Var är Uncle Ben?

MÅNGFALD ELLER RASISM. Den så kallade mångfalden är enfaldig i svensk reklam. Det går knappast att se en reklamfilm utan att det är en eller flera av det som förr kallades ”neger” som medverkar, ofta i blandade familjer med ungar av olika hudfärger, som gör reklam för varor och tjänster som inte har något med Afrika att göra. De är inkvoterade för att visa att det säljande företaget har rätt värdegrund.

Färgade i tv-reklam är tydligen bra, men på rispaketen får den strävsamme farmaren Uncle Ben’s inte vara kvar…

Uncle Ben har försvunnit från rispaketen. De vänsterblivna har bestämt att den sympatiske herren är rasistisk, men jag tycker han ser ut som ett föredöme.

-Pettersson undrar hur länge lintotten Kalle som i verkligheten heter Carl Ameln ska få vara kvar. Kalle har suttit på tuben sedan 1955.

I 67 år har det varit en lintott på tuben utan problem…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Var är Uncle Ben?

 1. Det är av just den anledningen som jag spelar in dom program som jag vill se och på detta sätt så spolar jag förbi all reklam. Program som jag inte spelat in titta jag helt enkelt inte på.

 2. Jag vägrar handla hos företag med löjeväckande brunblandad reklam!
  Vägrar även klarna för deras brist på värdegrund och stöd till odemokratiska bråkstakar o självberikare, ser rött för denna svarta tjafsreklam
  Om företaget bara erbjuder klarna betalning, maila o be om alternativ annars avstå affär
  Ska ni beställa hos clas ohlson be om en staffanstorpskartong, då går de igång på värdeavvrundsavdelningen!

  25
 3. Det är propaganda, för att hjärntvätta våra unga, att acceptera folkutrotningen helt enkelt. Man vill ju förstöra vårt folk, precis som Hitler ville med judarna!!!

  27
  1
 4. Att det finns få vita i annonser i svensk media beror på att annonserna ska visa ”så här ska det vara” dvs mångkulturella agendan strävar efter att förminska den vita folkmängden i Sverige till den graden annonserna visar.
  Det förstår inte den vita svensken för den vita svensken får höra att de som kommer hit bara är någon procent av Sveriges befolkning.
  Se mitt tidigare inlägg om hagen med blåa kor. Så politiker och media har mycket medvetet ljugit för de vita svenskarna sedan 70-talet!
  Det här har jag förklarat irl och överallt på nätet sedan 00-talet och fortfarande fattar inte folk varför det är så många färgade i annonser! Den uppmärksamme hade fattat!

  21
 5. Det som jag tycker är märkligt med dessa ”blandäktenskap” i reklam och på TV är att det nästan alltid är en svart man och en vit kvinna, näst intill aldrig tvärt om.

  58
 6. Schwarzkopf för hår och tårtan lär väl försvinna snart och kunderna med?

  Vita kritor till sv-tavlan ligger illa till, lika pucken, whiteboard(glöm inte den gröna miljöpennan att rita med)?

  Hur blir det med asfalten när den är nylagd, ska man vänta tills den blir grå med redan diken i ?

  Gör allt rosa så vi slipper bry oss.

  M.m. woke.

  39
 7. Nu har ju Stenbock ingen svensk TV längre…(bor under Rikshem,som avskaffade denna tjänst)
  Min undran är därför om det liksom i bl.a. Tyskland o. Österrike numera är blandade färger på moderatorer och programledare,även här ?
  Inte nog därmed,små barn i 15-18 års åldern syns allt oftare som experter o.svarande i politiska frågor !!
  I inslag som spelats in ut bland allmänheten,väljes endast de ”korrekta” svaren ut för sändningen.
  Alltså tvärtemot som en gång Adolf sade; ”Ett land, Ett folk ,En ledare”

  33
  2
 8. Jag har slutat ta del av ”Skånska nyheterna” på grund av just på grund av deras nyhetsuppläsare. Det är också slut med att sitta och matas med TV4:s reklam av samma orsak.
  Av viken anledning skulle jag ta del av deras indoktrinering.

  22
 9. I Tv reklamen idag frodas blandförhållanden, 2 vita har ett litet negerbarn?? Va fan menar dom, hur gick det till, konstigt nog verkar inte 2 svarta ha ett vitt barn.

  66
 10. ” av det som vi förr kallade ”neger” Skriver författaren!
  Är inte en neger fortfarande en neger?
  Och vika är ”vi”? Är det SVT, svensk skräpmedia, svenska myndigheter och författaren själv kanske?
  Blanda inte in mig i detta ”vi”
  Jag har fortfarande så pass sunt förnuft, vanligt folkvett och syn i behåll att jag ser skillnad mellan en neger, kines och en vit!
  En neger är alltid en neger och kan aldrig bli varken kines eller ens svensk! Totalt omöjligt i en normal värld, men i en flumvärld kan man naturligtvis fantisera och livligt påstå både det ena och andra. Där förvandlas lätt en neger till svensk och en lögn blir sanning och t.o.m. att en kvinna inte längre är en kvinna utan en man, och tvärt om!
  Och om inte det räcker så finns det massor av olika bokstavskombinationer att ta till för dom som inte vet! Och för dom är det som sagt svårt att förklara, t.o.m. omöjligt skulle jag vilja påstå!

  85
 11. Sverige är i många stycken ett löjligt land, man är så rädd att människor
  med andra hudfärger ska ta illa upp, och PK gänget söker hela tiden efter
  nya ord att rensa ut.
  Hos mig är en Neger en Neger, en vit man är en vit man, och ser jag ordet
  Hen inblandade i något = att där är Höns inblandade, självutnämnda exsperter
  ska inte ändra om verkligheten.

  65
 12. Bojkotta alla företag som tvingar på oss pk-mångkultur i reklamen. Jag gör det, mina vänner gör det. Det finns en majoritet av företag som inte ramlat i pk-fällan. Gynna dessa istället!

  77
 13. Khaleds kaviar blir nog ingen succé även om den fylls med svart stenbitsrom. Där Baguette just nu befinner sig finns i sortimentet fortfarande varumärket Tête Noir.

  35
 14. En gång för länge sedan(70-tal?) gjorde Triumfglass en pinnglass som hette Jätteneger, men den försvann i och med PK-ismens tidiga inträde i landet.

  55
  1

Kommentera