Mördar Putte Slår Till Igen

Puttes Patrask skjuter klusterbomber mot civilister. Inget militärt i synfältet!

Det är svårt att säga exakt vilken ammunition det är, men de är väldigt lika den ryska 9N210 eller 9N235 från en MRLS uppskjuten klusterraket. Fördröjningen i explosionen är att ammunitionen självförstörs efter att ha misslyckats med att detonera vid nedslagen.

12 thoughts on “Mördar Putte Slår Till Igen

 1. Är fördjävligt att civila ska drabbas. Men så är det i alla krig. Den krigförande parten skiter i vem som dör. Rwanda, Kongo, Sundan och Irak bara några exempel.
  USA hemlighöll bombattack som dödade ett 70-tal civila en incident som den amerikanska militären har försökt dölja, skriver New York Times.
  Jag hoppas att Ryssland får stå till svars om det är med sanningen överensstämmande. Vad jag läst så har Ukraina också den typen av projektil. Men även om man vill ställa Ryssland i dålig dager så tvivlar jag på att man skjutit på sina egna. Hoppas jag. Men i kärlek och krig är alla medel tillåtna

 2. Propaqandafilm från USA,UK eller Ukraina.
  De vet att ni gräsrötter inte vet hur nedslag från klusterbomb ser ut. Och att ni är lätta att dupera. I synnerhet de som läser svenska MSM eller ser SVT m fl!
  En klusterbomb exploderar typ 100-200 m över marken och explosionen sprider ett stort antal mindre bomber som exploderar nära fasta föremål, t ex en vägg, stridsvagn eller marken. Ytan blir typ ca 1 hektar eller så. Det finns en väldigt otrevlig klusterbomb, som innehåller en högexplosiv vätska vilket sprids över ytan och när bombkulorna briserar så sugs all syre ut ur luften i en enorm explosion. Bra för att bekämpa befäst trupp resp trupp i pansarskydd. De kvävs.
  Det finns inga trupper synliga, visst, men hur många trupper är då osynliga i området. D v s grupperade inne i husens lägenheter?

  Vad vi ser är granatnedslag från ett vanligt artillerikompani med sannolikt 4 FYRA pjäser. Ett ryskt artillerikompani var förr i tiden sex pjäser. Något säger mig är skumt? Hur många pjäser har ett Ukrainskt artillerikompani? Azov-bataljonerna medför eget understöd (artilleri)! Nedslagen är dessutom INTE zonrör (luftbrisad) utan sker på anslag, d v s absolut ingen klusterbomb.

  9
  10
 3. Ryssland är en skurkstat under förbrytaren Putin med sin kriminella junta. Det mesta de sysslar med själva skyller man på andra. Omskrivningarna saknar all trovärdighet och bär ett löjets skimmer. Varför skall man förhandla med förbrytare? Förbrytare skall lagföras,dömas och ta sina straff.

  17
  11
  • Det mesta är fake News.
   Falsk flagg operationer har alltid förekommit i alla konflikter.
   Ta det med en nypa salt allting.
   Ukrainare kan faktiskt bära ryska uniformer.

   10
   19
   • Jag tror inte på att det är falskspel från Ukrainas sida.

    Idag har de världens sympatier. Varför ska de riskera dessa?

    13
    9
 4. Putte är en lågt stående individ. Har aldrig hållit ett avtal, ljuger och manipulerar. Klusterbomber mot civila, är helt i linje med Puttes politik.
  Det är beklämmande att ryska folket är så under isen att de inte befriar sig från honom.
  Ukrainaäventyret ska stå ryssarna dyrt, för lång tid framöver.

  24
  17
 5. Nobels Norska Fredspris (Den Norske Nobelkomite) borde skyndsamt meddela att det kommande fredspriset kommer att tilldelas DEN eller de som stoppar Putin. Jag hoppas att de inte misslyckas och att anmesti skall gälla oavsett tillvägagångssätt.
  #StandWithUcraine

  19
  10
 6. Det har ryssarna använt sedan början av den illegala invasionen. Såg en video där detta användes i ett bostadsområde.

  19
  12

Kommentera