10 thoughts on “Bombattentat mot Moske i Pakistan

 1. Striderna mellan Shia och Sunni påminner mig om det jag läste i ämnet historia om Europas religionskrig. Katoliker mot Protestanter, ett krig som varade i 30 år, enstaka händelser som Bartolomeinatten då tusentals hugenotter mördades hör också till kristendomens svarta tid. Men kristendomen utvecklades och striderna tog slut och vi fick religionsfrihet i Europa.

 2. Islam är väl en underbar religion. Om någon inte håller med eller tror fel så har man stor risk att mördas.

 3. Undvik att ta med ordet religion i samband med islam. Islam är en förmedeltida politisk ideologi, för erövring, plundring och underkastelse (islam) där döden är större än livet. Framgår med all tydlihet av artikeln. I mosken har de skolösa gubbarna stjärten i vädret, när de kommer hem har käringarna stjärtarna i vädret. Tacka fan för att de blir fler och fler!

 4. Vad lär man sig av detta?
  Man TAR AV SIG självmordsbältet INNAN man går in för be om att få mörda många oskyldiga i moskén.
  Får väl hoppas att han inte gör om misstaget igen…. å vänta,
  det kommer han inte att göra.

 5. Det finns absolut ingenting som är av godo i denna ”religion ”. Har dom inte ihjäl varandra inom olika falanger av ”religionen ” så har man ihjäl dom ”otrogna grisarna ” som dom anser oss kristna vara på det mest barbariska vis Det här är inte fredens och kärlekens ”religion”.Det här är bara hat och våld och genuin ondska..

  26
 6. Dom bidrar ju i alla fall till ett visst mått av självsanering, är väl det enda positiva man kan säga om islam.

  28
  1
 7. Hur fan kan Imaner i Sverige säga att vi Svenskar ”hotar dem”, det farligaste för en muslim är väl en annan muslim.

  48
  1
 8. Dessa toleranta fredsälskande och frihetstörstande islamister kommer snart att vara representerade även i de svenska kommunerna och troligen även i riksdagen genom det fascistiska partiet NYANS.

  SUG PÅ DEN DU!!!

  44

Kommentera