18 thoughts on “Flyktingbarn o Flyktingbarn

 1. Så länge det finns flyktingbarn så vill jag absolut se dom som är utan skägg. Dom övriga lyckades ju ta sig hit så då vet dom ju vilken väg dom ska ta när dom åker hem igen.

 2. Ni som vill bilda er egen uppfattning om innehåll i av andra stater inkluderande Ukraina publicerade nyheter tryck på här länk http://emergency-live.com

  * Om inte länken fungerar skriv – Emergency live com – i sökfältet
  * När Startsidan öppnas visas flera staters flaggor följt av More tryck på – More – välj svenska flaggan och nu kan ni läsa alla staters nyheter på svenska språket.

  Skulle någon sida övergå till den stats språk artikeln handlar om, tryck igen på – MORE – tryck igen på svenska flaggan och artikeln ändras till svenska.
  MVH.

 3. Det största problemet är nog att (S) inte är helt säkra på att de ukrainare som nu flyr hit kommer att rösta ”rätt” dvs (S) i kommunalvalet 2022.

  Valboskapen från Mellan Östern, Somalia och Afghanistan vet att (S) är garantin för mer bidrag och därför räddningen för (S) när arbetarklassen nu sviker

  18
 4. Vad är skillnaden mellan kristna flyktingar och muslimska flyktingar?
  Kristna flyktingar är kvinnor och barn som sätts i säkerhet så männen kan slåss för deras frihet utan att behöva bekymra sig om ifall deras kvinnor och barn är i säkerhet.
  Muslimska flyktingar är unga män i stridbarålder som sätter sig i säkerhet och överlämnar kvinnor och barn till fienden – som också är muslimer och därmed i enlighet med sin kultur tar dessa kvinnor och barn som sexslavar medans deras män åtnjuter säkerhet från kroppsskada i Sverige.

  Där har man den markanta skillnaden mellan islamisk och kristen kultur.

  36
 5. Eftersom vi i Sverige nu har politiker och tjänstemän (helt utan ansvar) med uppenbara mentala störningar och stora svårigheter att skilja på sanning eller lögn, svart eller vitt, man eller kvinna, rätt eller fel, så ska vi heller inte begära att dom kan se skillnaden mellan ett litet flyktingbarn från Ukraina, eller en skäggmuskig man från afganistan!
  En spade är som bekant inte längre en spade, om man ska tro politikerna..

  33
 6. Ukrainare som sedan åtskilliga generationer är komna från Skandinavien. Med andra ord våra släktingar. Men dessa vill inte stassminister ha, bättre med folk som mördar och våldtar, det har vi fått kvitto på. Men hon har väl åxå gått kursen

  26
  • Kan man gissa att dessa Ukrainska barn lika lite som de Finländska barnen ,när de växer upp, inte kommer att dominera statistiken för våldtäkter förnedringsrån, skjutvapenvåld mm som vissa andra barn som kommit hit har gjort.

   21
 7. På Youtube och i många tv kanaler. In niño cruzó la frontera.
  En 11åring tog sig till gränsen själv. Han har en plastkasse och mammas mobilnummer skrivet på handen. Några hundra mil. Sedan gick han över gränsen och mötte mamma. Spanjorer har bilat hela natten för att möta upp.
  De som de svenska medierna hyllar som trängde sig före på tågen där kvinnor och barn var först,de kunde tagit pojken i handen och gått över tillsammans.
  Jag är nu en rasistantihumanist. Gick ut på Twitter och skrev man belastar inte tågen. Tipsade om listor och sidor bad de behöver. Kyrkorna samlar in. Buss iväg flyktingar hit.
  Tyvärr,jag skäms att vara svensk. Resten av Europa sliter medan Sverige letar efter fel i brinnande krig. Vad är det för fel?

  18
 8. Någon som tror att de ukrainska barnen får komma in i Sverige, de saknar ju skägg?
  Jag vet inte om EU tagit beslut ännu, men man hade ett förslag om att ge TUT i 3 år och då ska motagar landet står för vardagliga saker som skola, sjukvård, jobb om det går. Jag tycker att det är ett vettigt förslag och borde ha använts redan 2015 och gällt alla från MENA

  19
  • Beslutet är taget. Ukrainska medborgare, liksom medborgare från andra länder och statslösa som åtnjuter internationellt skydd i Ukraina och deras familjemedlemmar, ska få tillfälligt skydd om de var bosatta i Ukraina den 24 februari 2022 eller före detta datum.

   Uppehållstillståndet gäller 1 år och kan förlängas till 3 år.

   Det var synd att inte samma regler gällde för MENA.

   18
 9. ja något konstigt är det när man ser på bilderna..på lövens flyktingar är denna kärringen ägaren till dessa toy boys?
  på andra bilden är det flera kärringar oxh dom har ju uniformer alltså en del av en krigsmakt.
  den förata bilden är den värsta hon är utkläd till ängel som om hon vore död redan? är drt Centerpartiet pedofilr dom väntar på henne.

  14
  2
 10. På lokaltågen här i Sthlms-trakten delades det ut flygblad från Centern igår. Där tronar Annie Lööf på ett stort porträtt och manar svenskarna att dels gå in i NATO, dels att Sverige ”måste värna asylrätten och vara en öppen famn för de som flyr undan krig och förtryck”. För bara 150 kronor kan man bli medlem i Centern.

  4
  29
 11. Befolknings- och invandringsmyndigheten i Israel kräver att israeler som erbjuder husrum åt släktingar från Ukraina måste betala en garantisumma på 10 000 shekels och lova att flyktingen lämnar landet inom en månad. 1 shekel är 3kr.

  Lär av detta Maggan. Så kan vi bli av med belastningen av bidragsturister från Mellanöstern och Afrika, för att ge plats åt vårt broderfolk från Ukraina.

  Källa: https://nordfront.se/israel-missnojda-med-flyktingar-de-ar-inte-judar

  37
  2
 12. Punktsvetsarens kommentar är naturligtvis helt korrekt, han uttalar sig med jämförelsenivå av en som inte klarade sin egen examen.

  De som kommer från Ukraina är barn med någotsånär lika kultur som vår och vill säkert förena sig med sina fäder vid krigets slut.

  53
  1

Kommentera