Kommunisten Ali Esbati i SVT

VALET 2022. Vänsterpartiets ekonomisk-politisk talesperson Ali Esbati intervjuades av Anders Holmberg i SVT:s ”30 minuter” i kväll. Esbati ersatte vänsterledaren Nooshi Dadgostar som är sjuk och han pressas under 15 minuter av frågor kring sin och andra ledande V-politikers tidigare omfamning av kommunismen. – Jag kallar mig absolut inte det i dag, säger Ali Esbati.

-Pettersson tycker Holmberg är bra men för snäll, han kunde lika gärna gå tillbaka till 1930-talet och fråga vad vänstern gjorde då. SD som bildades 1988 får ofta stå till svars för 30-talet.

Vänstern stödde Hitler

Vänsterpartiets ungdomsförbund ”Ung vänster” kallar sig än idag kommunister.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Kommunisten Ali Esbati i SVT

 1. ja han lyckade i slla fall hålla sig fri från den kommunistiska hitorien .
  inget om polpot eller Stalins utränsningar nte ens mao och kina fick va med. men det intressanta är väl var han kommer i från och vilken värdegrund man har där i dessa islamska stater…

 2. Att vi har ett parti i Sveriges riksdag som hyllar kommunismen är fruktansvärt.
  Dom bör hela tiden få redogöra för sin historia och tvingas svara på varför dom står för det. Socialism och kommunism har aldrig fungerat nånstans nångång.
  Ut med kommunisterna

  • Esbati kallar oppositionen för blåbrun.
   Då utgår jag från att vi kan kalla V för KOMMUNISTER och C för PEDOFILPARTIET samt Mp för INFANTILA IDIOTER. Då gör vi det nu. 👍👍👍👍

 3. Vissa länder, Polen, Chile, Iran bland annat, har skickat avskrädet till Sverige. Väl här börjar de verka för samhällets sönderfall. Vi skulle aldrig ha släppt in dem och jag ber om en regering med tillräckligt med cojonas att returnera dem.

  11
 4. Han kallar sig kommunist på kansliet och bland sina kommunistkompisar. Men självklart ljuger invandraren i media och media hjälper självklart till!

  50
  2
  • Dadgostar har poänger,enligt mig. Esbati, hoppas att du bär en rosa slips vid möten med de dina och ungdomsförbundet🤔. Har ett uttryck som jag lärde mig under åren 1960-talet och som jag jag tilldelar bl.a. kommunister ”salongsbolsjeviker”

   21
 5. Att se kommunisten Ali Esbati gör mig spyfärdig.
  Att tillåta dylikt elände i svensk politik ger mig avsky.
  Tack och lov är han körd innan han börjat.
  Kommunister ska bara bort bort bort från verklighetens Sverige dom hör inte
  hemma i Sverige 2022.
  Människans avart ser vi i Ali Esbati och hans uttalande i Sverige vårt fosterland
  inte hans, skicka hem honom och bespar svenskars lidande av honom.

  56
  1

Kommentera