Problemet är inte en dansk som bränner böcker…

ISLAM. Problemet är inte en dansk som bränner en bok, problemet är att det finns tusentals som är redo att ta till extremt våld vid minsta provokation.

Ivar Arpi, från SVT.

-Pettersson har sedan år 2003 offentligt sagt att islam är en dödskult och inte en religion…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Problemet är inte en dansk som bränner böcker…

 1. Kan åter igen konstatera hur dåligt påslästa folk är
  Paludan är svensk som bor i Danmark

 2. Jag tycker det är en jätteparadox att propagandaapparaten SVT kallar dansken för extrem, men muslimgalningarna som eldar bilar och kastar sten på polisen får inte något epitet. Är det inte muslimjävlarna som är extrema?
  Håller med Åkesson. Lägg ner SVT.

  51
 3. Såg en bild ifrån en demonstration i Malmö där det stod att man skulle stoppa polisvåldet , men vem ledde demonstrationståget om inte polisen . Vore det inte logiskt om polisen hölls sig ifrån dylika protestaktioner för nu får man ju intrycket av att polisen demonstrerar mot sig själva .Och frågan är när ska dessa demonstranter protestera mot dom som kastar sten och bränner polisbilar , kanske Sossarna som snart ska ut och gulla med arbetarna på första maj gör det otänkbara .
  Om det hade varit lite tag i Morgan så skulle han ha besökt platserna samma dag när det pågick stenkastning ,och han skulle ha ställt sig i främsta ledet så att han hade fått känna på atmosfären i realtid , han kunde ju även ha tagit med sig Maggan ,Ygeman och sist och inte minst Strandhäll så hon hade fått lite nya ämnen att Tvittra om .

  56
 4. Håller fullständigt med Ivar Arpi. Vad är demokrati och yttrandefrihet värt i längden om det är villkorat av Islamistiskt hot om upplopp och våld. Jag tycker även att Sveriges extrema invandring är ett haveri med så stor överrepresentation kriminella. I åratal valhänta och cyniska exempel på försök till folkbyte, vad vet jag. De ansvariga i regeringarna Sverige haft de sista 7 åren har en del att förklara och mycket av det nedrivna behöver byggas upp på nytt och kanske med lite mer känsla för nationer och dess vardagskultur.

  60
  • Apropå Salas inlägg här ovanför om att fler måste fatta allvaret!
   Salafisternas nya strategi är att infiltrera myndigheter och civilsamhälle, – enligt analytiker vid Försvarshögskolan finns det numera i lokala föreningar och organisationer många som tidigare varit drivande i våldsbejakande miljöer.
   ”Salafistiska muslimer infiltrerar myndigheter och kommuner för att påverka och öka sin makt, (video – 1 min.):
   https://youtu.be/0NR6vjHITnY

   21
 5. Dansken behöver ju inte ens bränna en bok, det räcker att han säger att han skall bränna en bok ii en kommun, på en viss plats och bestämt klockslag. Då springer ungdomar, gubbar och kärringar ut på och skriker, kastar stenar, brandbomber och bränner bilar, alltså Kaosa rent allmänt. Dessa individer saknar ju både impulskontroll och någon högre intelligensnivå.

  62
 6. Om man JO-anmäler koranens spridare för brott mot tryckfriheten blir man inte tagen på allvar. Om man istället publicerar koranens texter rakt av, men byter orden kristen/jude mot muslim, så att allt nedsättande dravel riktas mot dem själva, då blir man åtalad direkt! (och mordhotad, och säpo-bevakad och… så vidare)

  56
  • Alla dessa upplopp är strategiskt planerade för inom kort framtid den svenska befolkningen.
   Åkesson har kommit med en 30punkter lång lista på motåtgärder vid upplopp och demonstrationer. Antas endast några av dessa punkter av riksdag och regering så sitter även de svenska demonstranterna i en fälla. Glöm yttrandefrihet och demonstrationstillstånd.
   Alla 8 partier i riksdagen tycker lika.

   29
   3
  • Är det muslimerna som bestämmer villkoren hur vi ska leva I Sverige. Det är väl hög tid att sätta gränser. Det är krig i Ukraina kaos här hemma och Morgan räknar flaggdagar. Det är väl det enda han duger till!

   35
 7. ”dödskult” ja kanske det men dessa upplopp verkar mest vara kriminella som tar chansen att skada poliser.
  Jag tror inte att de i första hand tänker på ”dödskulten”

  8
  13
  • Ibland förstår du väldigt lite Rädd?

   Naturligtvis tänker kaosfolket inte på islam och profeten när de kastar sten och eldar, jag tror inte många av dem är troende.

   Det viktiga är att det är islam som skapar dessa dysfunktionella människor och länder.

   38
   • Pettersson
    Syrianer är kristna men också dom beter sig ofta kriminellt.
    Jag tror att kulturen i mellersta östern är hetsigare än vår.
    Samtidigt som de är vana att lita på just sin grupp och att staten är ett begrepp de har svårt att förstå.

    3
    4
   • Var det syrianer/assyrier med i koranupploppen eller vad menar du?

    Eller tror du inte kristna/judar/Zoroastrierna med flera blivit påverkade av att islam erövrat deras länder och förtryckt icke-muslimer.

   • Pettersson
    Jag hoppas att islam småningom försvinner, den innehåller så många otrevliga idéer.
    Dock Petterssons ser islam bakom allt ont. Om en kristen begår ett brott, påpekar Petterssons att muslimer är värre. Det påminner om Greta alltid samma besatthet över en fråga.

 8. Förklara det för våra röstimporterande politiker.
  Inte en gång under hela påskens nyhetssändningar har någon ansvarig vågat ta
  upp den egentliga orsaken .
  Sossarnas fullständiga misslyckanden med invandrings och integrationspolitiken.
  Till och med vår sympatiska Polischef försöker peka ut folk utomlands , för att slippa få bassning av Morgan J.
  Utvisa Paludan så får vi se om Sverige blir bättre av det .
  Lås in Åkesson så får vi se om brottsligheten går ner .
  Det där spöket ”extremhögern ”.
  Påminner om Jesus som alla talar om men ingen har sett .
  Passar perfekt in i politikernas narrativ .
  Ingen vet vem han är , ingen har sett honom .
  Dessutom ligger han bakom allt djävulskap som händer .

  55
  2

Kommentera