Vill Linda Snecker (V) att vi ska bli som ett muslimskt land?

ISLAM. Linda Snecker är riksdagsledamot och rättspolitisk talesperson för Vänsterpartiet. Snecker sitter också i Säkerhetspolisens insynsråd. Snecker vill att polisen ska sätta sig över grundlagen och få avgöra vilka åsikter som ska få framföras offentligt och vilka som ska förpassas till skogen. Därmed vill Snecker att de invandrade våldsmännen ska få makt över den offentliga och bestämma vad som får kritiseras som i de totalitära muslimska staterna.

Har Linda Snecker tänk på vad som händer om kaosfolket ställer till med kravaller för att de inte gillar pride- eller 1-maj tågen. Ska de också förpassas till skogen?

Linda Snecker om våldtäktsmän…

Linda Snecker om att 40 av 43 gruppvåldtäkter begås av invandrarmän…

-Pettersson behöver inte kommentera vänsterpartisten som för övrigt är gift och har barn med en som hon kallar våldtäktsman.

Snecker tillhör dem som alltid vill ha högre skatter. Det förstår man efter agerande att vara föräldraledig från riksdagen när den är öppen och träda i tjänst när riksdagen har sommar och julstängt. På det sättet får hon full lön när hon ändå är hemma…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Vill Linda Snecker (V) att vi ska bli som ett muslimskt land?

 1. Snäckan Snecker vet nog inte själv vad hon håller på med. Tämligen oklok, därför vänster.

  15
 2. Det sitter i ryggmärgen på varje kommunist att makten och eliten bestämmer vad som får sägas eller skrivas och det försvinner aldrig även om man just nu kallar sig för vänsterpartist. Detsamma gäller för Putin och hans terrorister, de är uppväxta under ett kommunistiskt terrorvälde och deras åsikter och handlingar fortsätter idag även om de kallar sig något annat.

  22
 3. Det som förvånar mig i vänsterretoriken är att muslimer verkar vara helt ansvarsbefriade.
  Om vi tittar globalt så skulle vi få en lugnare värld utan muslimer. Förbjud skiten.

  32
 4. Tycker synd om Dadgostar som fått ärva en del sopor , om man säger så .
  Skulle tro att (V) skulle öka några procentenheter om de rensade ut de värsta.
  Blir den sortens politiker för många i ett parti imploderar det .
  Se på FI , se på MP , och kasta ett öga på L.
  Aktivister som störtat . Glädjande .
  Nu får vi hoppas att nybildade Nyans får sin beskärda del av sossarnas importer .
  Så även (S) får betalt för sin Sverigefientliga politik .

  26
 5. Linda Snecker (V) är en värdig representant för sveriges riksdag!!!!

  Putin kommer att belöna henne med Lenin priset! Vanliga svenskar kallar det “nyttig idiot” priset men det hajjar nog inte Linda Sneckker.

  22
  3
 6. Hur fan orkar någon med att lyssna till den Donnan, där kommer ju inte en
  vettig mening ur käften på henne? Hon är ju visserligen kommunist, men till
  och med bland dessa kommer det ju ibland någon vettig mening, men inte
  från henne, bara snömos!

  33
 7. Linda Snecker är ingen anhängare av demokrati. Hon är en anhängare av det gamla totalitära kommunistpartiet, som använde mord, tortyr och förtryck gör att säkra makten åt nomenklaturen. I hennes värld är alla med avvikande åsikt felprogramerade. Själv är hon ett hot mot demokratin.
  Sanningen är att med en sådan, som Snecker vid makten, skulle snabbt cencur och repression införts. Kommunism är en gren på samma träd som Hitlers nazism.

  40
 8. Snecker erkänner inte Sverige som en nation. Hon och hennes parti vill slå sönder vår nation och dela ut bitarna till den fattigare delen av världen. Hon anser att nu har vi fått för mycket och nu ska vi dela med oss (grundtes i mycket av svensk politik just nu). Hon anser också att muslimernas reaktion och närvaro gynnar nedbrytningen av Sverige, därför vill hon gynna den gruppen. Hon ser sig säkert som en vakare över muslimernas axlar och går upp i skydd för dem när de beter sig dumt och destruktivt.
  Hennes arbete ligger också till stor del att sprida hennes destruktiva ideer till andra länder, därför är det viktigt att i andra länder informera motståndare till hennes ideer så att hennes arbete förstörs.

  36

Kommentera