Har svenska barn och ungdomar blivit villebråd i Sverige?

HATBROTT & RASISM. Viktor Adolphson, YB Södermalm, arbetar och twittrar som områdespolis i Trygghetsgruppen Södermalm, samt som yttre befäl inom utryckningsverksamheten på Södermalm.

Nu vet vi inte vilka förövarna är inte detta fall, men att råna barn är en ny företeelse i vårt.

Ungdomsrånen har stark koppling till ursprung – Varför gör justitieminister Morgan Johansson (S) inget åt detta?

Faktum är, och det visas av BRÅ:s rapport, att 2/3 av de misstänkta har utländskt bakgrund och 3/4 av offren har svensk bakgrund. Det kan inte vara någon som har missat alla hjärtskärande berättelser om barn, rånade, misshandlade och förnedrade. Om landets justitieminister blundar för den kulturella aspekten och inte vill veta varför en grupp motsätter sig majoritetssamhällets regler är han på fel plats.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Har svenska barn och ungdomar blivit villebråd i Sverige?

 1. Det är tyvärr som så att inte förrän problemen landar i din egen farstu har många inte förmåga att fatta vad som hänt tack vare den massiva mörkläggningen av media. Men det kommer att bli värre. I skuggan av pandemin och Ukraina har de som inte vill oss väl flyttat fram sina positioner.

  30
 2. Nu får faktiskt dessa medborgares hemländer börja ta ansvar för sina medborgare, även de som är omyndiga.
  Sverige får upprätta kontakter med syriska, irakiska, afghanska och andra länders sociala myndigheter så de kan, när deras yngre medborgare beter sig illa i landet, skicka hem dem till sina hemländers sociala myndigheter för utredning och åtgärd.

  27
 3. Jag blir så trött på att höra, denne mumlande socialakrobat.
  Att ungarna inte får lära sig artikulera numera är denne ej så storväxte ett typexempel på.
  Han talar om att vända stenar, men då de hittar problem under en sten så vändes den raskt tillbaka, för det är så jobbigt att ens försöka lösa problemet.

  Lämna inte jobbet till skolan ni föräldrar, som är mer intresserade av schlagerfestivaler eller insyltade i religion och dess utövning, istället för att fostra era barn.
  Det är vår förbannade plikt att se till att barnen, i vissa grupper pojkarna, växer upp till hedervärda medborgare i det västerländska landet Sverige.

  29
  2
 4. Undrar om inte sossarna funderar på ett bidrag till rånarna.
  Och för att finansiera det så införs en värnskatt på Svenska Skolelever , veckopengen beskattas.
  Bristen på politiska idéer i regeringspartiet förstör Sverige .
  Och den så omhuldade värdegrunden , gäller bara importerade sosserlster.

  23
 5. Hela landet är utsatt, ingen går säker numera, ur lokaltidningen HD i söndags: ”Överfall i Helsingborg sker nästan varannan dag. Ett av rånoffren berättar hur han tvingades ner på knä under knivhot och tvingades lämna ifrån sig alla värdesaker. ”– Jag hade bara en sak i huvudet och det var att komma ur det här med livet i behåll.” År 2022 har varit dystert när det gäller antalet angrepp mot privatpersoner ute på stan. I grova drag sker ett rån, eller rånförsök, varannan dag.”
  samt ur samma tidning igår: ”En sen kväll i början av mars tog Elsa en promenad på Gröningen i Helsingborg. En promenad som fick ett tvärt slut när en främling överföll och misshandlade henne – ”Det var så många slag under så kort tid”.”.

  21
 6. Finns bara en lösning på problemet om nu föräldrarna fattar att ta sitt ansvar som just är föräldraansvar. Eller är de så marinerade med PK att de offrar sina barn. Rösta inte på 7- klövern. Dessa har sett till att vi har krig i Sverige. Det finns AFS Alterativ för Sverige eller SD sverigedemokraterna. Gnäll inte på de otäcka slynglarna, de gör bara vad de är uppfostrade till!

  50
 7. Det här är ett delmål i den sverigenedbrytande agendan. Man har hela tiden vetat vad som väntar, och hela tiden går man upp i skydd för invandrarna och hittar på ursäkter för deras beteenden!
  Blandar men oherderliga människor från kaosländer med någorlunda hederliga människor i förtroendekulturländer så vet man mycket väl vad som kommer att hända!

  49
 8. Jättebra att han lyckades springa ifrån avskummet, för någon hjälp från samhället lär han inte kunnat räkna med….

  61

Kommentera