12 thoughts on “Före och efter ”Puttes Patrask”

 1. Ja du Pettersson. Du är väldigt enögd. Du skriver om Putins patrask och syftar då förstår jag på militären. Men var var Obamas patrask när Libyen bombades, eller Syrien? Så sent som den 3/2 i år bombade USA delar av Syrien och dödade 13 civila varav 6 var barn och 4 var kvinnor. Varför skriver di inte Bidén patrask?????? Och du, glöm aldrig Song My massakern när Nixons patrask dödade kanske 500 civila. Jag har läst dina inlägg i ett par år nu och aldrig haft anledning till att tro att du var enögd som en pirat.

  3
  2
  • Berätta för mig var jag skrivit om Putins patrask. Det är inget jag minns att jag gjort.

   Däremot har jag skrivit om när Obama bombade och startade krig men det har du inte läst. Nixon har jag inte skrivit om, jag hade ingen blogg då.

   Du verkar tycka att när jag tar upp dagens ryska krigsbrott ska jag samtidigt publicera en bok om USA krigsbrott sedan tidernas begynnelse. Tycker du det är realistisk?

   Jag undrar vem som är enögd?

   1
   1
 2. Skanska lär få mycket jobb i Ukraina på svenska skattebetalares dyrt ihopsvettade skatter

 3. Ursäkta en svensk skatte slav, men vem skall bygga upp landet igen? Vem skall betala? Vad skall ryssen ha ett helt förstört land till.

  14
  • @ Stefan Holmqvist.
   I alla krigshärdar ser det ut som i Ukraina som endast är ett av ett stort antal helt förstörda länder och med insikt i av Sverige regim utan skänkta milliarder sv kronor av våra skatteintäkter så bör det räcka till uppbyggnaden men det som aldrig kan ersättas är dem i ukrainska befolkningen som torterats till döds av sina egna landsmän.

   Svenska media har efter i sociala medier publicerade fakta styrkta med allehanda autentiska bevismaterial, nu börjat rätta till deras totalt felaktiga rapportering och därav finns ett litet hopp om att i Sverige regering ska besinna sig och inte fortsätter att okritisk stödja i Ukraina rådande inhemskt slakt.

   Ukrainska inhemska och av Säpo Se och Pet Dk ditresta högerpopulistiska grupperingar från så ock Sverige torterar och mördar besinningslöst både krigsfångar och ukrainska kvinnor och män och här endast en till autentisk film som i helkroppsfigur stolt visar de fasansfull facto. https://files.catbox.moe/555qt9.mp4
   Mvh.

   6
   1
 4. När man hör damen i fråga verkar hon inte alls neutral, utan anti USA och pro Ryssland.
  Oavsett hur Ukraina är skött har Kapputskin inte där att göra.

  7
  7
 5. Får väl säga att det är ganska imponerande att de lyckades pricka trapphuset mitt på. Eller så hade de bara tur.

  14
  3

Kommentera