Är det dags att Gina lämnar Sverige?

INVANDRING. Gina Dirawi är född i Sundsvall av palestinska föräldrar födda i Libanon.

Berättelsen om Gina Dirawi är historien om en ”lyckad invandrare”. Men tv-karriären blev ett fängelse – idag beskriver Gina Dirawi relationen till Sverige ”som att umgås med sin förövare”, skriver vänstertidningen ETC, bakom betalvägg.

Dirawi har lett Melodifestivalen tre gånger, hon har varit julvärd i SVT, hon har lett Grammisgalan, Musikhjälpen och Guldbaggegalan. Dirawi är vald till årets programledare med mera.

-Pettersson noterar att trots att damen är född i Sverige, har haft enorma framgångar och slipper det muslimska kvinnoförtrycket så spottar hon gång på gång på det svenska och svenskarna.

Det kanske är dags att flytta till föräldrarnas hemland för Gina…

Om Gina Dirawi på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Är det dags att Gina lämnar Sverige?

 1. Har alltid tyckt att Gina är en klok kvinna.
  Att hon nu vill föregå med gott exempel och flytta visar det också.
  Hoppas många av hennes landsmän nappar

 2. Sök asyl i paradiset Libanon, då försvinner alla problem. Avveckla det svenska eländet.

  24
 3. Märkligt. Att vissa människor vill att deras egna värderingar skall gälla i det land där dom bor och att dess innevånare skall underkastas deras egna föreställningar om hur det borde vara.
  Vi är alla fria att fantisera vår egen utopi, men att förkasta det samhälle som under generationer byggs av dess innevånare låter sig icke göras. Detta gäller inte enbart vårt land utan det är kulturellt inbyggt i alla samhällen. Passar man inte in, flytta… eller tig och håll käft.

  35
 4. Många invandrare är gnällande skitstövlar som aldrig hade kunnat vräkt ur sig
  dom oförskämdheter som dom gör över Sverge i sina respektive hemländer.
  Men för fan, det är ju inget krav att dom måste stanna i Sverige, åk vidare?

  54
 5. Riktiga svenskar vill inte ha sådana som hon i Sverige. Återvandring/return to sender är det enda som kan rätta till felet. Ogina Gina kan dra åt #¤%&=”!

  62
 6. Hon vill hitta något som är rent och ärligt, men inte ens i sin egen spegel finner hon detta.
  Vad sägs om “far åt helvete så är du hemma i din faders hus då du dör.”
  Renare och ärligare tror jag ingen kan säga det.

  72
 7. Den o-gina och o-tacksamma Gina trivs inte med de svenska värderingarna. Måhända skulle denna, skönhetsopererade (sic!) kvinna med palestinskt påbrå, istället njuta sin demokratiska frihet i Hamas trygga famn.

  86
  1
 8. Ingen som tvingar henne att stanna kvar. Libanon eller Jordanien är väldigt trevliga länder för muslimer att bo i och de skulle ta emot henne med öppna armar.

  97
  1
 9. Tur man inte rör sig i deras kretsar….
  Har för många år sedan haft förmånen,att träffa på liknande figurer. Inget som jag rekommenderar normalt folk med fötterna på jorden !!

  91
  1

Kommentera