Ungdomsrånen har stark koppling till ursprung – Vad gör Morgan Johansson (S) åt detta?

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Justitieminister Morgan Johansson (S) nådde ett nytt lågvattenmärke genom att kasta anklagelser omkring sig att ”moderater och sverigedemokrater tävlar om att piska upp motsättningar mellan svenskar och invandrare.”

Steget Efter

Faktum är, och det visas av BRÅ:s rapport, att 2/3 av de misstänkta har utländskt bakgrund och 3/4 av offren har svensk bakgrund. Det kan inte vara någon som har missat alla hjärtskärande berättelser om barn, rånade, misshandlade och förnedrade. Om landets justitieminister blundar för den kulturella aspekten och inte vill veta varför en grupp motsätter sig majoritetssamhällets regler är han på fel plats.

-Pettersson säger att den 11 september kan du byta ut justitie och inrikesministern inklusive resten av regeringen.

Ungomsrånen har fördubblats sedan Morgan Johansson (S) blev justitieminister den 3 oktober 2014, men Morgan surrar om att de minskat lite sedan pandemin började.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Ungdomsrånen har stark koppling till ursprung – Vad gör Morgan Johansson (S) åt detta?

 1. Det är den falska jämlikhetssynens fel!

  Det FÅR INTE finnas några skillnader mellan människor i olika grupper, och av olika härkomst, alltså finns det “INTE”! Och alltså är utlänningar, varhelst de kommer ifrån, lika goda som oss svenskar!

  DET FINNS “INGA” SKILLNADER, mellan utlänningar och oss svenskar, enligt den socialdemokratiska sagovetenskapen! Därför ser man den inte, eftersom man inte vill se den, och har invaggats i sin inbundna sektsyn!

  Nej, antingen är det “ungdomarnas” fel! Eller också “männens”! Men ALDRIG invandrarnas! För de är ju “precis lika som oss”! Så “HUR SKULLE DET KUNNA VARA DETTA SOM ÄR PROBLEMET???”

  Ja, säg det ni, ni sossedårar!!!

  16
 2. Kan inte Maggan langa in 17-18 miljarder extra till FN så löfven får sällskap borta i Amerika. De två skulle nog kunna snygga till korruptionen ytterligare ett par steg .

 3. Morgan skryter om vad han gjort hur mycket mer resurser dom gett polisen
  men faktum är att här inte finns fler poliser, är det bara pappervändare
  som sosseregeringen anställt? Enda gången man ser poliser är när där står ett par stycken runt avspärrningsbanden vid brott, också när dom har fartkontroller
  som väl snart vid sidan om parkeringsförbud är det grövsta brott i Sverige?

  Bra Tobias Andersson, klara och tydliga frågor, och som svar Sosseskryt?

  14
 4. Så typiskt för en svensk minister mumlande, dåligt artikulerad rapport, samtidigt glädjande att att interpellanten var klar och tydlig.
  Att inte erkänna att importen av en annan kultur verkligen ställt till med problem är farligt.
  Vilken grupp i vårt samhälle är aktiva i att förnedransråna svenskar, utan att ha fakta tror jag absolut att det är två helt olika religioner.
  Den islamska kan inte erkänna de kristna som en likvärdig del i vårt samhälle.
  När vi sedan har ministrar som är helt är döva och blinda för vad som sker i samhället finns ej heller en förbättring sker.

  22
 5. Morgan bryr sig inte. Han väntar på godkännande av ansökan för handikappanpassade skor, som ska få honom att se vuxen ut.

  37
  1
  • Diss.

   Han kanske önskar sig ett par platåskor som var poppis på 70talet?

   För att stiga i graderna(höjden) så att säga, finns ju många kvinnor som vill komma upp lite?

Kommentera