Moskvas lögnmaskin ville sluta

UTRIKES. Tidigare utrikesministern Carl Bildt säger att han hört att Lavrov ledsnat på att vara ”Kremls bandhund”, och enligt Finlands tidigare statsminister Alexander Stubb har det ryktas ”ganska mycket om” att han ville avgå för en tid sedan, men inte fick lov, enligt Expressen.

Jeander

Sergej Lavrov har varit Rysslands utrikesminister sedan 2004. Förra svenska utrikesministern Margot Wallström beskriver honom som en ”slipad politisk räv” som både är trevlig och generös men samtidigt jobbig att ha att göra med.

Han blir på gott humör när han fått några drinkar. Då visar han ibland en hjärtlig sida, men när det kommer till hans dagordning är han hänsynslös, säger Wallström till tidningen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Moskvas lögnmaskin ville sluta

 1. Typiskt sossar att kröka med massa figurer i kommunistländer.
  Men de är tvungna enligt värdegrunden .

 2. Lavrov är en stor tillgång för Putin. Det är inte alla som kan ljuga ohejdat inför hela världen uran att rodna!

  7
  2
 3. Om han själv begriper vad han håller på med så kan han omöjligt sova gott om natten.
  I ett sådant gangstergäng som leds av en vanvettig person som Vladimir Putin går det säkert inte att sluta med livet i behåll. Novotjock heter nog sjukdomen man dör av då.

  30
  6

Kommentera