Inga presskonferenser när Sverige brinner

TERRORISM. Under covid-pandemin höll regeringen presskonferens var och varannandag, men när svenska städer står i brand, poliser skadas, värden för hundratals miljoner förstörs skickar statsministern ett SMS och övriga ministrar kan inte bemöda sig om att möta pressen. Saktfärdighet och feghet satt i system.

Steget Efter

Nåväl, Pettersson fattar att S inte vill stöta sig med väljarbasen och att statsministern inte vill vända stenar under långhelgen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Inga presskonferenser när Sverige brinner

 1. Sveriges utrikesdepartement: ”Vi har stor förståelse för att muslimer har tagit illa vid sig av de här manifestationerna. Den svenska regeringen står inte på något sätt bakom de islamfientliga meningsyttringar som enskilda personer har gett uttryck för under manifestationerna.”

  Det är väl för h-e svenska folket som har tagit illa vid sig. Var finns regeringens klargörande om den svenska yttrandefriheten. Ett klargörande med eftertryck.

  Vad gör du Jimmie Åkesson? Göm dig inte på Facebook!

 2. När regeringen fördömer något så är det bara ett fördömande. Det leder nästan aldrig till ett handlande, dvs ett handlande som visar att fördömandet var allvarligt menat.
  Samma sak med ordet ”oacceptabelt”, det leder inte till förändring eller till det bättre. Ordet ”oacceptabelt” är också en åsikt på samma sätt som ordet ”god” eller ”dålig”.
  Riksdagen säger många ord som ska låta som om det kommer följa en handling eller förbättring, riksdagens representanter vet att medborgarna glömmer snabbt.

  34
 3. Borde väl ändras till ” alla andras lika värde” för att bättre rimma med ”Svenska” värderingar.

  26
 4. Självklart kan inte statsråden avbryta sin välförtjänta ledighet på grund av lite våldsamma upplopp och kravaller i svenska städer.
  Däremot är det viktigt att markera mot att invandringskritiska personer får uttrycka sina åsikter öppet på allmän plats.

  *ovanstående inlägg kan innehålla spår av sarkasm*

  51
 5. Skulle vara trevligt att få en definition av uttrycket ”alla människors lika värde”.
  Gäller det infödda svenskar också?
  Hur sätter man ett värde på en människa? Är det efter hur mycket denna lyckats förstöra i samhället?
  Om det är på det viset, så förstår jag bättre, att svenska skattebetalare, ska hålla käft och stå för den nota, som de ”stackars flyktingarna”, råkat skrapa ihop.
  Om det däremot förhåller sig tvärtom, kräver jag, som skattebetalare, det läggs miljarder på att få ut ohyran ur landet.

  53
  • NEJ!! Etniska svenskar som arbetar och betalar skatt är INTE lika mycket värda som kriminella migranter.

   Det borde allah förstå vid det här laget.

   53

Kommentera