Hatkampanjen mot Sverige är priset för misslyckad integration!

INSÄNDARE. Det pågår nu en omfattande hatkampanj mot vårt land och den svenska socialtjänsten.
Bilden som sprids är att svensk socialtjänst omhändertar muslimska barn på felaktiga grunder, detta i syfte att sekularisera dem. Utomlands så har Sverige pekats ut som en fasciststat, hatkampanjen mot Sverige och framför allt socialtjänsten innehåller även hot om våld och terrordåd.

Enligt myndigheten för psykologiskt försvar så handlar det om en organiserad påverkningskampanj mot Sverige. Muslimska Brödraskapet och våldsbejakande islamistiska organisationer liksom en utvisningsdömd imam pekas ut som bakomvarande och pådrivande för denna Sverigefientliga kampanj.

Även det islamistiska partiet Nyans deltar aktivt i protesterna mot den svenska socialtjänsten.
Partiet tänker för övrigt göra LVU ( Lagen om vård för unga ) till en av sina valfrågor, man säger sig även vilja inskränka yttrandefriheten samt förbjuda viss hädelse. Märkligt nog förefaller inga medier se det absurda i att partiet kan ställa upp till val i svenska kommuner samtidigt som dess företrädare hetsar mot landet med stöd av religiösa minoriteter, extremister och utländsk makt!?

Det islamistiska hatdrevet mot Sverige och socialhandläggarna förvånar inte, att vissa muslimer blir arga när dom inte får uppfostra sina barn efter sina egna värderingar och kultur är bara logiskt.
Vad som dock förvånar är att svenska politiker och journalister som propagerar för det mångkulturella samhället nu blir allt från förvånade till upprörda när de får se konsekvenserna av det samma!?

Hur blev det då så här?
Svaret på det är mycket enkelt.
Det vi nu ser är resultatet av decennier med ansvarslös “kulturberikande” och kravlös invandring från länder med en helt annan syn på barns och kvinnors rättigheter, det är vad som lett oss hit.
Någon enkel lösning på detta finns inte, men en första åtgärd för att kraftigt öka integrationen och motverka utanförskapet är att införa krav om svenska språkkunskaper samt kunskaper i svensk samhällsorientering.

Det borde vara självklart för alla att svenska myndigheter omhändertar barn för att dom bedöms fara illa, inte för att föräldrarna råkar vara muslimer. Den som väljer att flytta till Sverige ska vara skyldig att lära sig vårt språk, våra lagar och regler med mera att detta ens ska behöva nämnas är rent pinsamt.
Det kan inte få fortsätta att vara så att socialsekreterare, blåljuspersonal, lärare, vårdpersonal och svenska ungdomar, kort sagt vanligt folk ska vara dom som i form av hot och våld hela tiden får betala priset för invandringspolitiken och den obefintliga integrationen!

Det politiskt korrekta etablissemanget har med sin “välsignade” och ohämmade invandring skapat våra utanförskapsförorter, en värld som dom själva inte vill bo och leva i.
Dessa vilsna mångkultursförespråkare går en jobbig framtid tillmötes då dom har blundat allt för länge, det hjälper inte längre att skrika att alla är rasister och att allt är SD:s fel.
SD existerade nämligen inte när den experimentella massinvandringspolitiken sjösattes, utan är precis som utanförskapet och det islamistiska partiet Nyans ett direkt resultat av den samma!

Johnny Hornbrink SD

Partiet Nyans valkampanj i Kulu, Turkiet 2021. I Kulu har mängder med invånare bott i Sverige och har rösträtt i Sverige. Läsarbild

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Hatkampanjen mot Sverige är priset för misslyckad integration!

 1. Johnny blandar ihop korten! Det pågår kanske både en hatkampanj mot Sverige, men också enskilt mot det socialdemokratiska förtryckande socialsystemet! Där många på vårt håll döms ut som “dåliga” föräldrar för våra åsikters skull. Så där har islamisterna rätt, om det överbeskyddande och kontrollerande socialsystemet. Det är MÅNGA svenskar som har drabbats av det socialas godtyckliga gripklor! Sen att islamisterna är enkelspåriga fanatiker, är en annan sak. I det här kan jag inte hålla med Johnny när han blandar ihop Sverige med det socialdemokratiska terrorsystemet!

  3
  2
 2. Varför inte slänga ut dom missnöjda. Ingen har tvingat dom att komma tili, i deras ögon, vårt värdelösa land. Annars kan dom börja jobba och rädda våra pensioner som var orsaken till att vi släppte in dom.

  20
 3. “Hatkampanjen mot Sverige är priset för misslyckad integration!”

  Hatkampanjen mot Sverige är bara början till lyckad invasion!

  Kalla på EU, USA och NATO. Eller Putin.

  10
 4. Hatet kommer från de som tillhör en helt otidsenlig religion.
  De borde inte släppts in eftersom de är oföränderliga.

  44
 5. Misslyckad integration ? Knappast det går inte att integrera invasiva arter som inte själva är intresserade av annat än bidragsformerna i det land de invaderat !

  47
  • Invasiva arter skall utrotas (när det gäller naturen), när det gäller invällarna då skall de utvisas utan pardon eftersom de inte vill integreras och bete sig som människor. Utvisa inte bara de kriminella utan hela klanen som inte förmår uppfostra sin avkomma. Alla bidrag som går till Rinkeby, Hjulsta, Tensta m.m. skall stoppas.

   31
 6. Flertalet migranter har god kännedom om socialtjänsten, kännedom om bidrag och hur man maximerar dem. Eftersom bidrag kan erhållas genom att man som klient är hotfull, upplevs som farlig av de goda socialsekreterarna, bör väl rent logiskt detsamma gälla när man vill ”ha tillbaka” sina omhändertagna barn?
  Hat och hot fungerar utomordentligt väl i dagens Sverige dvs i praktiken där smockan hänger i luften. ”När man är så förtvivlad att man slåss måste man få sin vilja fram.” Så tillåts treåringar i vuxenformat ta makten i godhetens högborg, där våld är så främmande att det nästan är fint.

  24
 7. Och hade inte vi Svenskar varit så flata och aggresionshämmade hade vi kastat ut våra helkorkade politiker och haft ett skarpt krigsliknande tillstånd i landet .
  Vi får hoppas det sovande folket vaknar upp till valet och ser till att färdriktningen ändras .
  Annars är vi riktigt illa ute.

  59
 8. Jag önskar att jag kunde säga och hata vad jag vill som muslimerna, men jag har inte råd med böterna!

  58
 9. Det är jättebra om denna bilden sprids i MENA så att invällarna skyr Sverige som mål för sina härjarresor.

  53
 10. “.. misslyckad integration ..”???
  Så det är vi svenskar som SKULDBELÄGGS för att vi inte varit tillräckligt duktiga och generösa i integrationen av ..
  personer som varit ytterst ovilliga till att integrera sig i det svenska samhället med kultur, seder, religion och språk annat än att integrera sig med bidragssystemen …

  Lägg skulden på rätt personer !

  68

Kommentera