Strandhäll har nytt ärende hos Kronofogden och ljuger

INRIKES. Annika Strandhäll söks av Kronofogden, skrev bloggen i november 2021. Annika Strandhälls avlopp saknar tillstånd sedan 2019 var det dags för i januari 2022 och i samma mådan rapporterades att Annika Strandhäll (S) säljer sin villa och det är inte allt om klimat och miljöminister Annika Strandhäll (S) som har ett månadsarvode på 145.000 kronor per månad.

Steget Efter

En ny faktura är skickad klimat- och miljöminister Annika Strandhäll (S) har registrerats hos Kronofogden, skriver Dagens Nyheter. Enligt tidningen rör det ett betalningsföreläggande från Värmdö kommun på 1.350 kronor.

Ministern säger att räkningen är betald sedan januari men att betalningen kom för sent, något hon beklagar. – Jag tycker givetvis att man ska betala sina räkningar i tid, säger hon till DN.

I samband med regeringsbildningen 2021 framkom det att ministern sedan 2018 haft nio skulder hos Kronofogden. Den nya fakturan innebär den tionde, enligt DN.

-Pettersson säger att helt uppenbart är damen slarvig och nonchalant med pengar och ändå har hon hand om miljarder av skattebetalarnas pengar. Det säger en hel del om statsministern som tidigare var finansminister sedan 3 oktober 2014.

Dessutom ljuger eller blandar Strandhäll (S) ihop. Hon har betalat skulden som uppstått kring den faktura från Värmdö kommun som gått till Kronofogden, men det gjordes på fredagen (idag) och inte i januari vilket minister Strandhäll uppgav.

Det är lagligt att skicka en obetald faktura direkt till Kronofogden men normalt skickas minst två påminnelser.

Varför får en ljugande inkompetent minister sitta kvar statsministern?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Strandhäll har nytt ärende hos Kronofogden och ljuger

 1. Jag tror att många kommentatorer är personfixerade.
  Viktigast är vilka intressen vi har, tex ekonomiska religiösa osv.
  Den som är rik bör då rösta på M.
  De som är beroende av bidrag bör rösta S, SD eller V.
  De som struntar i människors ekonomi och bara tänker på Co2 bör rösta på……
  De som har kristna värderingar bör tänka minst två gånger, vad de skall rösta på.
  De som inte vet vad de vill kan kanske rösta på L.
  De som är bönder av den mindre sorten kan rösta på C, rika bönder på M.
  Vi pensionärer som snart är döda, vi kan med fördel ligga i soffan.

  4
  7
 2. Jag Undrar över hur många arbetare som tjänar 145000 i månaden? Jag känner ingen,
  hon uppbär ungefär tjugo fattigpensionärslöner i månaden, men kan inte hålla ordning
  på ekonomin? Om hon åtminstone inte varit så stor i klykan, men man måste tillstå
  henne ett visst mått av humor “Working class hero”? Ha Ha Ha, där har hon aldrig
  befunnit sig!

  23
 3. Denna vilsna ödla innehar alltså rollen som Klimat- och Miljö-minister. Miljöminister må väl vara hänt då. Men hur kan man ha en roll som Klimatminister ? Ännu har ingen mänsklig hand lyckats rubba klimatets mångtusenåriga och regelbundna svängningar. Där har du faktiskt inget att hämta, Annika. Och ingen annan heller för den delen. Ett magplask lika löjligt som om vi hade en Väder-minister eller en minister som bestämde när nästa jordbävning skulle ske. Hur kan man utse en minister som inte innehar den minsta kunskap inom sitt område ? Men det räcker tydligen med partiboken.

  28
 4. Strandhäll som minister, säger allt om sossarnas begåvningsreserv.
  Det finns inte tillräckligt många välrenommerade kandidater vilket ger upphov till problem för oss alla.

  32
 5. Jag tyckte då Magdalena A. var finansminister att hon framstod som en av de smartaste i regeringen. Men dessa tankar har jag nu ändrat. Efter att ha haft en chefstjänst på Skatteverket borde hon ha varit medveten om att det skattefifflas en del bland städbolag och borde därför ha kollat upp sin städfirma, vilket hon uppenbarligen inte har gjort. Och så detta, ge Stranhällskan en ministerpost!!
  Finns ingen anledning att kommentera Annika Strandhäll. Hon gör bort sig hela tiden och hon verkar heller inte förstå det.

  Magdalena Andersson har tyvärr tappat all det förtroende jag tidigare hade om henne.

  45
   • Förtroende kanske var fel ord. Man kan säga så här. Det finns ett uttryck att man aldrig får en andra chans att ge ett första intryck.
    Jag har aldrig träffat Magdalena A så mina intryck av henne har varit från medierna och där har hon gett ett bra intryck
    Fast det har nu grusats ordentligt.

    2
    1
 6. SVT skriver om det rasbiologiska institutet, men mörkar att det var socialdemokraterna som startade det. Det finns mycket byk att tvätta, Annika.

  31
 7. Nu får det väl vara nog iallafall !!
  Högavlönade minister som beter sig som svin, typiskt Socialdemokraterna tycker
  hon säkert att det någon annans fel.
  Avgå nu, förtroendet är förbrukat för länge sedan tycker dina arbetsgivare svenska
  skattebetalarna.
  Hade hon tillhört något annat parti hade hon varit sparkad för länge sedan.
  Fattar inte att skatte kärringen Magdalena Anderssons köper detta gång på gång.
  Men gör hon det denna gång tär hon rejält på sitt eget förtroendekapital garanterat.

  38
 8. Strandhäll, med en lön på 145 000:-/mån och som är skyhögt över vad någon av de som ev röstade på henne kan föreställa sig kan alltså INTE betala en räkning på 750:- Eller är Strandhäll “för fin” för att betala sådana små summor ?

  Innan en räkning går till KFM så skickas en PÅMINNELSE ut ! Den kostar 60:- Om räkningen / skulden trots detta icke betalas kan borgenären vända sig till en inkassoföretag eller sälja fakturan till detta föetag. Inkassoföretaget kan då i sin tur försöka få gäldenären att betala. Lyckas inte detta överlämnas saken till KFM
  För att en skuld skall gå till KFM har det alltså gått en tid , påminnelser har skickats ut mm.

  ALLT detta tycks Strandhäll inte registrerat i sin hjärna .

  Magdalena Andersson torde nog behöva ta sin “minister” i UPPSTRÄCKNING och genomföra ett KORRIGERANDE SAMTAL med henne !

  Strandhäll är helt och uppenbarligen INTE MOGEN för sin position !
  Jag tror även att det kommer att komma upp flera sådana här debacle och då inte bara för Strandhäll under den kommande valrörelsen

  36
 9. Strandhäll borde ha råd att anlita någon som tar hand om sina räkningar (typ god man) när hon uppenbarligen inte klarar av att sköta sin ekonomi…

  28
  1
   • Åter igen har bimbon visat upp sin kompetens för omvärlden. Otroligt att detta ”ösregn”, är minister, hon klarar ju inte det grundläggande i vardagen.
    Är det så illa ställt, med det intellektuella urvalet inom socialdemokratin, att det blev tvunget att tillsätta Strandhäll?

    25
    1

Kommentera