Ryssland har attackerat tv-tornet i Kiev

UKRAINA. Ukrainska tv-kanaler ligger nere efter en rysk attack vid ett tv-torn i huvudstaden. Det rapporterar Reuters med hänvisning till en ukrainsk myndighetsperson. Arbetet pågår för att återställa de lokala tv-kanalernas signal.

TV-tornet i Kiev, Ukraina

I sociala medier cirkulerar flera bilder och videor som visar hur det ryker i närheten av tornet, enligt Kyiv Indepentent.

-Pettersson noterar att själva tornet står kvar och att det talas om minst fem döda.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Ryssland har attackerat tv-tornet i Kiev

 1. En stilla undran bara…Varför bombar man inte den jättelika konvojen ? De står ju packade som sillar, så där skulle man nog kunna nå en avsevärd effektivitet med relativt låg insats. Det finns väl flygresurser att tillgå ? Som att ”skjuta på sittande fågel”…nästan.
  På den tiden gubben själv härjade med bassarna blev det utskällning om de inte spred ut sig i terrängen.

  4
  3
 2. Å så har de kört in en konvoj som är 64 km lång som hela världen nu glor på. Slut på mat sade en amerikansk officer. Herregud, det stannar inte konvojer för.
  Nää den (konvojen) är där just för att vi skall glo på den och undra…. Kanske också för att locka fram lite ukrainare.

 3. Tyskland har sagt A, nu måste tyskarna också säga B. Gå in med trupp, nyttja Leopard 2A6. Sätt dom ryska ”dompterade” så kallade soldaterna på plats.

  3
  12
 4. STATSTERRORISMEN är här och PUTIN administrationen är dess banerförare.

  Inte ens Nord Korea kunde ha gjort det bättre!

  Snart kanske KINA vill visa att de INTE är sämre.

  8
  12
 5. Där ser man problemet med att försöka slå ut en fackverkskonstruktion. Även om du träffar består den mest av hål och stål.

  5
  2
 6. Putin är förmodligen lika välutrustad som Erdogan. Lufsen Lavrov tillåter inte demokrati. Arma ryssar!

  9
  9
  • Kaknästornet, ja…Då hade vi klappat i händerna. Mmmm. Men det finns ingen anledning för den lede fi att lägga krut på. För där och i tv-huset kryllar det redan av kommunistiska medlöpare.

   34
   3

Kommentera