Varför är journalisten tyst?

BROTTSLIGHET & JOURNALISTIK. En förutsättning för att lösa problemen i vårt land är att tala öppet om vad de beror på. När inte ens journalister gör det blir det svårt med rätt åtgärder.

Robert Perlskog Bild: från Roberts blogg

Robert Perlskog är född 1955 och är en välrenommerad sportjournalist som arbetat åt SR, TV4, MTG, VIASAT med flera och som uppnått pensionsåldern. Varför talar han inte klarspråk?

Jag hittar tre tweet som Perlskog skrivit om när hans barn blivit rånade, ändå inget om vilka förövarna är.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Varför är journalisten tyst?

 1. Tala om för rånarna; När ryssen kommer har de två alternativ 15 år i fängelse för samhällsomstörtande verksamhet eller ett lyckoskott till paradiset.

 2. Nej till dessa krigsflyktingar kommer kommunerna eller staten knappast
  att köpa in fastigheter för att fylla dem med riktiga flyktingar, inte ens
  äldreboende kommer att tömmas på sina gäster för att sen fylla upp med
  dessa ofrivilligt hemlösa, dom kommer från fel regioner, dom kommer
  heller inte att generera röster till ett visst parti, dom genomskådar falskhet,
  man önskar att alla Svenskar även hade gjort det?

 3. Det är viktigare för Perlskog att signalera värdegrunden än att skydda sina barn.

  19
  1
 4. Vad-då för “journalist”? Bara för att man jobbar inom media, så är man knappast journalist i “äkta” bemärkelse. Media bedriver heller knappast journalistik i bemärkelse av “tredje statsmakten”. Några “gräv”, som inte politiska topparna godkänt, kommer knappast att godkännas för publicering i svensk media. ALL MSM/Public Service har minst EN politruck anställd för att sköta censuren, undanhållandet, förvrängningar etc.

  De flesta skribenter är ju faktiskt bara sketna propagandamakare. Politisk korrekthet är det budskap de lever efter, så givetvis klagar de inte om “karma” slår tillbaka. Däremot har det journalistiska arbetet till stor del tagits över av “alternativ-media” även om propaganda har tagit sig in där också (det är därför jag kan kommentera HÄR).

  20
 5. Ingen nyhet passerar genom den Svenska journalistkåren utan omskrivning
  så att det passar makthavarna, undantaget gäller om det handlar om SD
  då kan det passera och förstärkas med hjälp av töntarna på Expo.

  27
 6. Han reagerar inte ens när det är hans egna barn !! HUR HJÄRNDÖD ÄR MAN DÅ ?? IDIOT

  30
  1
 7. Som man röstar får man skörda
  Karma detta vackra ord , låt ynkryggarna smaka på ljus o mörkbrun pensionsräddarmedicin

  42
  1
 8. Journalister är per definition odugliga fegisar som inte törs ta ställning mot galenskapen
  byt till ett riktigt jobb i stället det blir bäst för alla parter,gäller både tidningar tv och radio.

  48
 9. Nu säger regeringen att Sverige inte ska ta in alla Ukrainska flyktingar, som vill komma. Regeringen tycks tidigare ha tillåtit även kriminella och bidragsturister att villkorslöst prioriteras före de svenska medborgarna och utnyttja välfärden i vårt land. Detta genom att dela ut obegränsat med uppehållstillstånd och medborgarskap. Varför man inte ville begränsa någon då att bosätta sig, leva av välfärden i Sverige, ibland i kriminalitet och bli försörjda på obegränsad tid är en gåta, kräver svar och kan liknas med grov Sverigefientlighet från myndigheterna. När det gäller flyktingar från Ukraina är de absolut välkomna men det betyder inte att myndigheterna ska blunda för kriminella och bedragare. Myndigheterna verkar ha blundat för skadliga element i tidigare flyktingströmmar och gränsövergångar trots att det varit ett hot mot Sveriges säkerhet. Det är aldrig för sent att börja ta itu med de negativa konsekvenserna av myndigheternas tidigare slapphet i flyktingfrågan och bevakning av Svenska gränser.

  34
  • DET ÄR SKILLNAD PÅ FOLK OCH FOLK

   “Skillnaden mellan ukrainare och afghaner, syrianer, irakier och alla de andra grupper som de senaste årtiondena tagit sin tillflykt i Sverige, är inte hudfärg.

   Skillnaden är först och främst kulturell:

   Även om det självklart finns kulturella skillnader mellan svenskar och ukrainare, så är dessa betydligt mindre än skillnaderna mellan svenskar och valfritt folk från Mellanöstern.

   Förutsättningarna för en ukrainare att integreras i Sverige är därmed bättre.

   Alla ukrainare – även kvinnor – har gått minst elva år i skolan. Landet har det fjärde högsta antalet studenter som tar examen från eftergymnasiala utbildningar i Europa.”

   HELLRE UKRAINARE ÄN ANALFABETER OCH KRIMINELLA MENA FOLK

   42
 10. Skriver någon invandrare i en negativ mening, då är det hets mot folkgrupp.
  Hur kan vi som också är invandrade hetsa mot vår egen grupp?

  Det lär ju finnas bara ett ursprungsfolk i vårt land och hur det ska förklaras då ,måste en av de lärde PK få komma till tals.

  30
 11. Journalister är okunniga o ignoranta, har man börjat förstå men ännu mer efter skriverier på Tvitter. Oj oj oj skall andra se till att säkra era barn, kanske livvakter, skulle det vara bra? Journalisthögskolan m.fl journalistutbildningar har lyckats efter många år av indoktrinering. Det är alltså ok att råna knivhota mörda. ÄR det ok med mord på dina syskonbarn och dina egna telningar. Offra sina barn på PK ismens altare. Så långt har det gått i Sverige. Om att man inte reagerar när vi har kommit så nära krig i samhället är det fullständigt ofattbart.

  35
 12. Hade gärningshenen varit snaggade vita svenskar hade Perlskog sagt det. Detta då det stämmer överens med Partiets värdegrund och narrativ.

  48
  1

Kommentera