitivt betéende skall alltid bekämpas oavsett ursprung eller bakgrund.

  Och kom ihåg att det inte var dansken som kastade sten eller brände bilar. Men det verkar visst vara av sekundär betydelse…

  44
  3
 12. Den som illa gör, illa far. Det finns inget i Islam som ens påminner om den gyllene regeln. De har istället taqqiyya. All medmänsklighet från en muslims sida, enligt Koranen, är till för egen vinning. Vilket leder oss in på den gängse diskussionen om moderata eller extrema muslimer. Enligt samma koran är en person muslim enbart om denne följer Koranen. Koranen är en extrem bok även med medeltida mått mätt och skulle om den inte marknadsförs som religiös skrift fördömas från både vänster- och högerhåll. Enda anledningen till att vänstern håller på Islam är att Islam skyndar på samhällets förfall så att prolitariates diktatur kan införas. Åtminstone tror de det. Vad det inte inser är att Islam har både längre och brutalare historia att handskas med oliktänkande. De har ungefär dubbla dödstalen mot kommunisterna och då kommunisterna numera är få och svaga håller försprånget på att utökas.

  29
  3
 13. Anders Lindberg kan ändra sig i morgon om ”storasyster” ger order. Så blev det med NATO.

  41
  3
 14. Hur blev hatet mot muslimer så accepterat, är ju en bra fråga!
  För att finna svaret på hur ”hat” skapas så räcker det väl att titta på ditt egna agerande Anders!
  Om man som du själv och muslimerna hela tiden försöker tvinga på andra synpunkter och tankar som vi inte håller med om eller instämmer i så blir man till sist hatad!
  Enkelt uttryckt, -Ge faen i vad vi tycker och hur vi ser på den förda politiken, på islams irrläror samt dina egna förvirrade utspel!

  54
  3
 15. ”Hur blev detta hat mot muslimer så accepterat?”

  Pga. Anders Lindberg och hans kommunist svans i samhället byggt upp en enorm asylindustri i Sverige dom senaste 30-40 åren. Tyvärr! Orsaken ligger hos kommunist aset själv. Inte hos oss Sverigevänner.

  50
  1
 16. Att vanligt normalt folk tycker illa om muslimer är ett sundhetstecken, samma sak när det gäller judar, zigenare och chilenare.
  Det är människor som gjort sig illa omtyckta p.g.a. deras förkärlek till våld, kriminalitet, kaos, terror och annat elände!
  Och att här snacka om ”allas lika värde” känns väldigt avlägset!

  50
  4
  • Ganska lustigt egentligen. Vår inställning till olika grupper beror på olika faktorer som bla egen erfarenhet och vad vi läst oss till.
   Personligen fick jag redan på 90-talet en avog inställning till muslimer, även om jag senare har träffat många som varit ok, men ändå. Det första intrycket finns kvar

   Judar däremot hade jag under en period ganska nära kontakter med å yrkets vägnar. Och dessa fick jag en väldigt bra relation till och respekt för deras professionella inställning.
   Samtidigt minns jag en bekant som arbetat inom civilflyget. Hans erfarenhet av judiska passagerare var helt annorlunda – de sämsta passagerarna.
   Så det kan vara.

   23
   2
  • Janne
   Jaha, du ogillar judar också. I Sverige finns ju inte så många. De judar jag träffat har varit dugliga och arbetsamma människor.

   1
   1
 17. Ja, Petterssons åsikt stämmer nog.
  Men många pratar om muslimer, judar, ryssar, afrikaner osv som om de är grupper med exakt samma värderingar och vanor. Samtidigt ser vi att en stor andel muslimer beteer sig illa tex talibaner, men i afanistan finns ju andra muslimer som inte är lika grymma.

  3
  27
 18. liknande fenomen gäller ilbattingar, man får leva me de små
  liven…kanske att då de passerat 5-6 årsåldern att de inte låter
  och för ett satans liv t.ex då de är me i matvarubutiker då deras
  päron handlar dagens krubb…vi tiger då och hoppas och lossas
  battingarna är gulliga, men fan va trött iaf jag är på dessa små
  monster som gör livet surt, iaf för migas!..,(

  26
  2
 19. Det har Anders Lindberg är frågande till, har initierats av han kära parti. Genom undfallenhet, särbehandling och genom att konsekvent vända andra kinden till. Mord, våldtäkter och övriga grova brott utförs till 80%, av packet, som suger i sig våra sista skatteslantar. Socialdemokraterna tittar bort, och hoppas att tillräckligt många invällare ska rösta på dem. Sanningen är att utan invällarröster hade man inte suttit kvar. Därför viftas det ständigt med bidrag. Förföljelsen från vänstern, mot oliktänkande och framför allt den absurda pk-politiken, där ”spade inte är en spade”, samt det urfåniga tjatet om socioekonomiskt utsatta. Dj-a bullshit! Det vet alla som vuxit upp under fan så mycket svårare omständigheter.

  67
  2
 20. Anders Lindberg har problem med verkligheten och det har han haft länge. Tyvärr verkar det som att han inte går utanför varken kontorsrummet eller vardagsrummet. Och då är det svårt att se vad som försiggår utanför väggarna. Men en dag kommer verkligheten även att knacka på hans dörr.

  Allt stöd till de som står upp för demokratiska värderingar och yttrandefriheten!

  Ebbe Busch (KD) är helt rätt ute. Vi måste ta tag i problemen med massmigrationen av ligister och islamister. Analfabetismen och koranläsning är inte Sveriges väg till framgång

  68
  2
  • Hat är ett mycket starkt ord, och jag tror att om man hatar, så mår man inte bra.

   Jag tror inte ens att Paludan hatar, han vill bara visa att muslimerna inte hör hemma i ett civiliserat västerländskt samhälle. Vilket är helt sant.

   Dom som har fått komma hit utan att prestera ett skit, och sedan tackar oss genom att kasta sten på polisen i avsikt att skada, tycker jag naturligtvis inte om. Utvisa dom!

   Men hata, det gör jag inte. Jag har ett eget liv, och har inte råd med att må dåligt.

   24
   2

Kommentera