”Svensk” får 35 år för mord på ”svensk” i London

BROTT & STRAFF. ”Svenske Flamur Beqiri sköts ihjäl framför sin familj på öppen gata i London julafton 2019. Nu har domarna mot de två ”svenskar” som rest till England för att ta hans liv meddelats, enligt The Sun.

Expressen kallar dem svenskar

Anis Hemissi, 24, dömdes till livstid med ett minimistraff på 35 år och Estevan Pino-Munizaga, 35, döms till 15 år och måste sitta av tio av dessa.

Clifford Rollox, 31, och den nederländska medborgaren Claude Isaac Castor, 31, befanns skyldiga till att ha förvrängt rättvisans gång efter att ha anlitats lokalt för att städa upp lägenheten där mördarna hade bott. De dömdes till tre år vardera och kommer att avtjäna halva sitt straff i fängelse.

***

TIDIGARE 2022-02-11. ”Svensk” dömd för mord på ”svensk” på julafton i London

VÅLDSVÅGEN. 24-årige Anis Hemissi, svensk medborgare, hemmahörande i Tunisien har konstaterats skyldig till mordet på ”svenske” albanen Flamur Beqiri. Flamur sköts ihjäl inför sin familj utanför sitt hem i London på julafton 2019.

Enligt domstolen Southwark Crown Court i London var Anis Hemissi en av fyra män som skickades från Sverige till Storbritannien för att avrätta 36-årige Beqiri. En 35-årig man hade åtalats för mord, men bedömdes skyldig till motsvarande dråp. De andra två svenskarna frias från alla anklagelser.

Brittisk polis har tidigare sagt att Beqiri haft koppling till organiserad brottslighet, något hans hustru förnekat i rätten. Hemissi förnekar brott.

Svenske medborgaren Estevan Pino-Munizaga, 35, friades från mord men befanns skyldig till en alternativ åtalspunkt för dråp. Tobias Andersson, 32, och Bawer Karaer, 23, också från Sverige, friades från båda anklagelserna.

Karaers kusin, Ahmet Karaer, som misstänks för att ha hjälpt till med att finansiera, planera och organisera mordet, är efterlyst av polisen, efter att ha försvunnit efter att ha utvisats från Egypten där han greps för narkotikasmuggling.

Sky News

TIDIGARE 2020-06-09. ”Svensk” utlämnad för mord på ”svensk” på julafton i London

BROTTSLIGHET. Den 22-årige ”svenske” man som misstänks för mordet på ”svensken” Flamur Beqiri överlämnas från Danmark till Storbritannien. Beqiri mördades framför sin familj i London på julaftonskvällen.

Den misstänkte mannen greps på Kastrups flygplats i Köpenhamn i januari. Han är sedan tidigare ostraffad och nekar till inblandning.

***

TIDIGARE 2020-01-20. Tunisiern Anis Hemissi gripen misstänkt för mord på albanen Flamur ”Alex” Beqiri i London.

BROTTSLIGHET. Igår skrev vi om att en ”Svensk” tunisier gripen misstänkt för mord på ”svensk” alban i London den 24 december 2019. Kickboxaren Anis Hemissi, 22, från Tunisien men skriven i Malmö, har arresterats misstänkt för mordet på Flamur ”Alex” Beqiri i sydvästra London på julafton, rapporterar Daily Mail.

Anis Hemissi. Faceebook.

Den 36-årige ”Alex” blev pepprad med kulor framför sin skrikande fru Debora Krasniqi och deras barn deras utanför deras 18 miljoners hem i Battersea.

Herr Beqiri har kopplats till flera gängmord i Sverige där han en gång var en av landets mest efterspanade män.

Hemissi greps på en europeisk arresteringsorder av den danska polisen när han återvände från en resa till Thailand.

-Pettersson säger att de nya ”svenskarna” ställer till en hel del både här och där…

TIDIGARE 2020-01-21 ”Svensk” tunisier gripen för misstänkt för mord på ”svensk” alban i London

BROTTSLIGHET. En 22-årig tunisier med svenskt medborgarskap har gripits misstänkt för julaftonsmordet på albanen Flamur Beqiri i London. Mannen var internationellt efterlyst och greps på Kastrups flygplats, skriver Ekstrabladet.

Brittisk polis har begärt att få den 22-årige araben utlämnad. I nuläget sitter han frihetsberövad i Köpenhamn.

Albanen Flamur ”Alex” Beqiri var utvandrad Malmöbo och hade bott i London i flera år innan han mördades framför sin fru och barn. Beqiri hade kopplingar till flera personer i Malmö, bland annat var han vän med mördade läkaren Karolin Hakim och hennes sambo som utsattes för mordförsök.

***

TIDIGARE 2019-12-26. ”Svensken” Flamur Beqiri, mördad på öppen gata i London

BROTTSLIGHET. En svensk man med koppling till kriminella nätverk har mördats i London. Mannen sköts ihjäl på julaftonskvällen mitt på öppen gata i stadsdelen Battersea framför sin familj, uppger Londonpolisen.

Flamur Beqiri, blev 36 år.

Kristian Ljungberg vid polisens nationella mediecenter bekräftar att brittisk och svensk polis samarbetar i ärendet.Ingen är gripen för mordet på svensken.

Den mördade var enligt media vän med Naief Adawi, som tros ha varit målet när Karolim Hakim mördades. Naief Adawi dömdes till 8 års fängelse för Brøndbyrånet år 2008. Vid rånet stals 60 miljoner, det mesta av pengarna, 57 miljoner har inte hittats.

-Pettersson vill korrigera medias uppgifter om att Flamur Beqiri är svensk och Malmöbo, han var alban.

TIDIGARE 2019-08-27. Karolin Hakim avrättades i Malmö

BROTTSLIGHET. Läkaren Karolin Hakim, född 1988, mördades med skjutvapen på öppen gata på Sergels väg i Ribersborg, Malmö, vid tiotiden på måndagsmorgonen. Karolin bodde på Sergels väg i en hyresrätt på 93 kvadrat. Ribersborg är ett av Malmös rikare och mer välmående områden.

Naief Adawi och Karolin Hakim. Bild från morfars instagram, fem dagar gammal.

Vittnen uppger att kvinnan bar på ett litet barn när hon sköts och det mesta tyder på att hon var måltavlan för skjutningen. Barnet föll i marken när hon sköts men fick inga allvarliga skador.

Karolin Hakim, kommer från en familj utan några kopplingar till organiserad brottslighet. Efter mordet flydde gärningsmannen i en Mercedes av kombimodell som senare hittades uppeldad i Lorensborg.

Karolin var vid mordtillfället, enligt uppgifter i media, tillsammans med Naief Adawi som dömdes till 8 års fängelse för Brøndbyrånet år 2008. Vid rånet stals 60 miljoner, det mesta av pengarna, 57 miloner har inte hittats.

Barnet är deras gemensamma barn. Adawi har haft koppling den kriminella M-falangen när den existerade i Malmö. Inget säger dock att han var kriminell idag. Naief Adawi är dock inte skriven på samma adress som Karolin Hakim.

Adawi förde barnet till sjukhus efter mordet på Karolin. I Aftonbladet uppges att hon vittnade i en uppmärksammad rättegång för några år sen och spekulerar i om mordet kan ha med hennes vittnesmål att göra. Mördaren, Isac Drivhall, fick igår skärpt straff, av hovrätten. Elva års fängelse fick Isac Drivhall för mordet Ahmad Elzein.

-Pettersson tycker det är märkligt att Karolin verkar ha varit målet och inte herr Adawi. Är mordet inte gängrelaterat utan ett relationsdrama?

Nu, efter avrättningen av Karolin efterlyser kommunstyrelsens ordförande Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) en nationell diskussion över partigränserna om hur liknande brott ska förhindras framöver. – Jag skulle vilja se en samling, i stället för så mycket politiska utspel och retorik, säger Jammeh (S).

-Pettersson säger att Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra. Socialdemokraterna har styrt Malmö i över 100 år, ensamma och med stödpartier. Så S har fått en stad som de verkar villa ha.

När det kommit bra förslag för att göra något åt brottslighet, så har Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) sagt att hon välkomnar alla förslag och allt samarbete med alla partier i Malmö kommunfullmäktige – utom Sverigedemokraterna! Det är dags att Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) fokuserar på vad hon ska göra i stället för med vem. 

Naief Adawi och Karolin Hakim samt deras barn. Bilden från morfars instagram.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “”Svensk” får 35 år för mord på ”svensk” i London

 1. Det är otroligt vad mycket svenskarna har ändrat i utseende på bara några årtionde. Förr när man såg bilder på dom så såg det alltid ut som vita europeer. Nu är det flera gånger i veckan bilder på personer som har precis samma utseende som personer som är födda och bor i Afrika eller Mellanöstern. Samma sorts utseende som personerna i TV-reklamen ofta har. Vita personer verkar inte finnas längre. Inte bland dom som räknas. Men tydligen är alla svenskar. Undrar vad vi är som bor här och har släkt 100 år tillbaka också. Det är vi som kallas grisar och horor. Men vi vet ju att riksdagen och regeringen verkar mycket nöjda över tillståndet och utvecklingen i Sverige. Och då har en väljare inte mycket att säga till om. Vi har ju fått rösta vart 4:e år. Visserligen blir inte den efterföljande politiken alltid som väljarna trodde. Men vi har ju fått rösta så vad klagar vi över.

 2. Hoppas att inte Sverige kräver att ”svenskarna” får avtjäna straffet här. Det vore bättre för oss om dom stannade i England eller kanske förflyttades till sitt ursprungliga hemland. Svenskar är dom ju inte. Dom råkade väl bara stå längst fram när migrationsverket delade ut sin ranson av svenskt medborgarskap som sker varje månad. Jag fattar inte varför en Tunisier fått asyl och medborgarskap i Sverige.

 3. Storbritannien är långt framme när det gäller kameraövervakning. Gärningsmannens väg kunde i stort sett följas steg för steg. Kameraövervakning har varit avgörande, står att läsa på Aftonbladet.

  Storbritannien visar således vägen, för att i bästa fall förhindra och utreda sådana händelser.

  Detta kanske är någonting för Sverige, att öka kameraövervakning och kanske erfara mindre kriminell aktivitet.

  23
  • Visar vägen? Beror på hur man ser det.
   På censur tuben kan du fortfarande lyssna på en klämmig melodi.
   ”Brand new leather jacket. Immigrant song”

   3
   1
  • Nej, nej.Då kan ju busarna åka dit.
   Tänk på deras svåra uppväxt. Fri skola
   sjukvård , bostäder etc……Arma land.

 4. Dagens bästa nyhet som förtjänar en…två,,,tre….neeeej fler öl än så för att fira det hela! Han kommer vara 59 år innan han ”kan” söka om frigivning! Skåååååål på er alla och en riktigt god helg!!!!

  26
  1
 5. Ett mycket bra och rättvist straff! Sverige måste ta efter, annars kommer skiten att fortsätta!

  35
  2

Kommentera