Dom kommer över Medelhavet och säger att de tvingas fly, sedan shoppar dom loss i Paris

BANKOMATFLYKTINGAR. En video med en flock illegala migranter i en båt på väg över Medelhavet har väckt vild indignation. ( Daily Mail ). Längst fram på båten sitter en vacker ung kvinna med knallröda läppar och välskött hår. Hon vinkar och skrattar mot kameran. Bakom henne sitter 23 andra unga i något som liknar dyra modekläder och skrattar och klappar, rapporterar Den Korte Avis.

Chaima Ben Mahmoude, bankomatflykting från Turkiet.

Båten är på väg över Medelhavet från Tunisien till Europa. Den unga kvinnan med röda läppar är en så kallad influenser i Tunisien med 140.000 följare. Hon heter Chaima Ben Mahmoude och är 21 år gammal. Hon säger att hon tvingas fly för att hon tjänar alldeles för lite som frisör i hemlandet.

Chaima vill inte bo under enkla förhållanden utan ville till Europa. När hon inte kunde få visum blev hon passagerare i vad tunisierna kallar ”harka”, som är en illegal resa utan giltiga papper. Hon reste med sin pojkvän, som också är en influenser med ännu fler följare.

Influencers med många följare kan vanligtvis tjäna mycket pengar på annonser och sponsrade produkter. Men det hör vi inget om.

Chaima Ben Mahmoude landade i Lampedusa, Italien. Och efter en Covid-19-karantän kunde hon – tack vare de öppna gränserna – resa vidare i Europa.

Hon ville åka till Paris.

Och hon kom till Paris, där hon kör BMW, handlar i dyra affärer och tar selfies framför Eiffeltornet.

Videon har publicerats i media över hela Europa och har väckt stor ilska.

-Pettersson säger att de får väl åka hem när shoppingkassan är slut, de som kommer till Sverige handlar ofta utan att betala…

Tidigare i år gjorde en annan influenser, 18-åriga el-Sadi, samma resa. 
Man befarar att dessa unga kommer att påverka andra unga att göra samma resa över Medelhavet. 
Här poserade hon på en båt med illegala migranter. ( Daily Mail )
El-Sadi Bankomatflykting Tunisien
Knappt 3 % av dem som kommer över Medelhavet är flyktingar enligt FN. Resten är ekonomiska migranter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Dom kommer över Medelhavet och säger att de tvingas fly, sedan shoppar dom loss i Paris

 1. Känt Sozzecitat,”Det handlar om baaaaaaarn, som flyr för sina liiiivvv!”. Knall korkade idioter.

  30
 2. Saxat ur Ledarsidorna.se. Många borde läsa detta och förstå att något måste göras.

  Kanske är det redan försent. Infiltrationen av våra myndigheter har nått ett omfång som det kommer bli svårt att få tillbaka vårt gamla trygga och hederliga Sverige.

  LÄS OCH TÄNK EFTER


  Samtalen från Libanon kommer nu åter efter min senaste resa dit. Framför allt det råd jag skulle vidarebefordra till våra politiska ledare men som jag, och många, ryggar för. Jag kommer nu ihåg hur den lille mannen, ministern som överlevt ett tjugo år långt inbördeskrig, spände ögonen i mig och sade:

  ”Lyd ett råd. Glöm bort det där med rättssäkerhet i några år. Glöm bort det där med mänskliga rättigheter. Ni måste gå in i varje hus och börja uppifrån och ner och rensa i det ni kallar för utanförskapsområden.

  Om ni vill vara snälla så internera dem på obestämd tid tills de begripit hur man uppför sig men har ni möjlighet så kasta ut dem, oavsett vilket öde som väntar dem. Det kommer bespara er eoner av tid och annat lidande.

  Tror ni oss inte är det ert problem snarare än ni kan ana”.

  Ord och inga visor. Idag börjar en ny vecka för statsminister Löfven. Vi kan fundera på hur långt han kommer att låta utvecklingen gå i dessa områden innan den libanesiske ministerns råd är det enda som finns kvar i verktygslådan.

  .—–

  22
  1
 3. Det är säkert Läkare utan gränser som plockat upp dem. De fattar 0 och har inga gränser. De borde hålla sig till det som de är utbildade till… sjukvård. Men det är säkert mycket pengar i den här s.k hjälpverksamheten.

  45
  1
  • Ni är den gapande och skrikande minoriteten, vi är den tysta minoriteten, lätt att skryta då.

 4. Chaima tjänar kanske bättre än hårfrisörskan Annica Strandhäll? Chaima kan säkert hjälpa Annica att tänka kolleger emellan kan inte hjärna gå sämre.

  42
  1
 5. Shopping är ju bra för tillväxten om inte annat. Givetvis är man i nöd om man tjänar dåligt som hårfrisör.

  35
 6. Titta på dem, de är inte svenskar och kommer aldrig bli svenskar. Vårt land är förlorat, den organiserade brottsligheten har fått ett enormt fäste i Sverige och troligtvis är det många som avlönas ”högre upp”. Polisen är uppgiven och glömmer nämna att alla pratar svenska med brytning.

  49

Kommentera