Paludan planerar nya manifestationer i dag: ”Behövs inget tillstånd”

ISLAMKRITIK. Politikern Rasmus Paludan planerar nya manifestationer i Linköping och Norrköping i dag. Partiet Stram kurs skriver på sin Facebooksida att Paludan inte behöver något tillstånd från polisen.

”Polisen skyddar inte demonstrationer även om de har tillstånd”, kan man läsa.

Paludan har för avsikt att demonstrera i Linköping klockan 12 och i Norrköping klockan 15 på söndagen.

Torsdagens planerade manifestationer i städerna ställdes in till följd av de upplopp som bröt ut.

Paludans manifestationer har en en religiös-politisk koppling till islam. Det fascistiska Partiet Nyans partiledare ger sin bild av hur detta påverkar Sverige.

Partiet Nyans erkänner inte den svenska yttrandefrihets- och tryckfrihetslagstiftningen i sin nuvarande form utan vill ha undantag för muslimer.

-Pettersson konstaterar att demokrati och yttrandefrihet inte är förenligt med islam.

Om muslimerna lät Paludan stå i ett hörn utan att få någon uppmärksamhet skulle han snart ledsna, men det förstår inte de stenkastning terroristerna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Paludan planerar nya manifestationer i dag: ”Behövs inget tillstånd”

 1. Islamistledaren, har rätt i att Sverige är en fasciststat, men just därför för att såna som han finns här, och tillåts verka, PÅ OSS SVENSKARS BEKOSTNAD!

  Och dessutom när yttrandefriheten har varit så begränsad som den varit för oliktänkande i kritik av hela jädrans diktatoriska vänsterristiska samhällsstrukturen.

  Kanske har yttrandefriheten blivit något bättre nu under Påsken p g a att Paludan fått verka i demokratins namn.

  Betänk att det var under denna helg en annan förtryckarregim korsfäste en annan frihetskämpe.

  MEN JU FLER AV OSS SOM KORSFÄSTS, DESTO FLER AV OSS KOMMER ATT ÅTERUPPSTÅ!!!

  9
  2
 2. Bl.a. Mersk har ledigt tonage och 20-fots containar finns det gott om.
  Fyll dom, lasta och transportera sen avskrädet till deras egna länder!
  Och den resan bjuder jag med varmt hjärta på.
  -Och för att dom inte ska tycka att vi är snåla så skickar vi också med skinksmörgåsar till hela laget!

  33
  2
  • Partiet Nyans ledare har satt på sig offerkoftan.Nu är muslimer såååå förtryckta i Sverige nu när det är ramadam och allt .Manegen är krattad för islam i detta land sedan länge så vad yrar karln om ? Fördöm i stället dessa sinnessjuka upplopp som har varit och tydligen fortsätter.Paludan tryckte på onknappen och se vad den fredliga och kärleksfulla ideologin ställde till med.Fördöm det istället Herr Yuksel …..

   19
   1
 3. Ingen som vill bränna en bibel? Vore nog lite lugnare för vår ”ordningsmakt”.

  4
  3
  • För några årtionden sedan hade man ju utställningen ”Ecce Homo” till och med i riksdagshuset, kristna protesterade men ingen kastade sten eller eldade bilar, och ingen brydde sig om protesterna.

   20
   • FÖR ATT KRISTENDOM, ÄR EN RELIGION, OCH ISLAM ÄR SATANISM!!!

    16
    3
 4. Det jag funderar på o alltid funderat när det är sånt här med sten kastning. Vad kommer alla stenar ifrån? Jag menar de lever ju i område med asfalt

  15
  1
   • Aha! Så det orkar de plocka upp. För något vanligt jobb kan jag tänka mig är jobbigt.
    Så inte nog med att det förstör bilar, så förstör de trottoarer med som kommunen senare kommer för att återställa, för det måste ju vara fint.

    5
    1
 5. Nu så är full kaos igen.
  Polisen bör väl kunnat samlat ihop nu så de kan omringa och göra cirkeln mindre och mindre sen plocka in alla i cirkeln.
  Eller har polisen fokus på att inte gripa terroristerna.

  19
  2
 6. Han har rört om i getingboet och visat för hela världen att det är klanerna och inte polisen som bestämmer här…

  30
  2
 7. Dags för prickskyttar på taken. Så fort en hand med sten eller annat skadligt höjs så skjuts armen av. Detta språk kommer att sätta stopp ovälkomna gäster. Daltet får vara slut med invällarna.

  33
  2
  • Till tummen ner! Det gäller dig också. Oavsett om du är en icke välkommen muslim eller ett fä som röstar på mp eller v. Dra åt helvete använde jag förr, har omvandlat det till, dra till Somalia

 8. Han behöver inte visa sig längre, räcker att han skriver att han ska till något ställ så blir det upplopp, alla som medverkar i upploppen ska utvisas tillsammans med hela familjen och även klanen de tillhör.

  40
  2
 9. Ja, han har ju latent tillstånd där, som våldsverkarna förhindrade kom till stånd för utnyttjande!

  21
  1
  • Detta p g a polisens oduglighet! P g a detta också, behöver han heller inget tillstånd, eftersom polisens inkompetens förhindrade något han hade rätt till, och därför fortfarande har!

   36
   2

Kommentera