11 thoughts on “Putin befriar Ukraina från ”nazister”

 1. Hela ryska statsledningen skall inför krigsrätt på samma sätt som nazi Tysklands

  9
  18
 2. Du ska nog sluta dricka det du bränner hemma. Det är inte bra för din hjärna och logiska tänkande samt verkar göra dig paranoid.

  11
  3
 3. Putin har gått på pumpen. Han är utpumpad. Verkligheten har överträffat Putins förstånd och empatifattigdom. Sanningen kommer att besegra ondskan. Omvärldens stöd för det Ukrainska folket är fantastiskt och okuvligt.

  9
  16
 4. Med hänsyn till att Putte nu avslöjat att den ryska krigsmakten, är i bedrövligt skick, med undermålig utrustning samt leds av överviktiga gamla vodkageneraler, kommer han sopas bort från maktens korridorer. Fånen har dessutom mage att be Kina om hjälp. Vilken looser! Go Ukraina!

  17
  15
 5. Så mycket kolsvart utsläpp, vad säger Greta nu..
  Hon kanske skulle ta en tripp till Moskva och prata allvar med Putin!
  Vem vet, han kanske t.o.m. drar sig tillbaka bara han slipper träffa henne?

  31
  2
  • Greta kan säkert ta tåget till Moskva eller om hon nu gillar att färdas med båt så kan hon som dom gamla vikingarna ta flodvägen. Hennes tillbedjare kan säkert ro med stor entusiasm.

   17
   1
 6. Undrar vad som händer med krigsförbrytare och fullblodspsykopat Vlademir Putin efter att allt är över?
  Förhoppningsvis så avslutar någon i närheten av kräket hans dagar så fort som möjligt.

  23
  22
  • Skulle han befria dem från dem, skulle han befria dem från honom själv och hans hejdukar, och avsluta kriget! Men det gjorde ju inte Hitler heller, förrän allt var omöjligt för honom.

   2
   6

Kommentera