Ali Esbati (V) som apa väcker uppmärksamhet

SATIR. NRK är Norges motsvarighet till SVT/SR. Norsk rikskringkasting, vanligtvis förkortat till NRK, är Norges public service-radio och -television. NRK:s sändningar finansieras av statliga anslag och avgifter för TV-licens. Nu har NRK publicerat en satirteckning på iraniern Ali Esbati som är riksdagsledamot för Vänsterpartiet i Sverige. Teckningen har sedan iraniern Hanif Bali som är riksdagsledamot för Moderaterna i Sverige återgett i sitt Twitterflöde.

Nu kritiseras Hanif Bali, inte NRK, för satirbilden och uppmanas att ta bort den, även av sitt eget parti, Moderaterna.

-Pettersson noterar som vanligt att de vänsterblivna tycker det är okej när vi gör det…

Det går bra att kalla Sverigedemokrater för brunråttor och kackerlackor som ska utrotas med gift.

Ali Esbati (V) är inte så dålig på att sprida rasism själv, och jag tycker apan är rätt lik…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Ali Esbati (V) som apa väcker uppmärksamhet

 1. Om nu invandringen från Mellanöstern och Afrika är så bra, varför genererar den inte mer pengar, utan kostar bara en fruktansvärd massa miljarder?
  Vad svarar ni på det vänstermuppar?

 2. Jag som hela tiden trott att han tillhört de primitivaste av primaterna. Ända skillnaden är att han kan tala.

 3. Så vitt jag kan bedöma är detta en ren skymf mot aporna. Dessa besitter en avsevärt högre kultur/intelligens än de importerade djuren. Dessutom kan man utbilda en apa att utföra enkla jobb. Det går inte med importerna.

  17
 4. Jag är glad och tacksam över att vara född på 40-talet och därmed ha sluppit växa upp med en massa våldsamma muslimer med tanke på hur det ser ut nu. Raggarna och knuttarna var en under av beskedlighet om man nu skall jämföra.

  22
 5. Det finns uppenbart många, som högljutt agiterar ”allas lika värde” men vill inte ens svenskar och Sveriges bästa. Ny regering önskas snabbt och smärtfritt innan skadorna blir kroniska. S har börjat några trevare men övertygar inte, så länge deras politik lutar sig mot C, MP och V. Pensionerna t.ex. måste grunda sig på antal arbetade år i Sverige. Även de, som varit hemmafruar utan lön i Sverige har många gånger stor del i att mannen klarat sirr dagliga jobb och eventuella barn klarat sin skolgång utan störningar. Villkorslös all inclusive, räkmackor på obestämd tid för bidragsturister har bevisligen gått snett och är fruktansvärt oförskämt mot Sveriges skattebetalare.

  20
 6. Satiren är ett sätt att påvisa vad man tycker är värt att påvisa.Men när den ”goda sidan ” blir föremål för det höjs det ramaskri.När det gäller den ” dåliga sidan ”enligt dom politiskt korrekta så ör det helt ok att gå över gränsen med personpåhopp.Kackerlackor och brunråttor är över den gränsen med råge.Man kan inte ha ett politiskt ställningstagande med sådana översitterifasoner och klara mobbningsbeteenden.Så att framställas som en apa är ju tämligen oskyldigt i det sammanhanget….F.ö.så är det ett oerhört barnsligt och omoget beteende som denne Ali Esbati uppvisar vid riksdsgsöppnandets ceremoni…

  25
 7. Finns många satirbilder som kan användas som grafitti över hela Sverige i avskräckande(kom inte hit) syfte?

  15
 8. Ali Esbati apar sig, då måste han räkna med att bli kallad apa!
  Men som sagt, vänstern tål inte samma typ av kritik som de riktar mot andra.

  30
 9. Kravallerna visar att de som ifrågasatt massinvandringen har helt rätt!!

  Att det var Paludan som blev gnistan som tände elden saknar betydelse då det kunde ha varit vem som helst.

  Det går inte längre att förtiga tillståndet i Sverige! Och dessutom försöka sminka verkligheten med verkningslösa kommentarer som att nu skall kriminella utvisas på riktigt. Det händer ändå inte. Nu vet vi vad som väntar. De kriminella har segrat!!! Stackars oss etniska svenskar!!

  36

Kommentera