Sandor om avrättningen i Luleå

INSÄNDARE. Till Märta Stenevi, Lorentz Tovatt, Annika Hirvonen, Per Bolund och Alice Bah – Kuhnke som samtliga tillhör Miljöpartiet.

Angående Bahnan Yosuf, en av era importerade mångkulturella tillgångar, från troligtvis Somalia ,så undrar jag vad denna varelse och hans eventuella familj har tillfört Sverige och Sveriges folk av värde?

Bahnan Yosuf, foto: Polisen

Ifall ni anser att han och hans eventuella familj tillfört landet något annat än kostnader och sociala problem så vore jag tacksam om ni kunde redogöra för detta i ett eventuellt svar.

Jag skriver ett eventuellt svar eftersom säkerligen ingen av er i vanlig ordning kommer att svara mig på denna fråga.

Tydligen så är även Bahnan Yosuf en s k gängkriminell varelse vilket inte är ovanligt bland varelser som härstammar från något s k MENA – land.

F ö så är gängkriminalitet inget annat är invandrarkriminalitet eftersom så gott som samtliga som ingår i dessa grupperingar har sina rötter utanför Sverige.

Den som sköt ihjäl en polisman i Göteborg för en tid sedan var ju också kommen från ett MENA – land.

Nu är ytterligare en svensk mördad av en person som tydligen p g a er invandrings och flyktingpolitik kunnat ta sig in i landet och uppehållit sig här under en täckmantel där man påstår sig ha flytt undan våld och förföljelse. Tycker ni då inte att det är underligt att personer som uppger dessa skäl just ägnar sig åt det som dom påstår sig ha flytt från?

Som sagt, om ni anser att Bahnan Yosuf har tillfört något av värde för vårt land annat än kostnader och sociala problem så redogör gärna för detta.

F ö så är min önskan att ert lilla skitparti som tillfört så mycket skada och så mycket kostnader för landet samt orsakat så många svenskar en alltför tidig död p g a av varelser liknande Bahnan Yosuf nu senast försvinner ur riksdagen för tid och evighet. Den senaste opinionsundersökningen tyder tack och lov på det.

Sandor Herold, Malmö

Bahnan Yosuf döms till 14 år för brutal avrättning av kvinna i Luleå

23 thoughts on “Sandor om avrättningen i Luleå

 1. Det stora problemet i Sverige är väl att Migrationsverket lever efter sina egna lagar och regler. Varför får någon från Somalia, Afghanistan eller Iran ens asyl i Sverige. Det måste väl finnas många säkra länder närmare deras hemländer. Beror det på att det sitter muslimer i ledningen på Migrationsverket. Och varför är det så många muslimer som behöver skydd här. Det vore mer rimligt att det vore fler kristna. Och regeringen har visst släppt all styrning av migrationsverket. Skyller på att det vore ministerstyre om dom hade synpunkter. Men det är väl regeringen som styr landet. Vilka väljare har valt aktivister på Migrationsverket som ansvariga för importen av brottslingar.

  49
  • lennart skriver:
   3 APRIL, 2022 KL. 18:07

   För Migrationsverket gäller regeringens instruktioner i Förordning (2019:502) med instruktion för Migrationsverket, eftersom det är en förordning är det regeringen som står över Migrationsverket. Enligt 3§ i förordningen ska Migrationsverket delta i det myndighetsgemensamma arbetet mot den grova och organiserade brottsligheten.

   Enligt 5 § ska myndigheten dessutom
   1. vidta åtgärder för att motverka missbruk av regler, felaktiga utbetalningar och bidragsbrott,
   2. bistå Säkerhetspolisen i dess verksamhet för att förebygga och avslöja brott mot rikets säkerhet och i frågor som rör terrorism,
   3. anmäla till Polismyndigheten eller åklagare om det i ett ärende hos myndigheten framkommer misstankar om folkmord, brott mot mänskligheten eller krigsförbrytelser, och
   4. bidra till arbetet mot människohandel och liknande brott.

   Är det här något vi ser att våra ”objektiva” och ”opartiska” media rapporterar om?

 2. Gossen ser ju trevlig och begåvad ut. Arbetar säkert på bilverkstad, så fälgarna skulle säkert användas för idogt arbete, med momsredovisning.

  30
 3. Jag väntar på ett väl tilltaget skadestånd till denna ”kulturberikare” från vår Justitiekansalewr? I Sverige har det ju klart visat sig att brott lönar sig? Här belönas man om väldtar eller mördar? Jag skrev under för att ersätta JK-kanslern, varför skriver inte fler personer på detta krav? Det måste skapas en debatt om detta ”gullandet” med dessa brottslingar. Glädjande att läsa dina artiklar – Sandor Herold!

  47
 4. Hur svårt är det att skilja på flyktingar och ljugande kriminella? Sjuklövern verkar ha riktiga problem där. Man får hoppas att Åkesson blir statsminister, så vi slipper galningarna från Mellanöstern och Afrika efter valet.

  52
  2
 5. Man undrar vilka tankar som egentligen rör sig i denna primitiva varelses huvud?
  HUR I HELVETE KAN MAN MÖRDA NÅGON FÖR ETT BRÅK OM BILDELAR?????

  81
 6. Tydligen har även duktigpellen på migrationsverket som skrev bullshit om
  Jimmie Åkesson igår gjort en felbedömning om denne lågt stående figur?
  För varje sådan händelse avslöjar sig detta verk att kontrollerna är näst
  intill obefintliga, men vad andra ska tycka vill dom ha kontroll över,

  68
 7. Frågan som aldrig ställs är hur det kommer sig att våra beslutsfattare importerar våldsverkare från länder som Somalia ( ca 1100 mil från Sverige ) och Afghanistan ( ca 640 mil från Sverige ), exakt varför ska dessa personer hämtas hit för att mörda och våldta?
  Jag vet att alla Somalier och Afghaner inte är våldsverkare, och det är heller inte dem som frågan berör!
  Varför slängs inte det kriminella faenskapet ut?

  86
  1
 8. Till syvende och sist. De som röstar in tokpartiet MP samt sossar och de övriga 7-klöver politrukerna är skyldiga till alla våldtäkter, stölder, bränder och mord. Det går inte längre att bortse från dessa fakta.

  91
  • Jag tror, att i det ögonblicket ett barn föds, förutsatt barnet är friskt och ej lider av mentala åkommor, så kan det barnet bli vad som helst, raketforskare, statsminister. Men sen tar föräldrar och ev andra vårdnadshavare och senare kamrater över och formar/präglar barnet. Och då är vägen utstakad.
   En del föräldrar ska bara inte ha barn.

   42
   4
 9. Miljö alltså yttre förhållanden och omvärld. Den s. k. mångkulturen har inte bidragit till detta, mycket beroende på MP som varit en ivrig påhejare vad gäller urskillningslös invandring.
  Nu protesterar någon med, utan invandrarna stannar välfärden.
  Allt en snedvriden välfärd då vi svenskar ej förstår vad de som ska hjälpa oss säger.
  Blev häromdagen uppringd av en sköterska vars svenska inte skulle kunna godkännas av en mutad centerpartist.

  66
  1
 10. Nu riskerar du åtal för hets mot Folkgrupp igen. Domen är sannolikt skriven innan åtalet dras i en domstol. Nya Sverige av idag!

  68
  2
  • Hur kan domen komma före åtalet? En dom är ju en konsekvens av att ett åtal väckts och att domstolen är klar med sin bedömning av åtalet som den redovisar i just domen, med domskäl och domslut. Domen i Luleå tingsrätt är diarieförd under mål nr B 2229-21!

   7
   1
 11. Det enda som dessa figurer har lyckats prestera är ond bråd död och allt
  annat skit som drabbat landet sedan regeringen släppte in skiten,dom blev
  inte lönsamma lite längre fram utan en enda stor belastning.Spela på
  lotto istället det blir nog mer lönsamt.

  66
 12. Alla kan väl på fotot utav berikaren se att han(?) utstrålar förstånd, bildning och mogenhet. Det han råkat ut för, är svenskarnas fel, så klart. Tänk vilken förlust för landet, den tid han får sitta inne.
  Obs! Sarkasm!

  67
 13. Vänsteraktivister uppmanar invandrare att inte visa tacksamhet.
  Men här kommer sk flyktingar och får bostad, pengar, svenskautbildning och en nyhetsmedia och politiker som skyddar dem från objektiv betraktelse. Deras barn ges tillgång till utbildning och ett nytt liv i ett uppbyggt välfärdsland. Det minsta svenskar kan få i gengäld är tacksamhet som inte kostar annat än ett ödmjukt beteende för något de inte kunde ge sig själva i sina hemländer.
  Vi svenskar ska vara oerhört stolta över de vi förvaltar av våra förfäder. Vi har inget att skämmas över i att ställa krav eller vad vi gett bort till de otacksamma.

  78
 14. Äntligen, det var på tiden, jag hyllar sanningen, tack till den som skrivit. Blygs ni politiker som går lögnens väg.

  81

Kommentera