7 thoughts on “Undergångs alarm redan för 158 år sedan

 1. Jordens undergång har förutspåtts åtskilliga gånger. Under min livstid har jag av allt att döma, genomlevt en istid. Fast jag märkte inget av den. Nu ska det tydligen bli varmare. Inte fan märks det. Varmare och kallare perioder har avlöst varandra genom århundraden.
  Klimatextremism är ett särintresse för ängsliga människor som, inte har förmågan att tänka själv, utan lyssnar på alarmister och hysterikor, typ Greta. Bolund och Stenevi är inte ens värda att nämna. Närmast sjukliga.
  En anledning till att politikerna är överlyckliga, över påhittet, är möjligheten att beskatta medborgarna ännu hårdare, genom att framkalla dåligt samvete. För Sveriges del, påverkar all ”klimatomställningen” ungefär 1/10000, av jordens totala utsläpp. Samtidigt kör man landets medborgare till fattighuset och industrin utomlands. Jättesmart!

 2. Att lyssna till SVT /IPCC och andra undergångs predikare är ungefär som
  att lyssna till Jehovas vittne eller till livets ord, dom vittnar om en stundande undergång, under hela mitt liv har dessa vittnat om hur nära katastrofen är
  likt förbannat har jag levt ett helt liv utan att deras spådomar slagit in??

 3. Det stora misstaget är att det är samma alarm på hela jordklotet. Läste artikel på SVT tror jag om att det hade varit grönt på Antarktis för några miljoner år sedan. Vi okunniga har förstått att utvecklingen av universum inte är linjär utan skiljer sig beroende på vad som händer med vår jord eller universum. Det mänskliga påverkan är minimal och borde inte utgöra något hot om inte Putin lägger några atombomber.
  Det verkar mer som någon suktar efter makt och vill kontrollera oss precis som med coronapandemin.

 4. Det finns för många människor på planeten just nu. Någon typ av katastrof kanske är lösningen på det problemet?

  11
 5. På tal om något som inte har med denna artikeln att göra,
  Hörde på nyheterna att det nu anländer mängder med ensamma barn från Ukraina, visst dom är välkomna.
  Men om man känner våra myndigheter rätt så är jag rädd för att dessa barn inom kort kommer visa sig ha saknat ID-handlingar samt bara svarar på tilltal på arabiska!

 6. Domedagsprofeter har ju funnits sedan långt före Jesus tid, dom enda som inte lär ha haft några men som borde ha haft var väl dinosaurierna!
  Dom hade ju dock varit föga hjälpta av en egen ”Per Bolund” då nedfallande himlakroppar är tämligen svårt att via vindsnurror och samåkning freda sig emot!

  18

Kommentera