Svensk lag eller sharia?

ISLAM. Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till.

Sverigebilden ställer frågan. Svensk lag eller sharia?

-Pettersson vill gärna inte ha konflikter, så jag föreslår en kompromiss, de som gillar sharia och islam flyttar till något annat land.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Svensk lag eller sharia?

 1. Tii Bosse S: Vi hamnar alla i skiten men det är lite symbolik i mitt inlägg beträffande dessa batikhäxor och velournissar. Hoppas att det finns en broms som gör att det aldrig kommer att gå så långt även om det ser dystert ut. Men det sista som överger människan är hoppet

 2. Instämmer med Argus. Vad ska muslimerna leva på när svenskarna är borta? Nämn ett framgångsrikt muslimskt land utan olja!

  13
 3. Jag undrar hur många socialdemokratiska väljare som är medvetna om partiets inställning till islam?
  Ska bli intressant vid valet hur det kommer att gå för Nyans. Och är det från sossarna de stjäl rösterna?
  Tyvärr så ser det ju mörkt ut för landet. Islam har nog grävt sig in alldeles för mycket redan. Ryssland är inget hot mot Sverige. Hotet heter Islam och dess samhällssyn.

  34
  1
 4. Islam kan inte betraktas som en religion bara för att Allah är omnämnd i text i Koranen, i princip kan den sekten förbjudas över en dag.
  Detta p,g,a att den praktiseras som en dödskult som inte accepterar andra former av kulturyttringar som inte baserar sig på våld.

  53
  2
  • Helt rätt. Islam är en förmedeltida politisk ideologi för erövring, plundring och underkastelse (Islam), där döden är större än livet. Hur detta skit överhuvudtaget är tillåtet i Sverige är obegripligt. Islam är GRUNDLAGSBROTT.

   35
   2
 5. Rebecca Weidmo Uvell skriver om muslimpartiet Nyans och de svenska islamisterna, understödda av Muslimska Brödraskapet, med målet att ge den muslimska befolkningen särskilda rättigheter, med egna skolor och universitet och för att få så mycket särbehandling som möjligt. Parallellsamhällen i kombination med gräddfiler. De skojar inte när de säger att de vill ta över Sverige. Problemet med Nyans är att islamisterna i Sverige är välorganiserade och har händerna djupt ner i den skattefinansierade syltburken,- utan någon extern kontroll i princip. Vilket gör att pengar avsedda för annat garanterat kommer att bistå Nyans i deras valkampanj. Det är viktigt att media nu funderar på vikten av att inte ge de här extremisterna något syre alls. Eftersom de är islamister och de bevisligen inte har några spärrar utan ljuger oförblommerat även i media….”.
  ”Arabiska lögner igen”:
  https://uvell.se/2022/02/07/arabiska-logner-igen/

  54
  2
 6. Tänker på det nyblidade partiet Nyans som ställer upp i valet nu i höst. Jag gottar mig när denna snobbiga PK medelklass som hysteriska lobbyister fått hit dessa till Sverige som ömmande fall med skyddsbehov. Det är allt annat än deras lystmäte som kommer att blotta sig när deras gunstlingar har flyttat fram sina positioner och fått sin vilja igenom i den politiska kommun.landsting- och statsapparat.

  48
  1
  • Det är lite svårt att gotta sig när man själv kommer att drabbas i slutändan. De som har tagit hit skräpet kommer tyvärr inte att drabbas i första taget.

   42
 7. Problemet för dessa invällare är att om och när de lyckats med att jaga bort eller utrota alla svenskar har de inga som längre försörjer dem. Anledningen till strävan efter det världsomspännande kalifatet är att dessa behöver andra till att försörja sig.

  63
  • Det är problemet som uppstått i varje muslimskt land i världen.
   När muslimerna erövrade eller började ta över landet var det framgångsrikt och rikt. Efter att muslimerna tagit över och införde sharia och förtryck försvinner rikedomen snabbt. Detta då de som genererade rikedomen och framgången flyttar eller mördas. Sedan finns bara muslimer kvar som krälar i stoftet av ännu ett före detta framgångsrikt land.

   56
 8. Islam är extremistisk politik! Den vill dominera och bestämma, får den inte det så gör den allt för att nå dominans och bestämmande!
  Det är den agendan vi står och tittar på just nu, och de som hatar vita Sverige hånflinar över att deras plan går i lås!

  58
  2
  • Jag vill inte varken den ena eller andra. Inte svensk lag som den ser ut idag i varje fall!!! JAG VILL HA FRIHET, OCH RESPEKT FÖR OLIKTÄNKANDE!!!

   10
   2

Kommentera