”Sluta kalla oss i orten för djur och slödder”

BROTTSLIGHET. Jonna Sima på Aftonbladet skriver om att Carolina Sinisalos barn sköts ihjäl och att Carolina nu tänker bli socialdemokratisk politiker. Tidigare i veckan berättades Sinisalos historia i Alexandra Pascalidous dokumentärserie på SVT, ”Mammorna i våldets skugga”. Pascalidou har följt några av de mammor som tvingats överleva sina mördade söner.

Carina Sinisalo i mitten. Bild från SVT.

I höstens val kandiderar Carina Sinisalo till kommunfullmäktige i Stockholms Stadshus för Socialdemokraterna. Partiet gick hon med i för två år sedan.

Jag har varit socialdemokrat hela mitt liv. Jag kommer från en finsk arbetarfamilj så det har aldrig funnits något val. Men det betyder inte att jag håller med S om allt. Inget av partierna har gjort sitt yttersta mot utanförskapet, arbetslösheten, bostadsbristen, kriminaliteten. Vi har hundratals mördade unga här i Järva, mördare går på gatorna.

-Pettersson säger att det är tragiskt när unga men dör, men om nu någon kallar dem djur och slödder, så hjälper det inte att sluta med det. Föräldrarna och de unga männen har ett ansvar. Fattiga inga män har alltid funnits, både i Sverige, Finland och på andra håll utan att de börjat mörda sina kompisar eller skylla allt på samhället.

Jag tror mamma Sinisalo vet vem som låg bakom mordet på hennes ena son och skotten som gjorde den andra sonen förlamad från midjan och nedåt.

Enligt bankutdrag från Carolina Sinisalos SEB-konto så sattes det in 1.050.000kr den 8 feb 2013 tre dagar senare skedde det en banköverföring på 1.020.000kr ut från hennes konto. Sönerna sköts 2016.

Enligt skatteverket så har Carolina Sinisalo en deklarerad inkomst på 1.245.119kr år 2013.

År 2014 var hon enda styrelseledamot i ett företag som hon skrev under det förlängda bokföringsåret 2013 till juni 2014. Företaget gjorde konkurs med ca 8.000.000kr i skulder varav ca 7.700.000kr var skatteskulder.

All denna information finns i en FUP som heter B2087-18 hos Stockholms tingsrätt. Även hennes son som överlevde mordförsöket på honom var skriven som suppleant i detta företag.

Mamma Sinisalo har blivit ordentligt blåst när hon gav sig in i affärer som hon inte begrep, troligen som målvakt.

Carolina Tiitu Sinisalo har åtalats vid domstol i ett rättsfall av brottmålkaraktär och en dom har fallit. Hon förekommer även i flera mål.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “”Sluta kalla oss i orten för djur och slödder”

 1. Tar man med sig de vanor, traditioner och ordningar för lagar och rättsskipning man hade i sina hemländer som man ”flytt för sina liv” ifrån TILL Sverige och fortsätter leva på detta sätt så får man nog finna sig i att man blir betraktad med mindre positiva värderingar av de som ursprungligen bor i Sverige.

  15
 2. Har S ingen som helst kontroll på vilka de tar in som kandidater till en valbar plats i kommunen?
  Tänk er själva vilket ståhej det blivit om en kandidat till SD hade fått fortkörningsböter.

  20
 3. De enda som pratar om förorten är de som bor där. Resten bryr sig inte. Vilket innebär att det är deras grannar som kallar dem för djur och slödder.
  Men för att göra situationen bättre kan vi skicka hem alla kulturberikare från MEACA så blir det lugnt och skönt samt mycket mindre folk som kan snacka skit på ”orten”.

  19
 4. Vi får gratta Jonna Sima till hennes gräv .
  Hon har krafsat lite på den sten hon borde ha vänt på
  Bra journalistik .
  Nästan lika bra som Paskalidos påhittade skrönor .

  35
  1
 5. Vi gräsrötter vet ju sedan länge att S rekryterar ”skurkar” som politiker. Domen mot denna kvinnliga skurk bekräftar vas S står för!

  44
  2
 6. Hon verka uppfylla alla de kriterier som socialdemokratin håller högt. De, som laglydiga människor kallar patrask, omhuldas varmt av socialdemokratin.

  61
  1
 7. Carolina uppfyller alla krav och önskemål som en äkta sozze kan ha

  53
  1
 8. Att JONNA SIMA inte är den skarpaste kniven i lådan vet vi sen tidigare.

  Hennes synpunkter på järnmärket som symboliserar Volvo och Degerfors damlag säger allt om hennes kompetens och har blivit en klassiker om dumhet. Att Aftonbladet håller henne under armarna bevisar att tidningen övergett sin roll som folkbildare i svensk politik.

  Att de sk goda feministerna/gråterskorna med Pascalido i täten fortfarande får orera i Sveriges största tidning och hos SVT/SR visar hur lågt den politiska nivån sjunkit och hur ”rätt” identitet är det viktigaste istället för kompetens.

  NU väntar vi på nästa gråtreportage om LISA ISHAQ

  https://www.expressen.se/nyheter/is-kvinnan-lina-ishaq–domd-till-6-ars-fangelse/

  6 års fängelse för IS kopplingen är stötande lågt men det tycker nog inte de goda feministerna.

  Som grädde på moset dröjer det nog inte länge innan den tondöva journalistkåren tillsammans med de goda och deras verklighetsfrånvända politiker typ MP+C+V ordnar amnesti åt afghanerna och resten av MENA skojarna som våldför sig i Sverige.

  Riktiga flyktingar som barn och kvinnor från Ukraina borde vara det vi föredrar att skydda framför knarklangare, våldtäktsmän, analfabeter, bidragsskojare, ……………

  68
  1
  • Ja Rebecca på Riks brukar med sin humor kartlägga Jonna Simas inteligens
   bra, hon har mindre förstånd än en daggmask.

   32
   1
 9. Det borde vara så att för att få rösträtt och bli politiker / myndighetsanställd i Sverige som invandrad individ så skall personerna levt ”Klanderfritt i Sverige på egen bekostnad / självförsörjande i minst 20 år” !!!!!

  72
 10. Journalistslödder skriver om annat slödder o alla har offerkoftorna på

  69
  1
 11. Jag tror Sverige skulle fungera bäst utan människor från Mellanöstern, Afrika och politiker i S, MP, C och V.

  96
  1

Kommentera