15 thoughts on “Puttes Patrask Mördar Civila Kvinnor å Barn

 1. Man trodde att Putin skulle nöja sig med att regera världens största land, kanske rikast i världen och med sitt stora palats vid svarta havet. Men icke.
  Han måste vara sjuk i huvudet på riktigt. Han har fått Hitlerhybris. Han är världen mest kostsamma mupp, med tanke på alla 1000-tals miljarder världens börser har rasatpå grund av honom.

  6
  8
 2. Song My?
  Och är det inte det som Israel gör varje gång de går i Gaza eller västbanken?
  Eller USA i Irak/Afghanistan?

  8
  15
  • Du är medveten om att Israel är väldigt försiktiga i sina insatser på de av muslimer ockuperade territorierna som Gaza, Judéen och Samarien? Ofta så släpper de inte sina bomber om det finns civila i närheten, något som terroristerna tagit fasta på och därför gömmer sig bland civila.

   Ryssarna är inte lika finkänsliga som de bevisat.

   8
   2
 3. Det är tufft att se detta speciellt för de som inte upplevt ww2.
  Krig framkallar det sämsta hos oss människor speciellt då vi riskerar att arkebuseras av våra egna, om vi inte mördar andra.

  14
 4. Fy fan på ren Svenska Putin hoppas jag blir knäppt av sina egna. Detta är vekligen lågt Ge sig på Civila

  18
  7
  • Hur skiljer man ut civila från militär när man skjuter av avstånd? Se hur det går varje gång Israel skjuter mot Gaza. Alla hatar Ryssland för att dom vill/kommer att invadera Ukraina, men det var ju vad Israel gjorde med Libanon. Man släppte till och med in kristen milis som slaktade civila muslimer. Börjar man studera hur världen ser ut så finns det väl inget land som är bättre än något annat. Redan åren efter WWII invaderade England Grekland för att stoppa kommunisterna.
   Ett ord som visar på den amerikanska moralen visavi dödandet av civila “SONG MY”

   8
   9
 5. Hoppas att denne satans dåre får en svår ålderdom, att all Världens
  plågor kommer att hemsöka honom. Han tror sig kunna bestämma
  över Europas alla länder, är bara förvånad över att han inte drog till
  med att han skulle bestämma över hela världen? Ledaren på Jorden Putin?

  Utöver all den förödelse han åstadkommit med lemlästade människor
  sönderbombade bostadshus och så vidare, så har han lyckats sammansvetsa Natoländer, och få ännu fler att ansluta sig, fast tanken var det motsatta?

  Utöver det så kommer kanske 10 tusen av hans soldater bli hemskickade i liksäck?
  Han är fullt i klass med Adolf Hitler, Samma förvirrade beteende !

  22
  10
 6. SVT1 är sura på att Ungern tar emot flyende familjer från Ukraina men inte tog emot MENA patrasket som ville ha ‘all inclusive’ service livet ut .

  25
  2
  • Man kan inte begära att det enögda SVT ska begripa skillnaden
   på riktiga flyktingar och välfärdsflyktimgar.

   29
   2
  • Det är en dj-a skillnad på mena-folk och riktiga människor! Det verkar inte ha sjunkit in i pk-folkets trånga hjärnor!

   18
   2
  • @Per M, Din lösning ligger inom ramen för hur de som begår krigsbrott skall bestraffas, I Nuremberg (krigsbrott) rättegången dömdes 24 till döden. Hitler tog sit eget, Det är bara att hoppas . en bön kanske hjälper.

   11
   3
   • Angående G Nordströms kommentar.
    På Bitchute finns också den slutliga versionen (2019)
    Varning. Det är 12 timmar som lämpligen konsumeras i mindre tuggor.
    För er som inte sett filmen så föreslår jag att börja vid 11 tim och 50 min. Efter några minuter kommer en trevlig intervju med boxaren Cassius Clay som visst inte var helt PK, politiskt korrekt. Boxaren var lite småkul tycker jag.
    Nordström nämner världskrigen. Jag förstår inte men undrar om samma faktor ligger bakom morden på president Kennedy och Abraham Lincoln.

Kommentera