Ung man skottskadad i Västerås

VÅLDSVÅGEN. Polisen larmades under söndagen om en misstänkt skottlossning i Hammarby i Västerås. En ung man skottskadades och fördes till sjukhus med skador som är allvarliga, men inte livshotande, enligt polisen.

Vi är larmade dit på misstänkt skottlossning i nuläget och jobbar med det nu, säger Lars Sundin, RLC-befäl hos polisen.

Larmet kom in15:45 och ett stort antal patrull är på plats.

Vi har flera patruller på plats som jobbar med det här för fullt. Det är så mycket jag kan säga i nuläget, säger Lars Sundin.

-Pettersson säger att mångkulturen levererar även på söndags eftermiddagar. Den skottskadade mannen är känd av polisen och tillhör ett kriminellt gäng.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Ung man skottskadad i Västerås

  1. Varför kan inte polisen göra som så att när dom kommer fram och ser att det bara är gängkriminella inblandade, så vänder dom bilarna och lägger ner utredningen direkt. Precis som dom gör om en svensk skattebetalare blir rånad eller misshandlad av ett solbränt gäng. Varför slösa resurser på sådana personer som ändå inte är intresserade av att prata med polisen. Resurserna kan istället läggas på våldtagna och rånade svenskar.

  2. Har de blivit sämre på att sikta igen? Tycker pricksäkerheten sjunkit senaste veckan.

  3. För muhammedanerna är söndag vilken dag som helst i veckan. Endast fredagar är speciella för dem.

    16

Kommentera