Rysk elit planerar att avsätta eller mörda Putin

UTRIKES. Högt uppsatta personer i den ryska eliten smider planer på att avsätta eller mörda Vladimir Putin i syfte att reparera Rysslands ekonomiska band till västvärlden, uppger Ukrainas militära underrättelsetjänst HUR på Facebook.

Vladimir Putin

”Förgiftning, plötslig sjukdom eller någon annan ’tillfällighet’ är inte uteslutet”, skriver HUR.

Uppgifterna har inte bekräftats av oberoende källor.

Aleksandr Bortnikov, chef för den ryska federala säkerhetstjänsten FSB, pekas av HUR ut som en möjlig efterträdare till Putin.

-Pettersson säger att det är nog fler än eliten som vill göra slut på herr Putin men det är nog inte så lätt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Rysk elit planerar att avsätta eller mörda Putin

 1. Brittiska ”MailOnLine” meddelar nu idag att president Zelensky och hans styre i Kiev, Ukraina, nu förbjuder elva (11) oppositionspartier; partiledaren för ett av dessa sitter redan i husarrest. De anses inte vara tillräckligt anti-ryska och får därför inte verka i Ukraina.

  18
  2
 2. Ganska korkat att avslöja detta om det skulle vara sant.
  Så det är nog mer propaganda för att göra Putte nervös.

  33
  4
 3. svt.se: ”Trots att ryska myndigheter har blockerat mediehus och stängt åtkomsten till flera sociala medier fortsätter oberoende journalister att rapportera. Reportern Alexej Kovaljov flydde från Ryssland till Lettland för ett par veckor sedan. Där jobbar han för Meduza, en av de sista oberoende ryska nyhetsförmedlarna. – Miljontals personer behöver oss, säger Kovaljov.”

  Våra myndigheter blockerar oss. Men det är ju en helt annan femma.

  26
  3
 4. Förmodligen inte någonting nytt. Det gäller att förgifta eller mörda först.

  56
  4
 5. Önsketänkande! Planer??? Hur kan du lita på hur, vad vem, I det här informationskriget! Ukrainas styre sprider ju likväl desinformation! Att de skulle ha planer att ta kål på Putin, i kretsen kring honom, tror jag inte ett dyft på! Men det återstår ju att se! Men jag tror det är Ukrainsk orooaganda!

  25
  40

Kommentera