“Global uppvärmning är inte ett problem, det är en möjlighet” – Vladimir Putin

KLIMAT & MILJÖ. “Global uppvärmning är inte ett problem, det är en möjlighet”, lär Rysslands president Vladimir Putin ha sagt och han har rätt, tack vare en lättlurad klimat och miljörörelse.

Gazproms huvudkontor i Sankt Petersburg. Gazprom finansierar Miljöorganisationer i Västeuropa. Foto: Stanislav Zaburdayev

Dominique Reynié är professor i statsvetenskap vid Institut d’Etudes Politiques de Paris. “Vi fann att Gazprom finansierade miljöorganisationer som väljer ministrar till olika regeringar, som Belgien, som sedan förespråkar att överge kärnkraften”.

Gazprom är ett ryskägt gasbolag, kontrollerat av ryska staten.

Mindre kärnkraft = mer gas.

-Pettersson undrar om SVT kommer att rapportera om korruptionen i klimatrörelsen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on ““Global uppvärmning är inte ett problem, det är en möjlighet” – Vladimir Putin

 1. Bra! Då kan vi lägga Gretschen och de andra klimatalarmisterna inklusive FN:s generalsekreterare António Guterres och FN:s klimatpanel till handlingarna. Om man skulle följa samma mönster som med allt annat ryskt de senaste dagarna sp skulle riksdagen förklara att “klimatkrisen” var över och skrota utsläppsrätter och allt att mök som EU och de gröna khmererna hittat på.

  Som alla förstår så kommer inte det att ske då detta inte skulle innebära intäkter för de redan rika.

 2. Tror att Putin ser till Rysslands ekonomi i första hand, sen gör det väl inte mycket om Sibirien blir lite varmare.
  Vi behöver inte isbjörnar.

  33
  5
  • Isbjörnarna älskar att det bli varmare. Det är fan så mycket enklare att springa ifatt en säljävel som försöker hasa sig i vattnet från en strand än en som ligger på kanten av ett hål i isen.

   5
   2

Kommentera