Varför har Malmö dubbelt så hög arbetslöshet som övriga landet?

ARBETSMARKNAD & INVANDRING. Det mångkulturella paradiset Malmö stad ligger i Skåne län och har 351.749 invånare. Arbetslösheten i Malmö är enligt Arbetsförmedlingen den högsta i landet med 14,4 procent.

-Pettersson antar att regeringen (S) tänker ordna denna katastrof genom att sätta kvinnor från Ukraina i arbete medan kaosfolket är fridlysta.

Malmö i nutid

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Varför har Malmö dubbelt så hög arbetslöshet som övriga landet?

 1. Importerar man horder av klaninavlade medeltida ISlamister utan vare sig utbildning eller kulturell kompetens för det högt utvecklade sekulära västerlandet , ditlockade av social välfärd så blir det som det blir !

 2. Därför att dom arbetande Malmöborna har flyttat ut från Ghettot Malmö.
  Vi ser ju att Drygeman inte har tid att sätta kvarvarande Malmöbor i jobb ,
  han är fullt upptagen med att orera om att krigsflyktingar från Ukraina ska
  få jobb så fort dom anlänt?? Tänk om dom kraven ställts på alla, då
  hade Malmö liknat det gamla Malmö.

  17
 3. Dum fråga .
  De är här för att rösta . Och för det får de betalt.
  Det är ingen som krävt att de ska arbeta eller att de ska bo i Sverige.
  Och inget får ifrågasättas.
  Allt enligt den rådande värdegrunden .

  30
 4. Malmö är ett sharia-område. Enligt hur sharia tolkas av imamerna i Malmö, så skall muslimska män hindra och förbjuda kvinnor att jobba. Och jobb behövs ju inte eftersom massor av bidrag kastas över muslimer.

  Man kan också misstänka att en hel del av de ”arbetslösa” bidragstagarna inte är kvar i Sverige annat än på papperet. Måste de visa upp sig för en myndighet, så reser de tillfälligt till Malmö. Malmö har sannolikt den största tätheten av korrupta muslimska kommunala tjänstemän i Sverige.

  37
 5. Ukrainare röstar troligen inte på S. Då skall de åtminstone jobba.
  Det år skillnad på NEMA-folk. De har rätt politiska värderingar och med sin utbildning förväntas de bli bidragsberoende i generationer då det saknas jobb som passar dem. De större projekt de bidragit med är moskéer.

  32
  1

Kommentera