Sju ABF-fritidsgårdar i Botkyrka och Salem stängs omedelbart

INRIKES. ABF – arbetarnas bildningsförbund, tillhör den så kallade ”rörelsen” och är Socialdemokraternas bildningsförbund. Sju fritidsgårdar- och fritidsklubbar stängs i Botkyrka och Salem efter att kommunen upptäckt att incidentrapporter inte skickas in. Det i kombination med dålig psykosocial arbetsmiljö och att fel personal har rekryterats gör att 250 barn från och med nästa vecka inte kan gå på fritidsgårdarna och fritidsklubbarna, rapporterar SVT.

Bild från Politikfakta

En tredjedel av fritidsgårdar- och fritidsklubbarna som finns i kommunen drivs av ABF, som har haft fritidsverksamhet i närmare 30 år. I klarspråk, socialdemokraterna driver fritidsgårdar för skattebetalarnas pengar! Det påminner om en annan tid då en organisation blev ett medel för att vinna ungdomen för sina ideal och värdegrund.

-Pettersson säger att ABF ingår i Socialdemokraternas organisationer som gör all för att behålla makten åt de vänsterblivna som förstört vårt land.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Sju ABF-fritidsgårdar i Botkyrka och Salem stängs omedelbart

 1. Skall vi gissa att ABF stänger fritidsgårdarna eftersom islam tagit över verksamheten och att i gårdarna det nu pågår islamisering i polarisation till just socialdemokratin. Lite av vad som hänt i Skåne.

 2. Tycker Pettersson har mycket stort fog för sitt ”pekande ” på nämnda parti , Öskute .
  Mvh Sjöström

 3. Värdegrunden ruttnar allt mer . Den socialdemokratiska ordningen och redan får inte avslöjas för nära valet.
  Så vi stänger nu så allt är glömt om ett halvår .

  10
 4. De har ju också Unga Örnar som inte bara organiserar ungdomar, utan i mycket hög grad vuxna.

  32
  1
 5. Redan innan alla invandrare kom var jag missnöjd med fritidsgårdar, de missanpassad styrde och fick med sig osäkra och naiva.
  Men att som Pettersson gör att i alla sammanhang peka finger åt sossarna, det är en egendomlig vana.
  Det verkar som att det enda som är viktigt är att bekämpa S,
  Själv så ser jag bra saker hos alla riksdags partier, möjligen lite misstänksam mot KD, då på grund av mina erfarenheter från skolan, kantorn och prästen, vi var rädda för dem, de var fördömande.

  1
  48
  • Öskute!
   Om Pettersson pekar finger mot sossarna är för att de har haft makten så länge och ligger bakom de flesta felgreppen.
   Vill du slippa det, skriv till S och få dem att ändra sig till det bättre.
   PS Trodde du var östgöte ett tag men..DS

Kommentera