Åkesson, de ukrainska flyktingarna ska återvända så fort som möjligt

INVANDRING. Sverigedemokraterna har inte ändrat sig i flyktingfrågan, säger SD-ledaren Jimmie Åkesson till Aftonbladet. Partiet går till val på flyktingstopp, men enligt Åkesson har SD alltid varit för att ta emot flyktingar från Sveriges närområde.

Det är inte oproblematiskt, det är tillfälligt. Vi ska inte integrera de här människorna, det är inte planen. Planen är att de ska återvända så fort som möjligt, säger Åkesson.

I intervjun säger han också att det ännu inte är klart vilka krav man kommer att ställa om det blir en borgerlig valvinst.

-Pettersson säger att det borde gälla alla “flyktingar”, det är lugnt i Afghanistan, Irak, Somalia och Syrien…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Åkesson, de ukrainska flyktingarna ska återvända så fort som möjligt

 1. Vi ska inte kasta yxan i sjön.
  Magdas stenvändande börjar ge resultat.
  Nu har myndigheten SCB har meddelat att man inte ska redovisa befolkningsstatistiken på samma sätt som tidigare.
  Nu skall ingen redovisning visa etnisk tillhörighet .
  Och Magda ljuger inte , hon bara använder sig av det politiska baklängesspråket.
  Förstod att det var en hund begraven i Magdas löften .

  15
 2. Jimmie Åkesson har inte ingått i någon regering, den som vill förstå
  kan nog inte påstå något annat, det är ju enda partiet som i minst tio
  år sagt uppehållstillstånd ska vara tillfälliga.
  Vad som gäller för dom Ukrainska flyktingarna är väl att kriget först
  måste ta slut innan man börjar att prata om återvandring, men här
  är väl minst en miljon andra som uppehäller sig här utan att ha skäl.

  Sverige är Europas skämt i sin underdånighet!

  17
 3. Åkesson, de ukrainska flyktingarna som ør kvinnor och barn VILL återvända så fort som möjligt, till skillnad från de unga männen som “flyr” från Mellanöstern och Afrika.

  50
 4. “flyktingarna ska återvända så fort som möjligt”
  Det tror jag är vad han menar. Det gäller inte bara de ukrainska. Efter valet kommer en av de första frågorna att bli att minska kostnaderna och för att uppnå det ska vi skicka hem 2 000 000 muslimer. Hela MEACA är nu lugna områden som de ska åka hem till och bygga upp.

  54
  • Absolut, men det blir svårt nu, med allt rigida regelverk. Det komplicerar, att skicka tillbaka, när de väl har fått uppehållstillstånd! Hade varit lättare att snacka som nu om tillfällighet, redan innan!!!

   29
   1
  • Islam har förklarat krig mot allt som inte är islam. Alla muslimer tillhör Ummanh vilket skulle kunna ses som ett medborgarskap. Således eftersom det är islam som är i krig med allt icke muslimskt så är således alla muslimer det också. De bör kunna hanteras som nationer i krig hanteras medlemmar av fiendens befolkning som uppehåller sig i landet. Normal innebär detta deportering, lägervistelse eller kommunarrest. Detta hände t.ex tyskar som råkade befinna sig i Storbritannien när andra världskriget bröt ut. Vissa av dessa var naturaliserade och gifta med britter. Jag antar att kommunarrest varianten huvudsakligen var för dessa, om de hadde rätt kontakter vill säga.

   • Jo, men det har de gjort de senaste 1250 åren så det är ingen nyhet. Sedan om de har lite interna stridigheter på hemmaplan bryr vi oss inte om. Det löser de nog så bra själva i sina egna länder.

 5. Ja, varför har Jimmie varit så TILLÅTANDE, gällande mena-folket, och så restriktiv nu, när det är mer västerländsklika flyktingar??? Borde varit lika restrektiv MYCKET TIDIGARE gällande ALLA!!!

  35
  9
   • Jojo, inställning är en sak, men jag tycker inte att de varit lika bestämda tidigare, som de är nu! Det tycker jag de borde ha varit! JUST DETTA OM TILLFÄLLIGHET I VÅRT LAND!!!

    23
    3
  • Eller har han inte vågat, för att MENA är mycket heligare hos vänsterristerna än VITA??? SJUKT!!! HELT SJUKT!!!

   33
   4

Kommentera