Lamotte rapporterar

Joakim Lamotte rapporterade live från dagens demonstration i Göteborg och detta var något av det mest skrämmande jag sett. Här har polisen en del fall att titta på.

Denna liverapportering borda alla politiker, myndigheter och journalister sitta ned och titta på. Framför allt borde alla lyssna på vad den här mannen säger.

Se sändningen och ni kommer som jag, rikta ett stort tack till Doku och en rejäl spark i röven på Jan Guillou.

https://fb.watch/b8Wd0ehExU/

9 thoughts on “Lamotte rapporterar

 1. Alla deras problem skulle försvinna om de åkte hem igen och gjorde en insatts där istället för att paritisera på oss

 2. Ja, lamotte visar det han ser och låter oss också se samma sak.
  Doku talar om vad de tror men visar inga eller få belägg. Det kan vara som de säger och det kan också inte vara så. Vi vet inte!

  3
  22
 3. Ja och i Dresden promenerade idag uppåt tusentalet personer,för att påminna om det Bombdåd som England o de allierade utförde för precis 77 år sedan,mot civilbefolkningen….under två hela dygn.
  Antalet döda beräknas till uppåt 250.000 tusen kvinnor,barn och åldringar. I dagens korrekta Tyskland har man skrivit ner dödstalen till en tiondel !!

  33
  2
  • Tror det var Göbbels som använde terrorbombningen i sin propaganda och höftade till med att det var flera hundratusen som dog i lågorna.
   Moderna beräkningar har kommit fram till runt 50 000 offer om jag inte missminner mig.
   Oavsett så var det ett hemskt terrordåd som inte fyllde någon annan funktion än att förstöra tyska kulturminnen och mörda så många tyskar som möjligt.

   16
   2
   • Mycket möjligt att bomboffren stannade vid c:a 50.000 ..,,
    Själv såg jag en dokumentär för många år sedan då vitten berättade hur det låg döda över hela stadens gator. Enda möjligheten att klara av situationen blev,att man överallt samlade liken på bål och eldade upp dem.Vidare påstod han att den lik-lukt som låg över Dresden kunde han fortfarande förnimma i sin näsa,då 50 år senare..,
    Engelske ”Bombar-Harris” hade lyckats med sitt terrordåd !

    16
    2
 4. Ja herregud, jag hoppas att ni flyttar tillbaka till de skithålsländer ni lämnade för att få del av den västerländska kulturen och bidragen.

  93

Kommentera