Skottlossning i Kalmar

BROTTSLIGHET. Straxt innan midnatt larmades Polisen av flera personer som hade hört höga smällar i området kring Södra Långgatan i Kalmar. Flera polispatruller skickades till platsen och stora delar av Kvarnholmen spärrades av.

Polisen har inga rapporter om person- eller egendomsskador, men har gjort fynd som tyder på att en skottlossning ägt rum. En förundersökning om grovt vapenbrott och framkallande av fara för annan är inledd, uppger vakthavande befäl.

Polisen

-Pettersson säger att det är en vecka sedan en ung man mördades i Kalmar med några skott i huvudet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Skottlossning i Kalmar

 1. Dessa satans kalmariter. Det bor rejälare folk på Öland, folk med hyfs och vett. Att skjuta en människa är enligt Sveriges lag fel om jag har förstått det hela rätt. Varför bryter då kalmariterna mot detta? Kanske för de är sura över att kalmarunionen upplöstes?

 2. Då får vi bara hoppas,att det inte rör sig om s.k. “separatister” !!
  Här på Västfronten intet nytt……

 3. Kalmar för mig en stad med varma minnen, ja till en Småländska 1960 i Domkyrkan, mitt livs bästa val.
  Nu sönderfallande liksom hela vårt land p.g.a. naiva politiker både i stat och kommun.

  Mitt Sverige är inte längre värdigt namnet vad gäller politiker och deras vanstyre.

  Småpåvar utan vare sig boklig eller arbetslivskunnande tror sig kunna leda folket medelst en odemokratisk värdegrund, som de inte ens kan stava till.

  18
  • Så gulligt naivt! Den siste idioten skall inte vara född ännu men det kommer att bli svårt att överträffa de som reda finns här.

Kommentera