Jarnvall ger svar på tal till otacksamma migranter

INVANDRING. Christopher Jarnvall går igenom och ger svar på den kritik som nu riktas mot Sveriges mottagande av Ukrainska flyktingar. I mars 2020 gick Ulf Kristersson ut med en bild på sig själv med budskapet ”Stärk gränsen! Flyktingkrisen 2015 får aldrig upprepas”. Nu gäller inte detta längre.

Arif Sulimani. Bild från Facebook

Kan det möjligtvis bero på att ögon- hår- och hudfärg avgör hur Ulf Kristersson ser på flyktingar. När tusentals andra från Afghanistan, Irak, Syrien flydde till Sverige var det inga som öppnade sina sommarstugor som de gör nu. Det är ett hyckleri och en dubbelmoral, skriver Arif Sulimani Ordförande, Ensamkommandes förbund Stockholm i Göteborgs-Posten.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Jarnvall ger svar på tal till otacksamma migranter

 1. Har ni sett vilka är flyttningar är från Ukraina??? Bara KVINNOR och BARN!! Från Syrien och från andra länder kom FEGA karlar och unga män som lämnade sina kvinnor och barn för vind och våg!!

 2. De främsta att skilja på flyktingar och ”flyktingar” är ju de som vurmar för de ”flyktingar” som tagit sig från säkra länder, genom 7-8 andra säkra länder, för att just söka asyl i ett specifikt säkert land.

  De ropar nu dubbelmoral och hyckleri att Polen och andra öststater som då inte ville ta emot ”flyktingar” nu helt plötsligt tar emot mängder med flyktingar som flyr krig i Ukraina. (F ö var det nog få av dessa ”flyktingar” som ens kunde tänka sig stanna i de gamla östländerna.)

  Jag tycker att de som nu ropar högt (ledarskribenter, krönikörer och ”ankarbarnsföreningar”) också skall svara på frågan, till vilka länder flyende ukrainare skall bege sig?

 3. Säkert lever de ensamkommande förening på Sossebidrag.
  På några år har de utvecklat samma gnälliga språk som sossarna har när de inte får bestämma med putinmetoder.

  10
  1
 4. Tykna, uppkäftiga, otacksamma, oförskämda och kaxiga är dessa Arif Sulimani & Co som om de inte genast NU får senaste Iphonen, senaste märkeskläderna mm lever F-Nskap
  En otålighet och obalanserad lynnighet som väl endast skulle kunna förklaras med kusin- och klaningiften sedan generationer.

  18
  2
 5. Ytterligare en politisk broiler uttalar sig i statstelevisionen: https://www.svt.se/nyheter/utrikes/fn-s-flyktingchef-andra-flyktingar-behover-samma-gehor

  FN:s ”flyktingchef” är tydligen dåligt påläst? Första säkra land som konventionen stipulerar verka han ha missat? Nej, inte är det så. Han bara tillhör skaran som inte vill oss väl: ”Since 2019, Grandi has been a member of the World Economic Forum High-Level Group on Humanitarian Investing, co-chaired by Børge Brende, Kristalina Georgieva and Peter Maurer.” (Wikipedia)

  13
 6. Ge bidragsturisterna en enkel hem.
  De borde vara lite självkritiska, mot sin lögner om var dom kommer ifrån, hur gamla dom är, vilken utbildning dom har och inte minst alla kastade och förstörda pass när dom kom till Sverige.

  39
 7. Syrier fick uppehållstillstånd direkt, och hjälp med allt de behövde, det var inget synd om dem.
  Dock Jarnvall letar saker att gnälla på, nästan värre än Afgankillen.

  7
  27
 8. Jag undrar om Ukrainska kvinnor kommer att börja skjuta på varandra, för dom om några är ju fattiga. Men … Nej ! Så gör inte civiliserade människor.

  93
  1

Kommentera